• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emek verdiğim ilişkim, ilgisizlik ve ayrılık:(

Evet, çünkü okumaya başladıktan bir süre sonra her şey birbirine karışıyor ve size akıl vermek şöyle dursun okuma isteği dahi kalmıyor.
Yaşadığım acıdan olsa gerek dikkat etmedim ayrıca beni uyarırken ''Herşey bir yana, nokta ve sesli harf kullanın lütfen!'' diyecektiniz herhalde :KK64:

Hayır herşey yazmayacaktım çünkü tüm 'şeyler' ayrı yazılır.
Yaşadığım acıdan olsa gerek dikkat etmedim ayrıca beni uyarırken ''Herşey bir yana, nokta ve sesli harf kullanın lütfen!'' diyecektiniz herhalde :KK64:
Hayır, herşey yazmayacaktım çünkü tüm 'şeyler' ayrı yazılır.
Neyse sorununuzda Allah yardımcınız olsun.

Hayır herşey yazmayacaktım çünkü tüm 'şeyler' ayrı yazılır.

Hayır, herşey yazmayacaktım çünkü tüm 'şeyler' ayrı yazılır.
Neyse sorununuzda Allah yardımcınız olsun.
Teşekkür ederim sizinde böyle ufak takıntılarınız için Allah yardımcınız olsun diyorum :)

5 senelik bi ilişkim vardı ayrıl barış bugünlere kadar geldik çok emek verdim ama evliliğe de hazır değildim bekleyelim dedim sonra o istiyo diye tamam dedim ailemi krşıma aldım annem istemiyodu ağladım sızladım yalvardım yakardım ikna ettim geldiler tanıştılar annem yşne istemedi ikna etmek için çok şey yaptım tam oldu bunun ilgisizliği başladı bişeylerden şüphelendim. ayrılmadan 3 gün önce buluşmuştuk gözümün içine baka baka evlenme teklifi etti dans ettik o gün çok güzel geçti ta ki sonuna kadar. bu bekar olan abisiyle kavgalı diye diğer abisinde kalıyodu son bir kaç aydır abisi 3 yıllık evli iki tane çocuğu var bu sürekli yengesinden bahsetmeye başladı sinir oluyodum ama hiç belli etmedim buluştuğumuz gün bana dedi ki yengemle karşılıklı oynuyoruz bizi karı koca sanıyolar dedi ben çıldırdım dondum kaldım yine o kdar tepki vermedim başkası olsa neler yapardı ben sadece dedim ki yanlış konuşuyosun o senin yengen dedim nasıl öyle bişey söylüyosun saçmalıyosun dedim

oda doğru söylüysun yani lafın gelişi gibi bişey dedi tam olarak hatırlamıyorum bide dediki yengemin kız kardeşleri geldi bugün ayağıma çelme taktı dolabın kapağını bana çarptı, yengesinin kız kardeşine bide demiş ki sevgilnle aran nasıl bide geldi bunu bana anlatıyo o gün. bende sinirlendim dedim ben bir erkekle konuşmazken sen nası bunu yapıyosn bide anlatıyosun bana dedim dediki onlar benim kardeşlerim kıskanma falan ddi ben dedim ben kıskanırım ben böylyim samimi olmycaksn kmseyle falan aklımın ucundan kötü bişey geçirmedim o gün kötü ayrıldık eve geldim yengesine karşı ilgisimi var falan diye düşündüm çnkü konuşmaları onu gösteriyodu ilk defa böyle bişey gördüm şaşırıyorum bizde öyle bişey yok çünkü ne bilim ya öyle düşündürdü ama sen olsan sende öyle anlarsın her neyse işte bunun bana karşı ilgsizliği başladı aramızda soğuktu o günden sonra.

