• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emek verdiğim ilişkim, ilgisizlik ve ayrılık:(

O karakterde insanlar asla sonsuza kadar mutlu olamaz, sıkma canını. Benim aşık olduğum bir adam vardı, ablamın eşinin dayısının oğlu. Yani akraba değil de hısımdı. Ablamlarla yakın akraba olduğu için sürekli iç içeydik. O kadr yakışıklıydı ki resmen Murat Boz'un ikizi :D Asla bana bakmaz diyordum. Ketumumdur hislerimi asla da belli etmedim. Bir gün eniştemin telefonundan numaramı gizli gizli almış öyle başlamıştık konuşmaya. Mesajlaşırken ayaklarım yere değmezdi mutluluktan. Sürekli iltifatlarda bulunuyordu, benden hoşlandığından, gelip beni istemekten ve evlilikten bahsediyordu. Görüştüğümüzü kimse bilmiyordu. Derken bir anda uzaklaştı. Hemen akabinde ablamdan o şahsın evlneceği kızı götürüp ablamla tanıştırdığını öğrendim. Duyunca yıkıldım. Ya hayatında biri vardı varken benimle konuşmaya başlamıştı yada uzaklaştığı birkaç gün içinde bulmuştu. Hiç hesap sormadım. Ne oluyor bile demedim. Tek bir mesaj dahi atmadım. Evlendiler. Ablam ile araları çok samimi olduğu için (akrabaları nede olsa) evlendiği kızla sürekli karı koca karşımdaydılar. Çektiğim acıyı bir ben bilirm. Üstlik karısı sürekli bana nispet halindeydi. Karşımda o kişinin kucağına oturmalar, kocacım mocacım demeler. Hiç gıkım çıkmadı, hep güldüm karşılarında, o adamın kandırdığı kız ben değilmişim gibi davrandım dedim ya ketumumdur içimi asla dışarı belli etmem. Karısıyla muhabbetler ettim, o şahısla hiçbirşey olmamış gibi muhabbetler ettim. Ama için hep kan ağladı. Ama Allah götürmedi mutlulukları çok kısa sürdü. Boşandılar. Birleştiler. Yeniden boşandılar. Şimdi o X kişisi ağır depresyondan 120 kilo oldu, çöktü gencecik yaşta o kadar yakışıklıyken, en tipsiz kızın bile asla kabul etmeyeceği kadar çirkin bir adama dönüştü. Benimse şimdi 2.5 yıllık bir ilişkim var. Çok mutluyum. Yakında nasipse evleneceğiz. Artık kocamla ben olacağım karşısında zamanında onların yaptığı gibi, ama gerçekten mutlu olarak. O ise boşanmış ve mutsuz bir adam olarak karşımda olacak. Sözün özü Allah'ın adaleti çoooooooook büyük çok :)
Öncelikle senin adına çok sevindim rabbim bir ömür güldürsün yüzünüzü müstakbel eşinle birlikte, Allah mutlu etsin sizi. Bende Allahın adaletine sonsuz güveniyorum belki öyle olmasıını istediğim içindir bilmiyorum ama sanmıyorum hislerim o kadar gerçek ki eminim hatta bigün benim pişmanlığımı yaşayacak bana ümit verdi ne hayaller kuruyodum etrafmdaki herkese anlatırdım överdim onu ah ahhh..Bide şimdi ki halime bakıyorum o başkasıyla mutlu ben mutsuz. Ama onun pişmanlığını görücem eminim Allah benim emeklerimi boşa çıkarmaz elbet benimde yüzümü güldürür :)

:)) bunların finali nasıl olur sence bi tahmin daha yürütebilirmisin acaba merak ediyorum :)
Her şey olabilir, gerçekçi olmak lazım. Kesin mutsuz olurlar da diyemeyiz, bedduan kesin tutar da diyemezyiz. Hatta kendimden biliyorum ki bedduam hiç de tutmamıştı. :)
Şimdi, yengesinin kardeşiyle çıkması ona baya yoracak. Kız akraba oldugu için kızı her üzmesinde yengesini abisini bulacak belki karşısında. O yüzden hemen ayrılmalarını beklememek lazım, o kızı koruyan çok olur, o yüzden de kolay kolay ayrılamaz yani.
Birkaç ay çıkarlar en az. Sen de kendi yoluna dön, düşünme onların sonunu. kendine bir yol çiz, hatta bir flört bulman şiddetle tavsiyemdir. :)

