- 15 Mart 2021
- 461
- 782
- 18
- 27
Amin inşallah boşa çıkmaz emeklerimiz. Belirti aramıyorum ben sende arama bence kafanı doldurmaSanki heran adet olacakmışım gibi hafif hafif yokluyo yemek yerle. Belim çok ağrıyor bide arada ürperti geliyor sanki allahım inş tutunuyordurrabbim hepimizin emeklerimizi boşa çıkarmasın inş
Off çok zor ya onca ilacı iğneyi kullanınca insan bosveremiyorAmin inşallah boşa çıkmaz emeklerimiz. Belirti aramıyorum ben sende arama bence kafanı doldurma
Off çok zor ya onca ilacı iğneyi kullanınca insan bosveremiyorsürekli başka seylerle meşgul olmaya çalışıyorum bol bol yatıyorum şuan ama hep aklımda son 8 gün allahım hayırlı haberi ver bize
Beklemek zor tabi kolay diyemem ben de zorlanıyorum ama kafamı rahatlatıyorum. Olumlu yada olumsuz olucak ikisi de allahtan artık ben bıraktım kendimi hayırlısı olur inşallahAmin inşallah boşa çıkmaz emeklerimiz. Belirti aramıyorum ben sende arama bence kafanı doldurma
Canım 27 benim test günüm ama hafta sonu gitmek istemiyorum cumadan vereyim diyorumBenimde öyle kızlar 3 gündür sabahları kaşık ağrılarım var Allah'tan hayırlısı diyorum artık kaç gününüz kaldı teste
Hoş bir bakıyorum adet sancısı bir bakıyorum birşey yok İnan inşallah yinede pozitif olur sonuçlarımız hepimizinBenimde öyle kızlar 3 gündür sabahları kaşık ağrılarım var Allah'tan hayırlısı diyorum artık kaç gününüz kaldı teste
Canım 27 benim test günüm ama hafta sonu gitmek istemiyorum cumadan vereyim diyorum
Hoş bir bakıyorum adet sancısı bir bakıyorum birşey yok İnan inşallah yinede pozitif olur sonuçlarımız hepimi
Valla bilmiyorum canım birşeyde hisssetmiyorum İnan sadece arada ağrım oluyor adet ağrısın okadar hayırlıs bakalım senin sonuç ne zamanVer canım bı günden o kadar fazla değişeceğini sanmıyorum nasıl gidiyo varmı sıkıntı
İnşallah pozitif görürsün canımBenimde 30 mart test günüm hayırlısını versin rabbim
Bende cuma vereceğim canım tabi hem haber verelim hemde dua edelim bir birimizeTest günün cuma günü sizinkiler ne zaman kızlar birbirimize haber verelim
Amin bende bugün yağmur yaparken hep dedim isimlerini bilmiyorum ama o arkadaşlarada banada nasip et allahım dedimBen hep ediyorum Allah kimseyi evlatsiz bırakmasın annelik babalık duygusunu herkese yaşatsın
Allahım hepimize hayırlı haberi almayı nasip etsinn inş kimsenin kucağı bebeksiz kalmasinAmin bende bugün yağmur yaparken hep dedim isimlerini bilmiyorum ama o arkadaşlarada banada nasip et allahım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?