ona defalarca dedim niye ilgisizsin ayrılmak mı istiyosun yok dedi yine ilgilenmemeye başladı. o yengesinin annesi onları yemeğe çağırmış yine bişey demedim sesimi çıkarmadm ne güzel seni seviyolar falan dedim kıskandğm halde. bunun bu halleri devam etti en son dedm ki ben kabul edemiyorum bunu dedim ilgisizsn dedm değiştin dedm kırdım hattı annemlerde istemiyodu zaten. aradan 3 5 gün geçti yengesinin kız kardeşi ile çıkmaya başlamış

Yıllarını ver her şeyi paylaş evlenme teklifine kadar gel birlikte olduğun sözde sevdiğin kız annesini zar zor ikna edip karşına getirsin sen 3-5 günde yıllardır birlikte olduğunu kıza bunu yap pes gerçekten pes yanlış anlama da beş para etmezmiş her şeyi geç yengemle biz çok güzel oynuyoruz karı koca sanıyorlar demesinde bir kere sıkıntı var bunu nasıl birlikte olduğun insana söylersin ki elle tutulur bir yanı yok boşver zararın neresinden dönsen kardır hayırlısı değilmiş deyip kestirip at zor ama yap bunu sonuçta çocuk değilsin aklı başında yetişkin bir bireysin sende sonuçta geri gelmek isterse kabul de etme 3-5 günlük tanıdığı kıza seni nasıl tercih edebilir, üstelik kısa süre önce sana yengemin kardeşleri benim kardeşimdir diyebilen adam yuh ve oha diyorum afedersin ama içimden geçen bunlar :KK12:

Yıllarını ver her şeyi paylaş evlenme teklifine kadar gel birlikte olduğun sözde sevdiğin kız annesini zar zor ikna edip karşına getirsin sen 3-5 günde yıllardır birlikte olduğunu kıza bunu yap pes gerçekten pes yanlış anlama da beş para etmezmiş her şeyi geç yengemle biz çok güzel oynuyoruz karı koca sanıyorlar demesinde bir kere sıkıntı var bunu nasıl birlikte olduğun insana söylersin ki elle tutulur bir yanı yok boşver zararın neresinden dönsen kardır hayırlısı değilmiş deyip kestirip at zor ama yap bunu sonuçta çocuk değilsin aklı başında yetişkin bir bireysin sende sonuçta geri gelmek isterse kabul de etme 3-5 günlük tanıdığı kıza seni nasıl tercih edebilir, üstelik kısa süre önce sana yengemin kardeşleri benim kardeşimdir diyebilen adam yuh ve oha diyorum afedersin ama içimden geçen bunlar :KK12:
İçimden geçen şeyleri yazdın..Bunlar yetmiyomuş gibi birde babası çocuk gibi kızın facesine iyi ki varsın kızım iyi ki tanımışım kızım gibi şeyler yazdı bu karaktersizde aynı şekilde aşk sözleri yengesiyle birlikte kahvaltı selfieleri yemek selfieleri gözüme soka soka ben acı çekerken yaptılar bunları rabbime şükrediyorum verilmiş sadakam varmış kurtulmuşum ama o kadar emek verdim kaldıramıyorum ben bu kadar basit bi insan değildim bi çırpıda silinip atılacak bi insan değildim ama ben Allaha havale ediyorum ve susuyorum.

Hani kardeşiydi o kız sinir oldum okurken
kurtulmuşsun boşver sakın üzülme değecek biri değil
Ben yaşarken sinir krizi geçirdim beni düşün birde.. Bide babasının facede o kıza iyiki varsın kızım iyiki tanımışım kızım diye yorum yapmaları yengesiniin kahvalt selfieleri falan beni çileden çıkardı

Nasil karsilastiniz nerde gordun kuzumm? Cok ta uzme kendini bir goruceksin iki goruceksin ucuncude alisicaksin umursamicaksin.. Sana yakin biyerde mi oturuyoo ay yaa uzak olsun senden. Bidaha bulasma boylelerine canim benim:KK15:

