- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.811
- 548
- 31
- Konu Sahibi Yalniztombik
-
bende buraya yazıcam diye kendimi sorumlu hissedip yediklerime dikkat ediyorum inan yoksa diyet bitmişti benim çoktanTeşekkür ederim. Bu sayfa da aslında motive olmama sebep oluyor. Bir yerlere yediğimi yazınca ne yediğimi ne yemem gerektiğini görebiliyorum. Akşam kremasız unsuz mantar çorbası tarifiyle,kabak mücveri tarifini yapıcam yanına da yoğurt koyarım
Şimdi dün yapamadığın seti yaparak 177 kalori yaktımbende buraya yazıcam diye kendimi sorumlu hissedip yediklerime dikkat ediyorum inan yoksa diyet bitmişti benim çoktan
ya ne yapıyosun nerden bakıyosun banada söyler misn bende yapsam fırsat oldukçaŞimdi dün yapamadığın seti yaparak 177 kalori yaktım
Android telefonun varsa leap fitness egzersiz diye yazdığın zaman egzersiz uygulamaları çıkıyo ben bacak egzersizlerini kullanıyorum. Yaşını,güncel kilonu boyunu yazıyosun. Egzersiz yapıyosun(uygulama egzersizleri) harcadığın kalorinin dökümünü çıkarıyoya ne yapıyosun nerden bakıyosun banada söyler misn bende yapsam fırsat oldukça
teşekkür ederim canım akşam yapayım indiripteAndroid telefonun varsa leap fitness egzersiz diye yazdığın zaman egzersiz uygulamaları çıkıyo ben bacak egzersizlerini kullanıyorum. Yaşını,güncel kilonu boyunu yazıyosun. Egzersiz yapıyosun(uygulama egzersizleri) harcadığın kalorinin dökümünü çıkarıyo
Gerçekten faydalı 74 cm bel çevrem vardı. 1 haftadır spor yapıyorum. Eğilerek yaptım 71 dedim eğilip yaptım bi de dik duriim o şekilde ölçtüm 68cm bel çevrem şu an işe yarıyor. Gerçi yediklerim de sağlıklı. Zayıfladığım için şu takımı sipariş ettim. Sporcu sütyeni işime yarar. Göğüslerim büyük olduğu için rahatsız oluyordum. Ve altındaki tayt da çok seksi. Tabi evde giycemteşekkür ederim canım akşam yapayım indiripte
Gerçekten faydalı 74 cm bel çevrem vardı. 1 haftadır spor yapıyorum. Eğilerek yaptım 71 dedim eğilip yaptım bi de dik duriim o şekilde ölçtüm 68cm bel çevrem şu an işe yarıyor. Gerçi yediklerim de sağlıklı. Zayıfladığım için şu takımı sipariş ettim. Sporcu sütyeni işime yarar. Göğüslerim büyük olduğu için rahatsız oluyordum. Ve altındaki tayt da çok seksi. Tabi evde giycem
İkisine de 60,5 tl verdim. SML bedenleri varya cidden çok seksiymiş bu fiyatı ne acaba bende mi alsam eşim sever böyle şeyleri
Benim de erkek arkadaşım tayt seviyor. Ama sporcu sütyenini hareket ederken rahat oliim diye kullanıcam.ya cidden çok seksiymiş bu fiyatı ne acaba bende mi alsam eşim sever böyle şeyleri
öbür ay bütçe ayırayım da alayım yaİkisine de 60,5 tl verdim. SML bedenleri var
Gelince kargo söylerim nasıl ürün olduğunuöbür ay bütçe ayırayım da alayım ya
seviniim valla bi de hiç böyle bişeyim yok benim bana da değişiklik olur hatta zayıflama hediyesi alayım kendimeGelince kargo söylerim nasıl ürün olduğunu
Ben de ilk kez aldım. Bugün kargoya verilmiş yarın gelicek bakalımseviniim valla bi de hiç böyle bişeyim yok benim bana da değişiklik olur hatta zayıflama hediyesi alayım kendime
güle güle giy şimdidenBen de ilk kez aldım. Bugün kargoya verilmiş yarın gelicek bakalım
Sağol teşekkür ederim,alınca ürün resimdeki gibi mi değil mi yorumlarım. Bir de evin içinde spor ayakkabı gibi görünen babetlerden alıcam sonraki aygüle güle giy şimdiden
indiremedim telefonumda oynadığım bitr oyun var (pubg) hafızası doluSağol teşekkür ederim,alınca ürün resimdeki gibi mi değil mi yorumlarım. Bir de evin içinde spor ayakkabı gibi görünen babetlerden alıcam sonraki ayinsanın alışveriş yapınca spor yapası geliyo. Ondan önceki ay decathlondan mat aldım. Sen uygulamayı indirdin mi
Peki,Umarım indirebilirsin çok işe yarıyorindiremedim telefonumda oynadığım bitr oyun var (pubg) hafızası doluakşam evden hafıza kartı var mı diye bakıcam bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?