Öncelikle senin adına çok sevindim rabbim bir ömür güldürsün yüzünüzü müstakbel eşinle birlikte, Allah mutlu etsin sizi. Bende Allahın adaletine sonsuz güveniyorum belki öyle olmasıını istediğim içindir bilmiyorum ama sanmıyorum hislerim o kadar gerçek ki eminim hatta bigün benim pişmanlığımı yaşayacak bana ümit verdi ne hayaller kuruyodum etrafmdaki herkese anlatırdım överdim onu ah ahhh..Bide şimdi ki halime bakıyorum o başkasıyla mutlu ben mutsuz. Ama onun pişmanlığını görücem eminim Allah benim emeklerimi boşa çıkarmaz elbet benimde yüzümü güldürür :)
Boşver, sakın beddua etme ah etme. Sadece Allah'a bırak. Ben dua da ah da etmedim. Dedim ya hesap bile sormadım. Sadece çok üzüldüm Allah bunu gördü ve herşey aleyhime gelişti. Sende zamana bırak. Çek elini eteğini yok ol onun hayatından, onu da kendi hayatından yok et. Sen görürsün yada görmezsin, o elbet bedelini öder bundan emin ol Allah'ın adaleti kusursuz işler böyle mevzularda

Her şey olabilir, gerçekçi olmak lazım. Kesin mutsuz olurlar da diyemeyiz, bedduan kesin tutar da diyemezyiz. Hatta kendimden biliyorum ki bedduam hiç de tutmamıştı. :)
Şimdi, yengesinin kardeşiyle çıkması ona baya yoracak. Kız akraba oldugu için kızı her üzmesinde yengesini abisini bulacak belki karşısında. O yüzden hemen ayrılmalarını beklememek lazım, o kızı koruyan çok olur, o yüzden de kolay kolay ayrılamaz yani.
Birkaç ay çıkarlar en az. Sen de kendi yoluna dön, düşünme onların sonunu. kendine bir yol çiz, hatta bir flört bulman şiddetle tavsiyemdir. :)
Ben beddua etmiyorum eğer günahlarını alıyosam Allah affetsin. Ama sanmıyorum mutlu olacaklarını zaten bende her ihtimali düşündüm kavga etseler abisini karşısında bulur annesi babası falan akraba diye sıkılsa bile bırakamayabilir ama onu iyi tanıyorum öyle bi kızla yapamaz. Yine söylüyorum eğer yanlış düşünüosam Allah affetsin ama konuşmaları yengesine ilgisi olduğunu gösteriyodu sürekli x yengemle oturuyoruz x yengem şöyle dedi x yengem böyle dedi yengem şunu pişirdi bunu pişirdi yengeme dedim saçlarım bozulmuş mu falan bigünde gece mesaj atmıştım aşkım diye anlamadım dedi neyi anlamadın dedim pardon aşkım x yengem gönderdi yazıyo mesajda telefon kafayı yedi dedi. Bide amcasının oğlunun eşi eski sevgilim için çok soğuk biri suratıma bakmadı demiş eski sevgilim de o öyle dedi diye piknikte gitmiş tokalaşmış yanına oturmuş amcasının oğlu kıskanmış. Bunu da anlattı bana o gün. Benim düşüncem yengesindeki sıcaklığı sevdi kardeşide öyledir diye ona yöneldi ...

Boşver, sakın beddua etme ah etme. Sadece Allah'a bırak. Ben dua da ah da etmedim. Dedim ya hesap bile sormadım. Sadece çok üzüldüm Allah bunu gördü ve herşey aleyhime gelişti. Sende zamana bırak. Çek elini eteğini yok ol onun hayatından, onu da kendi hayatından yok et. Sen görürsün yada görmezsin, o elbet bedelini öder bundan emin ol Allah'ın adaleti kusursuz işler böyle mevzularda
Ben hayatında değilim zaten 3 ay oldu tek kelime konuşmadık face falan hiç bişeyim yok inşallah bende senin gibi mutlu olurum bigün

Ben hayatında değilim zaten 3 ay oldu tek kelime konuşmadık face falan hiç bişeyim yok inşallah bende senin gibi mutlu olurum bigün
İnşallah canım benim. Dikkatli yaşa sende hayatını hatalarından sonra, mutlu olursun mutlaka merak etme.. :)

konuyu okurken hiç böyle bitçeğini düşünemdim kıskndrmk için mi yapıyo falan acaba düşünüyodum ama şok yani :KK57:
Çok iyi yapmışsınız ayılmakla ama ah etmeyin tmm acısı şuan yeni içiniz yanıyodur kızgınlık falan ama ilerleyen zamnda eminim ne hali varsa görsün diyceksiniz tecrübeyle sabit ...