Arkadaşımla dışarı çıkmıştık benim evimden caddeye çıkan birsürü yol var. Eski sevgilimin durduğu yer caddenin biraz aşağısında kalıyo çok kullanmam o yolu. Ama arkadaşım yokuş çıkamam dedi ordan geçelim dedi bende yanlış düşünür geçmeyelim daha ayrılalı 3 ay oldu dedim çıkamam yorgunum faln deyince kıramadım geçmek zorunda kaldım. Oda oradaydı tam karşı yolda. Ona kendimi göstermek için geçtiğimi düşünmemiştir değil mi :(

Arkadaşımla dışarı çıkmıştık benim evimden caddeye çıkan birsürü yol var. Eski sevgilimin durduğu yer caddenin biraz aşağısında kalıyo çok kullanmam o yolu. Ama arkadaşım yokuş çıkamam dedi ordan geçelim dedi bende yanlış düşünür geçmeyelim daha ayrılalı 3 ay oldu dedim çıkamam yorgunum faln deyince kıramadım geçmek zorunda kaldım. Oda oradaydı tam karşı yolda. Ona kendimi göstermek için geçtiğimi düşünmemiştir değil mi :KK43:
Seni gordu mu peki? Sen hic pas vermediysen oyle dusunmemistir :KK66: ama arkadasin da ilgincmis durumunu bile bile ordan gecmek istemesi ben olsam sen git ben eve bu yoldan gidicem derdim birakirdim arkadasimi.. Bunu senin arkadasinin dusunmesi lazimdi yani sen hadi o yoldan gidelim dediginde arkadasinin seni dusunup hayir ordan gitmeyelim demesi gerekirdi.. Ben yorulmusta olsam arkadasim icin yokusta cikarim 30 merdivende.. Neyse kuzumm sen sikma canini dusunse ne yazar.. Sen kendini biliyosun sonucta oda kendi kendine gelin guvey olur sadece.. Uzme kendini canim benimm :)

Seni gordu mu peki? Sen hic pas vermediysen oyle dusunmemistir :KK66: ama arkadasin da ilgincmis durumunu bile bile ordan gecmek istemesi ben olsam sen git ben eve bu yoldan gidicem derdim birakirdim arkadasimi.. Bunu senin arkadasinin dusunmesi lazimdi yani sen hadi o yoldan gidelim dediginde arkadasinin seni dusunup hayir ordan gitmeyelim demesi gerekirdi.. Ben yorulmusta olsam arkadasim icin yokusta cikarim 30 merdivende.. Neyse kuzumm sen sikma canini dusunse ne yazar.. Sen kendini biliyosun sonucta oda kendi kendine gelin guvey olur sadece.. Uzme kendini canim benimm :)

Arkadaşım dedi ki yanlış düşünmez sen o yolu kullanmazsan yanlış düşünür hala beni önemsiyo falan diye ne bilim bende geçtim. Hiç bakmadım tam köşeyi döndüm tam karşı kaldırmdaydı görür görmez kafamı çevirdim hiç o tarafa bakmadım arkadaşım diyo ben baktığımda o seni gördü sen bakmıyodun oda kafasını çevirdi dedi kötü oldum görünce

Arkadaşım dedi ki yanlış düşünmez sen o yolu kullanmazsan yanlış düşünür hala beni önemsiyo falan diye ne bilim bende geçtim. Hiç bakmadım tam köşeyi döndüm tam karşı kaldırmdaydı görür görmez kafamı çevirdim hiç o tarafa bakmadım arkadaşım diyo ben baktığımda o seni gördü sen bakmıyodun oda kafasını çevirdi dedi kötü oldum görünce
Hee senden isik bekliyo bide beyfendii :)) sen bakmayinca kafasini cevirmis falan ohh oohh iyi yapmissin boylesi daha iyi olmuss cidden :KK66: oda seni gorunce kotu olmustur kesinn oohh olsunn :))

Back
X