Embriyo transferim 15 Mart gelin beraber bekleyelim🤲🤲

Sanki heran adet olacakmışım gibi hafif hafif yokluyo yemek yerle. Belim çok ağrıyor bide arada ürperti geliyor sanki allahım inş tutunuyordurrabbim hepimizin emeklerimizi boşa çıkarmasın inş
Amin inşallah boşa çıkmaz emeklerimiz. Belirti aramıyorum ben sende arama bence kafanı doldurma

Amin inşallah boşa çıkmaz emeklerimiz. Belirti aramıyorum ben sende arama bence kafanı doldurma
Off çok zor ya onca ilacı iğneyi kullanınca insan bosveremiyor sürekli başka seylerle meşgul olmaya çalışıyorum bol bol yatıyorum şuan ama hep aklımda son 8 gün allahım hayırlı haberi ver bize

Bir çok topikte okudum hiç bir belirtisi olmayıp tutanda var adet olacakmış gibi olup tutanda hayırlısı olsun Allah emretsin inşallah bizlerinde olsun

Beklemek zor tabi kolay diyemem ben de zorlanıyorum ama kafamı rahatlatıyorum. Olumlu yada olumsuz olucak ikisi de allahtan artık ben bıraktım kendimi hayırlısı olur inşallah

Benimde öyle kızlar 3 gündür sabahları kaşık ağrılarım var Allah'tan hayırlısı diyorum artık kaç gününüz kaldı teste

Benimde öyle kızlar 3 gündür sabahları kaşık ağrılarım var Allah'tan hayırlısı diyorum artık kaç gününüz kaldı teste
Hoş bir bakıyorum adet sancısı bir bakıyorum birşey yok İnan inşallah yinede pozitif olur sonuçlarımız hepimizin

Amin kızlar benim sabah kalktığımda kahve rengi lekelenmem oldu inşallah kötü birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…