- 30 Ocak 2019
- 159
- 134
- 23
- 34
- Konu Sahibi Yalniztombik
-
Buralardaym cnm ama yazamadm firsat bulamiyorm teli elime alsam oglum kapiyor gecen gun kirildi telim parkta cami catladi hep merkeze gidene kadar bu sekil kullanicm bugun bnde yesil.mercimek yemegi ve yogurt yedim aa burada bende pubg oynuyom ya ahahah:) su siralar moralime ii geliyor:)indiremedim telefonumda oynadığım bitr oyun var (pubg) hafızası doluakşam evden hafıza kartı var mı diye bakıcam bi
Arkadaşlar belki biliyorsunuz ama ben kendim denedim aşırı güzel olduğu için diyet grubu sayfalarına da yazıcam.
Çikolata tadında fit toplar
10 adet hurma
Biraz yulaf
Biraz ceviz
Biraz yulaf
1 yemek kaşığı kakao
Rondodan çekip toplar haline getirince tam bir çikolata keyfi. Canınız çikolata istedikçe yiyin :)
Ramazanı bekliyorum hurma almak için xDHyperborea17 ben bu tarifi yarın deneyecem yoksa diyet falan kalmayacak mazallah bu tatlı krizinden :/
Taytın geldi mi canıııım :)Selamlar,
Bugün buğdaylı ayran çorbası,roka,4-5 kaşık makarna,bir avuç beyaz leblebi,5-6 çiğ badem yedim. 6 günde yaklaşık 2400 kaloriyi sporla yaktım
Çoktan geldi. Resimdeki gibiydi ama ben resimdeki hanım gibi değilim.Taytın geldi mi canıııım :)
Olursun inşallah canım benimÇoktan geldi. Resimdeki gibiydi ama ben resimdeki hanım gibi değilim.
aramıza tekrar hoşgeldin o zaman Y Yalniztombik sevindim vermiş olmana bende bu hafta 1 kilo vermek istiyorum çünkü çarşambadan beri hiç vermedim..Selam kizlar bende kilo alma sebebimin en buyuk etkeni igneler oldugunu ogrendm uc gundur vurulmuyorum 77 yi gormustm dun bugun 76.4 oldu yavas yavas iner die umut ediyorum tiroitlerimede baktiricim bu hafta yada onumuzdeki hafta.ilac dozumu arttiricam:) sabah bir haslanmis yumurta yarim dilim tam bugday ekmegi biraz yesillik bi salatalik iki zeytin bir yemek kasigi lor bir kuru kayisi yedim oncesinde form cayimi icmistm bu hafta uc kilo vermek hedefim
Ben vermem valla yumurta dayandi tavugun ..:) nisanda iznimiz var on kilo vermem lazim nisan 15e kadar.artk olabildigince kesicem yemeyi.aramıza tekrar hoşgeldin o zaman Y Yalniztombik sevindim vermiş olmana bende bu hafta 1 kilo vermek istiyorum çünkü çarşambadan beri hiç vermedim..
hadi hedefimiz tutarsaaa bi ödül yemeği veririz kendimize dimi
çokta kesme ama bu kez vucudun kitler kendini..Ben vermem valla yumurta dayandi tavugun ..:) nisanda iznimiz var on kilo vermem lazim nisan 15e kadar.artk olabildigince kesicem yemeyi.
Insallah canmçokta kesme ama bu kez vucudun kitler kendini..
inşallah verirsin 10 kilonu
en iyisni yapmışsın zayıfla cuk diye gir içine kızInsallah canmgecen kendme netten bikac parca bisey almistm kendimi manken saniyom heralde hepside dar geldi bide dusun 40 bedenlerdi :) geri degisime yollamadm and ictim.giricem iclerine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?