- 11 Şubat 2018
- 73
- 33
- 38
- 35
Doktorum test günü için yarını söylemişti.12.gün sanırım 3.gün embriyoları içinCanım sen 9. Gün-de neden test yaptırdın ki en az 12. Gün-de yapılması gerekiyor umudunu yitirme 3 gün sonra yenile testini taktiri ilâhi
Hiç bir şeyim yok. Sadece pcos var bilinen .Benim durum biraz Sebepsiz İnfertiliteNeden olmadı peki varmış herhangi bir sorun bildiğiniz mesela benim tutmazsa çikolata kistleri yüzünden tutmaz
Anladım canım herşeyin bı zamani olduğu gibi bununda bı zamanı var demekki umutsuz olma Allah bize imkan gücü versin ki bidaha bidaha deneyebilelimHiç bir şeyim yok. Sadece pcos var bilinen .Benim durum biraz Sebepsiz İnfertilite
Öyle her şeyin hayırlısı. Hep hayırlısı diye dua ettim. Demek ki var bir bildiği. Elbet emeklerimizin karşılığını da verecek bir gün. Ayrıca 3.gün 5 .güne bakmıyor .5.gündü kaliteliydi yine olmadı benim. Nasipte varsa her türlü olacakValla benim hiç şansım yok bence 3. Gün 6 hücreli ve çok şans tanınmayan tek embriyo transferi idi kan bile vermesem mi diyorum. Bence de zamanımız var demek ki vardır bir hayrı şu an pandemi de tekrar yükselişe geçti belki bir sıkıntı olacaktı diyelim
Ya üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsunBenim de değerim negatif herkese başarılar diliyorum
Seni anlıyorum İnan birinci denememde bende öyle olmuştum negatif olduğunda üzüldüm ağladım ama sonra rahatlamıştım belli oldu en azından diyeİnş sizinkiler pozitif olur. Bana bir rahatlama geldi şimdilik belirsizlik daha zormuş
Ay ciddimisinBenim de değerim negatif herkese başarılar diliyorum
Hiç belirtin varmiydi canımBir müddet denemicem beklesin
Ben yarın test vericemYok hiç belirtim yoktu benim. Sizin yakın zaman mı test zamanları
Hemde nasıl canım sorma valla başım ağrıyor inanırmısın sitresinden galiba
Sende varmı heyecanBen yarın test vericem
Sende varmı heyecan
Günaydın canım güzel haberlerin bekliyorum inşallahAcayip heyecanlıyım ya çok elim ayağım terliyo heyecandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?