Emin adımlarla zayıflıyoruz

ben dün spor yapamadım 12 yi geçiyodu misafirim gittiğinde mutfağıfalan toplayıp yattım sabah 6buçukta kalktım duş alıp çıktım maalesef sporu araya sıkıştıramadım

bende buraya yazıcam diye kendimi sorumlu hissedip yediklerime dikkat ediyorum inan yoksa diyet bitmişti benim çoktan

ya ne yapıyosun nerden bakıyosun banada söyler misn bende yapsam fırsat oldukça
Android telefonun varsa leap fitness egzersiz diye yazdığın zaman egzersiz uygulamaları çıkıyo ben bacak egzersizlerini kullanıyorum. Yaşını,güncel kilonu boyunu yazıyosun. Egzersiz yapıyosun(uygulama egzersizleri) harcadığın kalorinin dökümünü çıkarıyo

teşekkür ederim canım akşam yapayım indiripte

teşekkür ederim canım akşam yapayım indiripte
Gerçekten faydalı 74 cm bel çevrem vardı. 1 haftadır spor yapıyorum. Eğilerek yaptım 71 dedim eğilip yaptım bi de dik duriim o şekilde ölçtüm 68cm bel çevrem şu an işe yarıyor. Gerçi yediklerim de sağlıklı. Zayıfladığım için şu takımı sipariş ettim. Sporcu sütyeni işime yarar. Göğüslerim büyük olduğu için rahatsız oluyordum. Ve altındaki tayt da çok seksi. Tabi evde giycem

Eklentiler

• Screenshot_20190220-124839.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 22
ya cidden çok seksiymiş bu fiyatı ne acaba bende mi alsam eşim sever böyle şeyleri

güle güle giy şimdiden
Sağol teşekkür ederim,alınca ürün resimdeki gibi mi değil mi yorumlarım. Bir de evin içinde spor ayakkabı gibi görünen babetlerden alıcam sonraki ay insanın alışveriş yapınca spor yapası geliyo. Ondan önceki ay decathlondan mat aldım. Sen uygulamayı indirdin mi

indiremedim telefonumda oynadığım bitr oyun var (pubg) hafızası dolu akşam evden hafıza kartı var mı diye bakıcam bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…