Emin adımlarla zayıflıyoruz

indiremedim telefonumda oynadığım bitr oyun var (pubg) hafızası dolu akşam evden hafıza kartı var mı diye bakıcam bi
Buralardaym cnm ama yazamadm firsat bulamiyorm teli elime alsam oglum kapiyor gecen gun kirildi telim parkta cami catladi hep merkeze gidene kadar bu sekil kullanicm bugun bnde yesil.mercimek yemegi ve yogurt yedim aa burada bende pubg oynuyom ya ahahah:) su siralar moralime ii geliyor:)

İyi akşamlar hanımlar nasılsınız :) ben topic ı bulmakta zorlanıyorum bazen bildirim de arada kaçıyor sanırım ani girip çıkıyorum o yüzden yazamadım. Yemek konusunda iyiyim miktarlar iyi gidiyor
Sabahları klasik programım var
Ya;
1 haşlama yumurta, 1 kibrit kutusu peynir, 5 zeytin
Yada;
2 yumurtayla omlet, 5 zeytin
Yada;
2 kibrit kutusu peynir, 5 zeytin
Ve hepsine ek olarak sınırsız domates salatalık :)

dün öğlen patlıcan yemeği yedim akşam tavuk fırınladım sadece bir kaşık pilav yedim
Bugün hastane randevum vardı kahvaltı isteğim dışı bir gözleme yedim sonrası adağımızı kesmeye gideceğimizden kahvaltım için eve gelemedim
öğlen bakla kavurması salata ekmeksiz
Akşam kabak yemeği (susuz) büyük kupa ayran ekmeksiz

Günlerin acısını çıkardım sanki

Hyperborea17 ben bu tarifi yarın deneyecem yoksa diyet falan kalmayacak mazallah bu tatlı krizinden :/

Kızlar öğle ayrı akşam ayrı yiyemedim bugün tek öğün yaptım dün akşamdan kabak yemeğim olmasaydı nerdeyse bugünlük diyeti bozabilirdim Mevlüt hazırlıkları çok zormuş ama koşturmaca da 3 litreye yakın su içtim

Bugün geç uyandım kahvaltı etmedim. Akşam haşladığım buğdayla ayran çorbası yaptım. Küçük bi tas bunu içtim,bir tane az yağda pişmiş cordon bleu,limonlanmış roka,5 çiğ badem yedim. 500 ml su içtim

Ben şuan üçüncü kahvaltımı hazırladım. Bu saat oldu hala temizlik yapıyorum ev çok pis değil kızlar kocam çenesiz en son çıldırttı beni dışarıya hava almaya çıktık geldik
Neyseki anneciğim yakın oturuyor yarın için patlıcan közleyip kavurmuş, bir tonda laf ediyor tam iyileşmeden diyete başlama diye ama kıyamıyor da. 30 yaşında da olsa evlat büyümüyor bunların gözünde

Selamlar,
Bugün buğdaylı ayran çorbası,roka,4-5 kaşık makarna,bir avuç beyaz leblebi,5-6 çiğ badem yedim. 6 günde yaklaşık 2400 kaloriyi sporla yaktım

selamlar kızlar, geçen hafta ne gibi yanlış yorum yaptım bilmiyorum ama ban yedim siteye giremedim.

Haftasonu da malum evde giremedim iki günde misafirim vardı. ctesi kahvaltı ve akşam yemeğine,

pazar günü de akşam yemeğine.

bu süreç çok zordu. ctesi günü kahvaltıda tuttum kendimi. akşam yemeğine de etli pide yaptırmıştık yarım yedim salata ve çorba içtim 1 bardak ayranla.

dün de sabah açık büfe kahvaltıya gittik duramadımmm. ama ekmek yemedim. tatlısı meyvesi hepsi olunca biraz kaçırdım tabi. akşama yemem dedim ama bu kezde misafirim geldi biftek yaptım ve onu da bi güzel yedimm.. 5 kaşık kadar pirinç pilavı 1 porsiyon biftek salata ve 1 bardak ayran..

şimdi de limonlu suyumu içiyorum. kahvaltı evde yapamadım.. elma yiyorum şimdi ara ara bi dilim atıyorum ağzıma..

sabah tartıldım kımıldama yok.. çok şükür kilo almamışım ama veremedim de tabi

bende durumlar böyle .. spor yapamadım hafta sonu hiçç

Selam kizlar bende kilo alma sebebimin en buyuk etkeni igneler oldugunu ogrendm uc gundur vurulmuyorum 77 yi gormustm dun bugun 76.4 oldu yavas yavas iner die umut ediyorum tiroitlerimede baktiricim bu hafta yada onumuzdeki hafta.ilac dozumu arttiricam:) sabah bir haslanmis yumurta yarim dilim tam bugday ekmegi biraz yesillik bi salatalik iki zeytin bir yemek kasigi lor bir kuru kayisi yedim oncesinde form cayimi icmistm bu hafta uc kilo vermek hedefim

aramıza tekrar hoşgeldin o zaman Y Yalniztombik sevindim vermiş olmana bende bu hafta 1 kilo vermek istiyorum çünkü çarşambadan beri hiç vermedim..

hadi hedefimiz tutarsaaa bi ödül yemeği veririz kendimize dimi

Ben vermem valla yumurta dayandi tavugun ..:) nisanda iznimiz var on kilo vermem lazim nisan 15e kadar.artk olabildigince kesicem yemeyi.

bugün sabah 1 yeşil elma

öğlen 1 tabak mercimek çorbası 2 tane biber turşusu ekmek yok

11 gibi de 1 avuç kuru üzüm yedim..

su içmeye devam ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…