Embriyo transferim 15 Mart gelin beraber bekleyelim🤲🤲

Kızlar merhaba nasılsınız benim yine kasik ağrılarım başladı adet olacakmışım gibi günümde yaklaştı zaten olmam inşallah kızlar

Kızlar merhaba nasılsınız benim yine kasik ağrılarım başladı adet olacakmışım gibi günümde yaklaştı zaten olmam inşallah kızlar
Olmazsın canım kullandığın ilaçlar olmaman için zaten merak etme az kaldı inşallah güzel sonuç alırız hem başka topiklerde okudum herkes yaşıyor aynı durumu bende durumlar aynı fazla sancım yok benim ilk denemende bende öyleydim ama nedense bu defa arada oluyor

Bende 18 mart günü transfer oldum kasiklarimda ağrım var tutunuyor mu acaba

Bende 18 mart günü transfer oldum kasiklarimda ağrım var tutunuyor mu acaba
Bugün benimde kasık ağrım fazlalaştı ben ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. Kendimi kandırmak istemiyorum. Sonra hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum açıkçası . Başka bir belirti falan oldu mu ?

Ben bu tedaviye başlamadan önce adet olacagim zaman hep sabah ilk kalktığımda lavaboya gittiğimde kasık ağrım olurdu şimdi yine o ağrılar var o yüzden o kadar korkuyorum ki çok zor bişey arkadaşlar sabır versin rabbim bize

Ya brnimde sürekli değil ara ara oluyo özellikle sabahları

Dünde akıntım vardı genelde benim akıntım adet olacagim zaman olur dün akıntı bugünde ağrı olunca kesin adet olucam diyorum kendi kendime

Dünde akıntım vardı genelde benim akıntım adet olacagim zaman olur dün akıntı bugünde ağrı olunca kesin adet olucam diyorum kendi kendime
Kötü düşünme inşallah bebeğin sana tutunuyordur öyle düşün canım ben bu defe avokado çok yedim sende ye istersen yada kızlar hepiniz yiyin çok okudum döllenmiş yumurtanın tutunmasında faydalı diye

Ben progestan 200 mg kullanıyorum sabah akşam 2 tane iğne vermediler bana benim şu an bir belirtim kalmadı normal hayatımı yaşıyorum evde de yatmadım hata mi ettim acaba? Evde kaldıkça düşünmekten kurmaktansa açık havada gezdim iki gündür.

Zaten çok umudum yok diye kendimi havaya sokmuyorum. Resmen psikolojik savaş halindeyim

Sanki heran adet olacakmışım gibi hafif hafif yokluyo yemek yerle. Belim çok ağrıyor bide arada ürperti geliyor sanki allahım inş tutunuyordurrabbim hepimizin emeklerimizi boşa çıkarmasın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…