Sizin test gününüz ne zamandı?Amin kızlar benim sabah kalktığımda kahve rengi lekelenmem oldu inşallah kötü birşey olmaz
Cumartesi ama ben cuma yaptıracağım canımSizin test gününüz ne zamandı?
İnşallah kızlarYerleşme kanaması olma ihtimali yüksek bence
Erken baktırmış olabilir misiniz?Merhaba herkese. Benim de transfer tarihim 15 marttı .Bugün kan testi yaptırdım sonuç negatif. Yıkıldım resmen.5. gün embriyosuydu 2 tane konulmuştu ve kaliteleri çok iyi denmişti. Ama olmadı malesef
Geçmiş olsun canım seni okadar iyi anlıyorum ki bende ilk transferimde öyle olmuştum rabbim birdakinde verir inşallah bizimde ne olacağımız belli değil değerin kaç çıktı canımMerhaba herkese. Benim de transfer tarihim 15 marttı .Bugün kan testi yaptırdım sonuç negatif. Yıkıldım resmen.5. gün embriyosuydu 2 tane konulmuştu ve kaliteleri çok iyi denmişti. Ama olmadı malesef
İnşallah sizlerinki pozitif olur. 0 çıktı.Geçmiş olsun canım seni okadar iyi anlıyorum ki bende ilk transferimde öyle olmuştum rabbim birdakinde verir inşallah bizimde ne olacağımız belli değil değerin kaç çıktı canım
Doktor 10.gün bakılmasını istemişti. Ben bir gün önce yaptım test. Erken olduğunu sanmıyorum.çıksa az da olsa bir değer çıkardı. Direkt 0 çıktı değerErken baktırmış olabilir misiniz?
İnşallah canımİnşallah sizlerinki pozitif olur. 0 çıktı.
Valla benim hiç şansım yok bence 3. Gün 6 hücreli ve çok şans tanınmayan tek embriyo transferi idi kan bile vermesem mi diyorum. Bence de zamanımız var demek ki vardır bir hayrı şu an pandemi de tekrar yükselişe geçti belki bir sıkıntı olacaktı diyelimDoktor 10.gün bakılmasını istemişti. Ben bir gün önce yaptım test. Erken olduğunu sanmıyorum.çıksa az da olsa bir değer çıkardı. Direkt 0 çıktı değer
Neden olmadı peki varmış herhangi bir sorun bildiğiniz mesela benim tutmazsa çikolata kistleri yüzünden tutmazMerhaba herkese. Benim de transfer tarihim 15 marttı .Bugün kan testi yaptırdım sonuç negatif. Yıkıldım resmen.5. gün embriyosuydu 2 tane konulmuştu ve kaliteleri çok iyi denmişti. Ama olmadı malesef
Senin test günün ne zamanBenim kafamdaki soru işareti diyelim pozitif değil(inş herkesinki pozitif olur ama) regl ne zaman olucaz çünkü ben olamamaktan düzgün giden siklisumun bozulmasından da korkuyorum
Canım sen 9. Gün-de neden test yaptırdın ki en az 12. Gün-de yapılması gerekiyor umudunu yitirme 3 gün sonra yenile testini taktiri ilâhiMerhaba herkese. Benim de transfer tarihim 15 marttı .Bugün kan testi yaptırdım sonuç negatif. Yıkıldım resmen.5. gün embriyosuydu 2 tane konulmuştu ve kaliteleri çok iyi denmişti. Ama olmadı malesef
Ilaclari kestikten 2 3 gün sonra oluyorsunuz adet benim hep öyle olduSenin test günün ne zaman
Ah hadi inşallah güzel haberler verBenimde yarın test günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?