Embriyo transferim 15 Mart gelin beraber bekleyelim🤲🤲

Canım benim transfer 15 inde yapıldı hani transfer gününü saymazsak daha 10 gün olmuş erken olduğu içinde olabilir mi
Olabilir tabiki umudunuzu son dakkaya kadar yitirmeyin Allah yardımcınız olsun inşallah olumlu olur

Ya çok zor ya hastane yok deseydi bu kadar kafam takilmazdi ya ama bakıyorum seninde benimle aynı değerin kaç çıkmış benim daha 5 bile değil ya

Ankara’da yaptırdım canım Centrum tüp bebekte
İlk denemeniz miydi.bide sizin sikintiniz neydi acaba.cok sordum ama kusura bakmayın gerçekten deneyimsizim şuan çaresiz şaşkın ve karmakarisigim.bide toplam ne kadar ücret odediniz

İlk denemeniz miydi.bide sizin sikintiniz neydi acaba.cok sordum ama kusura bakmayın gerçekten deneyimsizim şuan çaresiz şaşkın ve karmakarisigim.bide toplam ne kadar ücret odediniz
Seni okadar iyi anlıyorum ki canım ne demek sor tabi valla kuzum bizde sorun eşimdeydi spermleri yok oldu bir anda sıfır oldu sonra eşim ameliyat oldu varikoselden çok şükür spermleri geldi tüp benek denedik birinci olmadı ama hamd olsun allahım devamını getirsin inşallah bu defa oldu doktorumunda hiç umudu yoktu 4bb olduğu için kalitesi ilk konulan 5aa idi çünkü olmadı ama rabbim ol dedikten sonra ab hiç önemli değil İnan üçret olarak biz şehir dışından geldik gittik bize 20 buldu toplam ilaçlar falan hepsi orda kalma ücreti falan

Bende şehir dışından gidecem Ankara'ya ameliyatimi Ankara üniversitesinde olmuştum ama tüp bebek iç n orada kararsızım Allah isteyen herkese nasip etsin sizinde sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin çok teşekkür ederim

Doktorunuz kimdi

Amin kuzum inşallah dokotrum Recai Papuççuydu zahide yetişe falan çıkıyor oydu terettüt etme günü birlik gidip geldik biz zaten sadece yumurta toplama da kaldık biz o aralar birde transferden sonra kaldık Allah maddi manevi yardımcın olsun canım

Amin inşallah toplam ücret ne kadar ödediniz bide rapor geçerli mi orda

Tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin inş sağlıkla kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…