- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.811
- 548
- 31
- Konu Sahibi Yalniztombik
-
süper menü tebrik ederim canım böyle gidersen eğer çok iyi verirsinSabah bir haslanmis yumurta yarim dilim tb ekmegi biraz roka bir salatalik iki zeytin bir yemek kasigi lor yedim oncesinde form cayi icmistim oglen yesil cay iki kuru kayisi ogleden sonra bir yesil elma biraz oncede bir tabak zeytinyagli kereviz yedim bir iki saat sonrada ayvali chiali uc yemek kasigi yogurt yicem aksamda sekersiz turk kahvemi icerim gunu kapatirim insallah yarim saatte disarida yurudum
merhaba hoşgeldin aramıza. kilo ve boy yazarsan Y Yalniztombik konu sahibemiz olarak seni de ilk gönderiye eklerKızlarr merhaba
Kilom şu an 51 boyum 1.55 canımmerhaba hoşgeldin aramıza. kilo ve boy yazarsan Y Yalniztombik konu sahibemiz olarak seni de ilk gönderiye ekler
en kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah hedefin kaçtıKilom şu an 51 boyum 1.55 canım
Kuru pastanın 1 tanesi 70 kalori civarı kuzum onun yerine daha az kalorili saha doyurucu bisey yersinkızlar bu arada kuru pasta yesem 1 tane nolur ki çok acıktımmm
çok acıktım bugün nedense anlamadımKuru pastanın 1 tanesi 70 kalori civarı kuzum onun yerine daha az kalorili saha doyurucu bisey yersin
Merhaba hosgeldin:)Kızlarr merhaba
Ay yemesen ii olur aslinda yediysense yarin dengele benmde kaynanam ev yapimi tursu yollamis tuzu cok deil iki uc parca lahanasindan yedm dayanamadmçok acıktım bugün nedense anlamadımakşam yemeğim de yok.. eşim pide yeme derdinde tabi.. öğlen çorba içtim akşam ne yicem bilmiyorumm salata yapsam diyorum doymam yanına bişe lazım.. mercimekten gına geldi artık
Sporla dengelemissin yediklerini yarin biraz daha dikkat edersn:)Selamlar
Bugün yeşil çayımı içtim
İki tane kepekli tost yedim
Kafede şekersiz latte
Akşam yemeği 3 kaşık bulgur pilavı roka ve balık yedim şimdi egzersiz yapıcam.
Ayrıyeten peynir deniyordum peynircide ufak bi tulum peynir
2 çatal mozaik pasta(erkek arkadaşımın önündeydi canım çekti)
3 yudumla bitebilecek kola
Bir adet portakal
6000 adımdan fazla attım egzersizi fazla yapıcam
4 haftadır tatlı falan yemedim. Şeker bile kullanmadım. Canım çektiğinde tadımlık alıyorum. İnsanım sonuçta. Sporla toparlıcam onuSporla dengelemissin yediklerini yarin biraz daha dikkat edersn:)
Boyun kaç?Bugün spor salonuna yazıldım kizlar bu kilolar nolucak bilmiyorum 52 kiloyum ama 60 65 gösteriyorum çünkü yağ oranım fazlaca var bel kalınlığı ve bacak kalınlığı da var nereye doğru bayılsam bilemedim
Bu arada ilk sayfaya baktım da buradaki herkesin boyu yaklaşık 160 o yüzden kolayca anlaşabiliriz sanırımSporla dengelemissin yediklerini yarin biraz daha dikkat edersn:)
1.55 canımBoyun kaç?
Aşağı yukarı aynıyız ya . Ben 160 ım ilk sayfaya bakarsan diğer arkadaşların kilosunu boyunu görebilirsin. Bir de spor çok yararlı .düzenli ev egzersizi yapıyorum. 65 kilo olmama rağmen 50-55 gibi göründüğümü söylüyorlar. Bacaklarım sıkıdır. Ama göbeğimden ve hantallığımdan şikayetçiyim. Tartıdaki rakamdan da öyle.1.55 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?