Defalarca ayrılıp barışarak, çoook emek harcadığın için sürdürülen durum ilişki değildir. İlişki mutluluktur, güvendir, anlaşmadır.Kimsenin değişmesine gerek yoktur, herkes olduğu haliyle sevilir, öyle olduğu halde anlaşılır.

Zoraki yürütülen tüm ilişkiler tak diye biter, tık diye yenisi başlar böyle.
Gerçek bir aşk, sevgi yaşaman dileği ile...

Defalarca ayrılıp barışarak, çoook emek harcadığın için sürdürülen durum ilişki değildir. İlişki mutluluktur, güvendir, anlaşmadır.Kimsenin değişmesine gerek yoktur, herkes olduğu haliyle sevilir, öyle olduğu halde anlaşılır.

Zoraki yürütülen tüm ilişkiler tak diye biter, tık diye yenisi başlar böyle.
Gerçek bir aşk, sevgi yaşaman dileği ile...
Teşekkür ederim ama o olaya kadar herşey iyi güzeldi birden böyle oldu işte

konuyu okurken hiç böyle bitçeğini düşünemdim kıskndrmk için mi yapıyo falan acaba düşünüyodum ama şok yani :KK57:
Çok iyi yapmışsınız ayılmakla ama ah etmeyin tmm acısı şuan yeni içiniz yanıyodur kızgınlık falan ama ilerleyen zamnda eminim ne hali varsa görsün diyceksiniz tecrübeyle sabit ...
Ama elimde değil ki o kızında benden haberi vardı yemeğe bile çağırdılar insan sözlü birine el kol hareketleri yapar mı ? o kız yaptı işte.. eski sevgilimde karaktersiz naptığı belli değil beni insanlara karşı küçük düşürdü ben ona üzülüyorum o mutlu ben mutsuz ben ona yanıyorum

Teşekkür ederim ama o olaya kadar herşey iyi güzeldi birden böyle oldu işte
Demek istediğim, birden öyle olmamıştır.Siz sevdiğinizden güvendiğinizden defalarca verilen sinyalleri görememişsinizdir. Beddua da etmeyin, herkes hak ettiğini bulur zaten. Beddua etmek, nefret etmek, insanın içindeki pozitif enerjiyi yok eder, kişinin kendisini tüketir. Kendiniz için iyi dualar edin. Rabbim huzur versin içine.

Ama elimde değil ki o kızında benden haberi vardı yemeğe bile çağırdılar insan sözlü birine el kol hareketleri yapar mı ? o kız yaptı işte.. eski sevgilimde karaktersiz naptığı belli değil beni insanlara karşı küçük düşürdü ben ona üzülüyorum o mutlu ben mutsuz ben ona yanıyorum

Canım zaten sen affetsen bile Allah affetmez yani ortada bi hak durumu var kesnlkle üzülme başka erkek mi yok yaa erken fark ettin ayrıldın ona sevin ya evlilk olsaydı sonra büyük bişey olsaydı böyle şeylerde insanın önüne bakması lazım

Demek istediğim, birden öyle olmamıştır.Siz sevdiğinizden güvendiğinizden defalarca verilen sinyalleri görememişsinizdir. Beddua da etmeyin, herkes hak ettiğini bulur zaten. Beddua etmek, nefret etmek, insanın içindeki pozitif enerjiyi yok eder, kişinin kendisini tüketir. Kendiniz için iyi dualar edin. Rabbim huzur versin içine.
Beddua asla etmem ama ahımı aldı

Canım zaten sen affetsen bile Allah affetmez yani ortada bi hak durumu var kesnlkle üzülme başka erkek mi yok yaa erken fark ettin ayrıldın ona sevin ya evlilk olsaydı sonra büyük bişey olsaydı böyle şeylerde insanın önüne bakması lazım
Haklısın ben içimdekileri dökmek istedim sadece patlıycaktım artık yoksa ben asla beddıua etmem etmiyorumda sadece Allaha havale ediyorum

Haklısın ben içimdekileri dökmek istedim sadece patlıycaktım artık yoksa ben asla beddıua etmem etmiyorumda sadece Allaha havale ediyorum

Anlıyorum seni hepimizin var böyle içimizdekini anlatmazsak patlıycağımız zamanlar. iyi yaptın insanlar konuşarak rahatlar Allah en kısa sürede karşına seni senin kadar sevicek değer vercek birini çıkarsın inşallah :D

