Amin hepinize versin rabbim hepiniz duamdasınızAllah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin darısı isteyenlerin başına
Olabilir tabiki umudunuzu son dakkaya kadar yitirmeyin Allah yardımcınız olsun inşallah olumlu olurCanım benim transfer 15 inde yapıldı hani transfer gününü saymazsak daha 10 gün olmuş erken olduğu içinde olabilir mi
Amin inşallah Allah razı olsunAmin hepinize versin rabbim hepiniz duamdasınız
Ankara’da yaptırdım canım Centrum tüp bebekteAmin inşallah Allah razı olsunsiz nerde yaptırdınız
Kuzum bence artacak rahat ol birde avokado ye lütfen sana umutsuz birşey dememişler ki zaten önemli olan diğer değerin umudun yitirme değerler nasıl İnan bilmiyorum ne nasıl iyidir diye
İlk denemeniz miydi.bide sizin sikintiniz neydi acaba.cok sordum ama kusura bakmayın gerçekten deneyimsizim şuan çaresiz şaşkın ve karmakarisigim.bide toplam ne kadar ücret odedinizAnkara’da yaptırdım canım Centrum tüp bebekte
Seni okadar iyi anlıyorum ki canım ne demek sor tabi valla kuzum bizde sorun eşimdeydi spermleri yok oldu bir anda sıfır oldu sonra eşim ameliyat oldu varikoselden çok şükür spermleri geldi tüp benek denedik birinci olmadı ama hamd olsun allahım devamını getirsin inşallah bu defa oldu doktorumunda hiç umudu yoktu 4bb olduğu için kalitesi ilk konulan 5aa idi çünkü olmadı ama rabbim ol dedikten sonra ab hiç önemli değil İnan üçret olarak biz şehir dışından geldik gittik bize 20 buldu toplam ilaçlar falan hepsi orda kalma ücreti falanİlk denemeniz miydi.bide sizin sikintiniz neydi acaba.cok sordum ama kusura bakmayın gerçekten deneyimsizim şuan çaresiz şaşkın ve karmakarisigim.bide toplam ne kadar ücret odediniz
Benim mesela diğerinde 1 çıkmıştı canım direk yok dediler bana dua et Allah nasip etsin sıkma canım olumlu düşün duamdasın unutmaTamam canim sonicta direk 0 da çıkmadı bakalım herşey allahtan
Bende şehir dışından gidecem Ankara'ya ameliyatimi Ankara üniversitesinde olmuştum ama tüp bebek iç n orada kararsızım Allah isteyen herkese nasip etsin sizinde sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin çok teşekkür ederimSeni okadar iyi anlıyorum ki canım ne demek sor tabi valla kuzum bizde sorun eşimdeydi spermleri yok oldu bir anda sıfır oldu sonra eşim ameliyat oldu varikoselden çok şükür spermleri geldi tüp benek denedik birinci olmadı ama hamd olsun allahım devamını getirsin inşallah bu defa oldu doktorumunda hiç umudu yoktu 4bb olduğu için kalitesi ilk konulan 5aa idi çünkü olmadı ama rabbim ol dedikten sonra ab hiç önemli değil İnan üçret olarak biz şehir dışından geldik gittik bize 20 buldu toplam ilaçlar falan hepsi orda kalma ücreti falan
Tamam canim sonicta direk 0 da çıkmadı bakalım herşey allahtan
Doktorunuz kimdiBende şehir dışından gidecem Ankara'ya ameliyatimi Ankara üniversitesinde olmuştum ama tüp bebek iç n orada kararsızım Allah isteyen herkese nasip etsin sizinde sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin çok teşekkür ederim
Bende şehir dışından gidecem Ankara'ya ameliyatimi Ankara üniversitesinde olmuştum ama tüp bebek iç n orada kararsızım Allah isteyen herkese nasip etsin sizinde sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin çok teşekkür ederim
Amin inşallah toplam ücret ne kadar ödediniz bide rapor geçerli mi ordaAmin kuzum inşallah dokotrum Recai Papuççuydu zahide yetişe falan çıkıyor oydu terettüt etme günü birlik gidip geldik biz zaten sadece yumurta toplama da kaldık biz o aralar birde transferden sonra kaldık Allah maddi manevi yardımcın olsun canım
Kuzum sana bir resim attım bak hepsi yazıyor ordan vermişlerdi geçmiş zaman unuttum çünkü ne ödediğimiziAmin inşallah toplam ücret ne kadar ödediniz bide rapor geçerli mi orda
Çok saol çok teşekkür ederim canm afraikraKuzum sana bir resim attım bak hepsi yazıyor ordan vermişlerdi geçmiş zaman unuttum çünkü ne ödediğimizi
Benim sonucun 4.10 çıktıTebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin inş sağlıkla kucağınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?