- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.811
- 548
- 31
- Konu Sahibi Yalniztombik
-
teşekkür ederim canımmmBuarada cok guzel kilo vermissin canim tebrik ederm.
erkeklerde göbeksiz erkek mi olur diye yutturuyolar bizeEvet ya bir kilo alıyorum sanki on kilo almışım gibi hissediyorum
Göbek değil o balkon diyenlerin ağzına kürekle vurasım geliyorerkeklerde göbeksiz erkek mi olur diye yutturuyolar bize
Kayısı çayı da olabilirkızlar ben ayrıca çay almak istiyorum ama 150 - 200 lük çaylar değil böyle basit çaylar yeşilçay gibi ama başka ne olabilir. 9lu çaylar var ya onlardan mı alsam
benimdeeGöbek değil o balkon diyenlerin ağzına kürekle vurasım geliyor
olabilir aklıma gelmemiştiKayısı çayı da olabilir
Bende oglen yarim tabaktan az pirasa yedim iki dilim ekmekle aksami salatayla gecistiricm. Bu arada canm en guzeli yesilcay.form cayi alirsan hergun icme iki ucgunde bir icöğlen çorba içtim 1 buçuk kase.. su içmeye devam 2. bardak çayımı içiyorum bugün..
yeşilçay alim o zaman ya bi karar veremedim 1 haftadır.. afiyet olsun bu aradaBende oglen yarim tabaktan az pirasa yedim iki dilim ekmekle aksami salatayla gecistiricm. Bu arada canm en guzeli yesilcay.form cayi alirsan hergun icme iki ucgunde bir ic
Form caylari bagirsakta aliskanlik yapiyormus firsat bulursan aksamdan yesilelma limom tarcin bikac tane karabiber az zencefil demle ertesi gun ic oda guzel kilo verdiriyor ben unutuyorm hepyeşilçay alim o zaman ya bi karar veremedim 1 haftadır.. afiyet olsun bu arada
ben bunu içemem sanırımForm caylari bagirsakta aliskanlik yapiyormus firsat bulursan aksamdan yesilelma limom tarcin bikac tane karabiber az zencefil demle ertesi gun ic oda guzel kilo verdiriyor ben unutuyorm hep
afiyet olsun canım akşam güzel beslenmişsinSelamlar,
Öğle yemeğini yiyemedim
Ama küçük bi paket kuru üzümle fındık yedim su içtim
Akşam fesleğenli peşto soslu kepekli makarna(4 kaşık)
5 kaşık bezelyeli havuçlu sulu yemek(susuz)
Bir tane az yağda pişmiş cordon bleu
Roka ve marul yaprakları
Egzersiz yaptım 355 kalori harcadım
3 gündür egzersiz yapıyorum 1061 kalori harcamışım
egzersiz ne yaptın bu kadar kalori yaktınnnafiyet olsun canım akşam güzel beslenmişsin
Çiğköfteyi kendiniz mi yaptınız dışarıdan mı yediniz?Günaydın kızlarr,
ben dün akşam çiğköfte yedim 1 küçük boy ayran içtimortalama 360 kaloriymiş bu yediğim..
bu yüzden de akşam 30dakka spor yaptım (leslie yaptım, birde 4 dakikalık hızlandırılmış squat tarzı şeylerden yaptım.. ev süpürdüm) derken sanırım bunun birazını yakmışımdır.. bugün kaçamak yapmicam söz veriyorummm
dışardannÇiğköfteyi kendiniz mi yaptınız dışarıdan mı yediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?