Anlıyorum seni hepimizin var böyle içimizdekini anlatmazsak patlıycağımız zamanlar. iyi yaptın insanlar konuşarak rahatlar Allah en kısa sürede karşına seni senin kadar sevicek değer vercek birini çıkarsın inşallah :D
İnşallah teşekkür ederim ama kendimi kötü hissettim şimdi, ben kimseye beddua etmem bedduadan korkarım çünkü döner dolaşır sahibini bulur benim ki beddua değil ki sadece bu durumu kabullenemiyorum Allaha havale ediyorum

İnşallah teşekkür ederim ama kendimi kötü hissettim şimdi, ben kimseye beddua etmem bedduadan korkarım çünkü döner dolaşır sahibini bulur benim ki beddua değil ki sadece bu durumu kabullenemiyorum Allaha havale ediyorum

Aynen öyle beddua arşa çıkıp tekrar söyleyen kişiye dönermiş. Beddua edip etmediğinizi siz daha iyi bilirsinz normal bi durumda değil sonuçta onca yıl var ortada insan ne diceğini nasıl davranıcağını şaşırır yaa:KK12:
Dediğinz gibi en güzeli Allaha havale etmek

son
5 senelik bi ilişkim vardı ayrıl barış bugünlere kadar geldik çok emek verdim ama evliliğe de hazır değildim bekleyelim dedim sonra o istiyo diye tamam dedim ailemi krşıma aldım annem istemiyodu ağladım sızladım yalvardım yakardım ikna ettim geldiler tanıştılar annem yşne istemedi ikna etmek için çok şey yaptım tam oldu bunun ilgisizliği başladı bişeylerden şüphelendim. ayrılmadan 3 gün önce buluşmuştuk gözümün içine baka baka evlenme teklifi etti dans ettik o gün çok güzel geçti ta ki sonuna kadar. bu bekar olan abisiyle kavgalı diye diğer abisinde kalıyodu son bir kaç aydır abisi 3 yıllık evli iki tane çocuğu var bu sürekli yengesinden bahsetmeye başladı sinir oluyodum ama hiç belli etmedim buluştuğumuz gün bana dedi ki yengemle karşılıklı oynuyoruz bizi karı koca sanıyolar dedi ben çıldırdım dondum kaldım yine o kdar tepki vermedim başkası olsa neler yapardı ben sadece dedim ki yanlış konuşuyosun o senin yengen dedim nasıl öyle bişey söylüyosun saçmalıyosun dedim

oda doğru söylüysun yani lafın gelişi gibi bişey dedi tam olarak hatırlamıyorum bide dediki yengemin kız kardeşleri geldi bugün ayağıma çelme taktı dolabın kapağını bana çarptı, yengesinin kız kardeşine bide demiş ki sevgilnle aran nasıl bide geldi bunu bana anlatıyo o gün. bende sinirlendim dedim ben bir erkekle konuşmazken sen nası bunu yapıyosn bide anlatıyosun bana dedim dediki onlar benim kardeşlerim kıskanma falan ddi ben dedim ben kıskanırım ben böylyim samimi olmycaksn kmseyle falan aklımın ucundan kötü bişey geçirmedim o gün kötü ayrıldık eve geldim yengesine karşı ilgisimi var falan diye düşündüm çnkü konuşmaları onu gösteriyodu ilk defa böyle bişey gördüm şaşırıyorum bizde öyle bişey yok çünkü ne bilim ya öyle düşündürdü ama sen olsan sende öyle anlarsın her neyse işte bunun bana karşı ilgsizliği başladı aramızda soğuktu o günden sonra.

ona defalarca dedim niye ilgisizsin ayrılmak mı istiyosun yok dedi yine ilgilenmemeye başladı. o yengesinin annesi onları yemeğe çağırmış yine bişey demedim sesimi çıkarmadm ne güzel seni seviyolar falan dedim kıskandğm halde. bunun bu halleri devam etti en son dedm ki ben kabul edemiyorum bunu dedim ilgisizsn dedm değiştin dedm kırdım hattı annemlerde istemiyodu zaten. aradan 3 5 gün geçti yengesinin kız kardeşi ile çıkmaya başlamış
cumlenin sonuncusu beni carpti. diyecek hakaret bulamiyorum ona.

Aynen öyle beddua arşa çıkıp tekrar söyleyen kişiye dönermiş. Beddua edip etmediğinizi siz daha iyi bilirsinz normal bi durumda değil sonuçta onca yıl var ortada insan ne diceğini nasıl davranıcağını şaşırır yaa:KK12:
Dediğinz gibi en güzeli Allaha havale etmek
Evet öyle bidaha bu konu hakkında iyi yada kötü konuşmam rabbim beni korumuş bu bariz ortada ben hala pişmanlık diyorum

Back
X