Emin adımlarla zayıflıyoruz

Hmm,dışarıdaki çiğköftelere ben de güvenemiyorum. Açıkçası kendim yapmayı tercih ederim
ya bizim ankarada gittiğimiz bi yer var adam kendi elinde yapıyor mükemmel bir lezzet dayanamadık gittik. baya instagram daki fenomenler ustalar gidiyor adama. küçücük bi yeri var ama muhteşemmm

öğle yemeğimi yedim nohut haşladım dün akşam öğlen bir tabak nohutu limonladım az tuz ve pulbiberle yedim ohh mis gibiydi. diyetten sayılır dimi

Cok moralim bozuk kizlar sabah tartildim 76 kilo ciktim bu igneler yapiyor olabilir mi? Bide sanirim tiroit ilacimin mg az geliyor.okadar coktumki moralmen anlatamam agzima bisey koyasim gelmiyor sabah 20 dk yuruys yptm kahvaltimi bir yumurtayla yaptim eczaneden fantastik dortlu cayi aldm aci cehrede var icerisinde.suyumun icine bitane kabuk tarcin attm oyle tuketiyorum.aksamda salata corba yogurt yicem.kendimden nefret ediyorum ya

canım kendinden nefret edecek bişey yok iğneler yapıyor olabilir. birde beslenmez düzensiz gidiyorsa o da yapar. sakin ol ve düşün nerde hata yaptım de yada ilaçlarını bir araştır. lütfen azmini kaybetme

canım kendinden nefret edecek bişey yok iğneler yapıyor olabilir. birde beslenmez düzensiz gidiyorsa o da yapar. sakin ol ve düşün nerde hata yaptım de yada ilaçlarını bir araştır. lütfen azmini kaybetme
Yok daha da hirs ettm ama ac uyuyp sabah faza cikmak cok zoruma gidiyor kan tahlillerimi yaptiricm bidaha bakalim.bukadar hizli kilo almam normal degil hic

selam kızlar kimse gelmemiş artık daha seyrek uğruyosunuz topiğee

dün akşam arkadaşımızın doğum gününü kutladık bizde masa da neler neler vardııı içim gitti su böreğine ağlayarak bakıyodum sanırım

ama irademe sahip çıktım o masadan sadece patates salatası yedim 1 kase kadar ve çay içtim tuttum kendimi..

sabah tartıldım 200 gr daha gitmiş..

62,9 gelmiştim en son pazartesi bu sabah 62,7 geldim. mutlu oldum açlığa değiyor

sabah dün akşam yine aklımda kalan milföy böreğinden 1 tane yedim 1 bardak şekersiz çay içtim.

şimdi de şekersiz necsafe içiyorum.

öğlende nohut salatası yiyicem yine.

sizde durumlar nedir?

Merhaba,
Dün 163 kalori yaktım egzersizle. Diğer sete başlıcaktım ama dinlenmek için yattığım yatakta uyumuşum. Dersim için 7.30 da kalktım. Bugün dersim yoktu gerinme egzersizleriyle 40 kalori yaktım.
Sabah az yağ ile avokadolu omlet yaptım
Yarısını yedim
5 zeytin
1 bardak demli şekersiz çay
2 parça ufak peynir

Aa bi de marul yapraklarını unutmamak lazım. Spor yapıcam bugün de. 6. Egzersiz günümdeyim. Bacaklarım sıkılaştı. 3 haftam kaldı bakalım nolcak? 3 hafta sonra kalçalarım için egzersiz uygulamasını kullanıcam

Afiyet olsun sporunu da yeme işini de güzel yapıyosun valla tebrikler

Afiyet olsun sporunu da yeme işini de güzel yapıyosun valla tebrikler
Teşekkür ederim. Bu sayfa da aslında motive olmama sebep oluyor. Bir yerlere yediğimi yazınca ne yediğimi ne yemem gerektiğini görebiliyorum. Akşam kremasız unsuz mantar çorbası tarifiyle,kabak mücveri tarifini yapıcam yanına da yoğurt koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…