Amin inşallah canım kulun kula duası kabul olur allahım sağlıkla pozitif görmeyi sonra kese görmeyi sonrada kalp atışın duymayı nasip etsinBirbirimize dua edelim Rabbim bize de yaşatsın evlat sevgisini
Olmazsın canım kullandığın ilaçlar olmaman için zaten merak etme az kaldı inşallah güzel sonuç alırız hem başka topiklerde okudum herkes yaşıyor aynı durumu bende durumlar aynı fazla sancım yok benim ilk denemende bende öyleydim ama nedense bu defa arada oluyorKızlar merhaba nasılsınız benim yine kasik ağrılarım başladı adet olacakmışım gibi günümde yaklaştı zaten olmam inşallah kızlar
Yaaaa senin heyecanını o kadar iyi anlıyorum ki benim de 18 Mart Perşembe günü transferim var çok heyecanlıyıminşallah güzel sonuçlar alırız merhaba bende 18 mart günü transfer oldun.30 mart test günüm kasiklarimda ağrım var seninde var inş olumlu sonuç alırız
Bugün benimde kasık ağrım fazlalaştı ben ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. Kendimi kandırmak istemiyorum. Sonra hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum açıkçasıBende 18 mart günü transfer oldum kasiklarimda ağrım var tutunuyor mu acaba
Adet ağrısıyla o kadar benzerki belirtiler ikilemde kalıyor insan benimde ağrım var inşallah adet değildirKızlar merhaba nasılsınız benim yine kasik ağrılarım başladı adet olacakmışım gibi günümde yaklaştı zaten olmam inşallah kızlar
Ya brnimde sürekli değil ara ara oluyo özellikle sabahlarıOlmazsın canım kullandığın ilaçlar olmaman için zaten merak etme az kaldı inşallah güzel sonuç alırız hem başka topiklerde okudum herkes yaşıyor aynı durumu bende durumlar aynı fazla sancım yok benim ilk denemende bende öyleydim ama nedense bu defa arada oluyor
Kötü düşünme inşallah bebeğin sana tutunuyordur öyle düşün canım ben bu defe avokado çok yedim sende ye istersen yada kızlar hepiniz yiyin çok okudum döllenmiş yumurtanın tutunmasında faydalı diyeDünde akıntım vardı genelde benim akıntım adet olacagim zaman olur dün akıntı bugünde ağrı olunca kesin adet olucam diyorum kendi kendime
Transferin hayırlı olsun canım inşallah tutunuyordurBende 18 mart günü transfer oldum kasiklarimda ağrım var tutunuyor mu acaba
Evet yiyorum bende canım dün yedim hattaKötü düşünme inşallah bebeğin sana tutunuyordur öyle düşün canım ben bu defe avokado çok yedim sende ye istersen yada kızlar hepiniz yiyin çok okudum döllenmiş yumurtanın tutunmasında faydalı diye
Valla canım bilmiyorum ama ben prolutex yazdırayım dedim ödemedi para ile aldımKızlar progeston iğnesini sağlık ocakları yaziyo mu
Sanki heran adet olacakmışım gibi hafif hafif yokluyo yemek yerle. Belim çok ağrıyor bide arada ürperti geliyor sanki allahım inş tutunuyordurBugün benimde kasık ağrım fazlalaştı ben ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. Kendimi kandırmak istemiyorum. Sonra hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum açıkçası. Başka bir belirti falan oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?