Eltimle aramızda geçen çirkin diyalog

elti hnm yani eltiniz tipik burnu havada olan tiplerden ve kendini begenmis.

bir arkadas demisya gel deyince gel git deyince git.

bende aynen onun gibi dusunuyorum.sizi parmaginda oynatmaya kalkiyor.ayrica calisiyormus mesgul mus.

once yazi yazmasini bilsin,dikkatimi cekti sitiresliyim degil stresiyim olacak.ne demek moralin duzgun olunca konusacaksin onunla.stres yaparsan uzak duracaksin

cok bencil bir kisiligi var bence,

uzak durmani ve sadece merhaba merhaba demeni tavsiye ederim

elti hnm yani eltiniz tipik burnu havada olan tiplerden ve kendini begenmis.

bir arkadas demisya gel deyince gel git deyince git.

bende aynen onun gibi dusunuyorum.sizi parmaginda oynatmaya kalkiyor.ayrica calisiyormus mesgul mus.

once yazi yazmasini bilsin,dikkatimi cekti sitiresliyim degil stresiyim olacak.ne demek moralin duzgun olunca konusacaksin onunla.stres yaparsan uzak duracaksin

cok bencil bir kisiligi var bence,

uzak durmani ve sadece merhaba merhaba demeni tavsiye ederim

topiginizi tesadüfen gördüm ve arkadaslara aynen katiliyorum..
Merhaba merhaba gerisi tamam...
Mesafe koyardim bende yazan arkadaslar gibi

evet çok haklısınız bir insana fazla değer vermeye gelmiyor gerçekten mesafeli olmakta yarar var ben hiç kötü bişey düşünmemiştim ona karşı hani kendi açımdan düşünüyorum ben olsam öyle bi şaka yaparmıydım yapmazdım o şekilde söylemezdim şakanında bi haddi sınırı var dediğim gibi sen şaka yaparsın karşındaki kaldıramayabilir yani benim kaldıramamamı tuhafladı mecburmuyum yani gülüp geçmeye bende onu yanlış tanımışım yanıldıgımıı anladım o bi kaç aylık evli o yüzden daha yeni yeni tanıyoruz böylelikle aslında ben 10 senedir o ailenin içersindeyim ben nişanlıyken o evlendi kaçarak evlendiler öyle bişey oldu apar topar yani.

birde bi şekilde istemesekte yüzyüze geleceğiz mecburen oda ilk zamanlar bi sıkıntı verecek ama yapacak bişey yok

evet çok haklısınız bir insana fazla değer vermeye gelmiyor gerçekten mesafeli olmakta yarar var ben hiç kötü bişey düşünmemiştim ona karşı hani kendi açımdan düşünüyorum ben olsam öyle bi şaka yaparmıydım yapmazdım o şekilde söylemezdim şakanında bi haddi sınırı var dediğim gibi sen şaka yaparsın karşındaki kaldıramayabilir yani benim kaldıramamamı tuhafladı mecburmuyum yani gülüp geçmeye bende onu yanlış tanımışım yanıldıgımıı anladım o bi kaç aylık evli o yüzden daha yeni yeni tanıyoruz böylelikle aslında ben 10 senedir o ailenin içersindeyim ben nişanlıyken o evlendi kaçarak evlendiler öyle bişey oldu apar topar yani.

çok üzülmüşsün çok kırılmışsın belli ki ama inan gerek yok
malesef oluyo bazen, tanıdığını sanıyosun ama bi olayla şok yaşıyosun
bence olaya iyi tarafından bak, her yaşanan bi tecrube ilerisi için

evet gerçekten çok kırıldım hatta özrü kabahatinden büyük derler ya bu yazdıklarına 2 kat daha kırıldım çünkü birisi bana kırıldıgını yazsa ben yapıcı bi konuşma yaparım kusura bakma yanlış anlamışsın öyle demek istememiştim falan derim gerçekten kırıldım o mailide attığıma pişman oldum çünkü söylediğimi ne demek istediğimi bile anlamadı tamamen ters anlamış yanii

evet gerçekten çok kırıldım hatta özrü kabahatinden büyük derler ya bu yazdıklarına 2 kat daha kırıldım çünkü birisi bana kırıldıgını yazsa ben yapıcı bi konuşma yaparım kusura bakma yanlış anlamışsın öyle demek istememiştim falan derim gerçekten kırıldım o mailide attığıma pişman oldum çünkü söylediğimi ne demek istediğimi bile anlamadı tamamen ters anlamış yanii

ya canım evet mail atmasan yüzyüze söylesen iyiydi
hatta hiç söylemeseydin keşke hiç bi şekilde
şimdi beni yanlış anladın diye tekrar bi diolog içine girsen hepten kötü olacak, olay daha da büyücek
bence hiç bişey olmamış gibi davranmak daha iyi
en azından sana densiz esprililer yapmaması gerektiğini öğrenmiştir, bi daha böyle bi sorun olmaz

konu sahibi arkadaşım eltiniz hiçbir şekilde altta kalmayan tiplerden.Böyle insanlarla uğraşılmaz.Siz ona iyi niyetle açıklama yapsanız bile üste çıkarak sizi suçlayacaktır.hiç uğraşmayın.Yüz yüze geldiğinizde tepki vermeyin alttan alan siz olmayın.Ama surat da asmayın.En büyük tepki tepkisizliktir.O sizi kıskanıyor,çekemiyor bence.Size patlıycak yer aramış siz mail atınca da istediği olmuş.Facede size cvp yazmayınca kusura bakma diyeceğine laf sokmuş.Siz kırıldığınızı söyleyince de sanki sizde sorun varmış gibi davranmış.Mutsuzlukları var kesin...

arkadaşım be olsam kesin şöyle yazardım: bundan sonra sözlerine dikkat edeceğin için şimdiden teşekkür ederim. gereksiz espirileri kaldıramıyorum derdim ve mesafe koyardım ama küs gibi değil. tavır da koymadan.. seninle ortak noktamız yok gibisindne yani

yine meydan savaşlarına dönmüş burası.yok eltin senin komutanın mı?
bak bak altta kalmamış.
kendini kıdemli sayıyor.
Allah aşkına ne kadar abartıyorsunuz.bu olayda hiç bir şey yok.bir arkadaşın dediği gibi tamamen yazı dilinden kaylaklanıyor..aynı cümleleri şeker bir ifadeyle gülerek söylese bozulmak aklına bile gelmeyecekti ki belki de bu niyetle yazdı bilemeyiz ya da hafif yollu laf dokundurdu ne olmuş yani.sanki çok mu ağır laflar.bu kadarcık lafla bu hale geleceksen hiç evlenme zaten daha ne laflar duyacaksın.
ben bu kadar lafa kırılacak olsam şimdiye 40 defa intiharlık olmam gerekirdi.geçinmek istiyorsan herşeyi fazla incelemeyecksin.yoksa işin içinden çıkamazsın.
ayrıca eltinle yazışmana ne gerek var.mesafeyi elden bırakma.herkesle iyi ol ama mesafeyi de koy.

ya canım açık konuşmam gerekirde mail atman iyi olmamış, gerek yoktu bence mail atmana

tabii onun öncesinde onun o tarz bi şaka yapması çok yanlış, tabii bu bana pek şaka gibi gelmedi, bu gerçek payı olan şakalardan bence

bi de şöyle bişey var ki, face de yanlış anlaşılmalar çok oluyor, alınanlar falanda çok oluyor

bence önemli bişey konuşulacaksa yüzyüze konuşulmalı(partner dışında), yoksa yazmak çok kolay, yüzyüze söylenemeyecek şeyler yazarak çok kolay söyleniyor, mimiklerde görünmediği için yanlış anlamalar çok oluyor, belkide yüzyüze olsaydı bunlar bu kadar büyümeyecekti

sen o eltinle mesafeni koru bence, özelini falan anlatma

sanırım bu yakın akrabalarla kankalık pek olmuyor, her zama mesafeli ve resmi olmakta fayda var

yani partner dışında derken, mesela insan eşiyle ya da nişanlısıyla yüzyüze konuşamıyosa bi şekilde iletişimleri tıkandıysa yazmayı dener
ama onun dışındaki ilişkilerde yazarak konuşmak, mimikler ve vucut dili görünmediğinden istenmeyen sonuçlara ol açabiliyor, hatta bu kk da bile sık sık oluyor

Mail atmanz gercekten gereksz olmus iyi niyetinizi anliyorum ama resmen bi yerleri kalkmis. Mesafe koyun araniza herkesle iyi olcaksiniz diye bisey yok. Insanlarin ruh hali beni ilgilendirmez demesi de ayri bi sacmalik hepimiz insaniz hepimizn bir ani bir anina uyar mi.

evet haklısınız mail atmak yanlıştı karşımda anlayışlı biri olsa böyle olmazdı ama yanlış oldugunu anlıyorum evet en çok o kelimelerine kızdım zaten insanın ruh hali onu ilgilendirmezmiş vs. ne kadar ters cümleler kurmuş

en doğrusu mesafeli olmak çünkü onun yaptıgıda bana karşı bi patavatsızlıktı ben başlarda arkadaş gibi oluruz samimi oluruz diye o kadar iyi düşünceler içindeydimki ama bu davranışı herşeyi bitirdi yinede kin tutmam ama insan gerçekten kimseye fazla değer vermemesi gerektiğini anlıyor

sevdem nedir bu eltilerden çektiğin,hepside patavatsız:50:

canım bilmiyorum olan olayı oldugu gibi anlattım :( bende bilmiyorum ama diğer eltimle hiç böyle yüzgözlük bi durum olmadı bu farklı oldu

en doğrusu mesafeli olmak çünkü onun yaptıgıda bana karşı bi patavatsızlıktı ben başlarda arkadaş gibi oluruz samimi oluruz diye o kadar iyi düşünceler içindeydimki ama bu davranışı herşeyi bitirdi yinede kin tutmam ama insan gerçekten kimseye fazla değer vermemesi gerektiğini anlıyor

boşver canım kin tutcak bişey yok, ama herşeyde bi hayır vardır, gerçek yüzünü görmüş oldun
o mavili yazdıklarını onun yazdıklarından kopyala yapıştır yaptıysan, gerçekten kırıcı konuşmuş
tamam mail atman hoşuna gitmemiş olabilir, kimsenin böyle bi mail almak hoşuna gitmez
ama yinede sevecen cevap vermese bile nötr cevap verebilirdi

canım öncesinde iyi anlaşıyorduk ilk defa böyle bişey oldu demişsin. sen de hep yazışalım istiyosun ama calışıyoz olmazki lafında alınacak bişey yok ama yazış şekli böyleyse evet bi büyüklenme var diyebilirim. yani ne dediği degil nasıl dediği önemli ama canım bence keşke takılmasaydın söylediklerine böyle şeyler hep oluyor cünkü eltiler arasında da gelin görümce arasında da her zaman oluyor. bi çok arkadaş kendini ezdirme filan demiş burdan gaza gelipte bunu cazgır olmakla karıştırmasan iyi edersin. böyle espiriyle karışık iğneleme yaparsa bidahakine sen de aynını yap ya da he de geç. durduk yere surat yaptıda mı hiç neyin var filan die sorma. sen sinir oldugunu belli edersen ya da bikere neyin var diye sorarsan hep yapar aklında olsun. mutluluklar..

Back
X