• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emin adımlarla zayıflıyoruz

akşam yemeğim var benimde köfte patates kaldı dünden pilav var ama yemicem eşimle oğlum yesin bende çorba yapim kendime..

mutfakta uğraşırken doyuyorum bazen..

ama bzende istek bitmiyor bende..

simdi de canım yaz helvası çekiyor :KK12:

birde benim oruç tutma isteğim var borçlarım var onların yerine arada tutsam diyorum kış bitmeden ama nasıl olur yapabilir miyim bilemiyorum.. ramazanda tutuyorum ama normal zamanda bii şüphedeyim

birde benim oruç tutma isteğim var borçlarım var onların yerine arada tutsam diyorum kış bitmeden ama nasıl olur yapabilir miyim bilemiyorum.. ramazanda tutuyorum ama normal zamanda bii şüphedeyim
Bende ya yarin yada yarindan sonra uc gun oruc tutucm canm oglum hastalik gecirdi ozaman iyilesince uc gun tutucm die niyetlendim bakalim insallah zorlanmam

Bende ya yarin yada yarindan sonra uc gun oruc tutucm canm oglum hastalik gecirdi ozaman iyilesince uc gun tutucm die niyetlendim bakalim insallah zorlanmam
umarım zor olmaz napsam bilemedim. cuma tutarsam cumartesi de tutmam gerekmiş. yarın tek tutabiliyomuşum.. karar veremedim gece kalkabilirsem eğer niyetlnirim herhalde

Spor yapamadm bugun ama cok hareket ettm temjzlik cok yaptim odalari degistim belim kopuck gbi yarin yine yurumeye calisicam insallah simdide yesilcayimi iciyorum bugun icmemisim.birazda su icicem

Günaydın :KK200:

Dün akşam k.validemlerdeydik ama kendimi tuttum sadece patates kızartması aldım 4 tane ( zaten kızartma gibi değil haşlama gibiydi azcık yağda haşlanmış gibi yapmış;) ) şekersiz çay içtim, bisküvili pasta vardı 1 çatal aldım.. :rolleyes: sanırım bundanda bişe olmaz :KK35:

sabah yumurta haşladım kendime ama eşim sağolsun kendi yedi ben kalakaldım :KK71:

bende napim yeşil elma yedim 1 tane.. su içmeye devam.

öğle yemeğim yok napsam bilemedim..:confused:

Gunaydinnn.bugun kahvaltiya gittim arkadasa lorlu yumurta az yagda pismis iki dilim sucuk(dayanamadm ev yapimiydi israrda etti) ceyrek ekmek cay kasiginin ucuyla cikolata domates salatalik yedim oglen bisi yemem gec yaptim kahvaltiyi aksama Allah Kerim:)

Gunaydinnn.bugun kahvaltiya gittim arkadasa lorlu yumurta az yagda pismis iki dilim sucuk(dayanamadm ev yapimiydi israrda etti) ceyrek ekmek cay kasiginin ucuyla cikolata domates salatalik yedim oglen bisi yemem gec yaptim kahvaltiyi aksama Allah Kerim:)
afiyet olsun canım çok bişe yok gün içnde dengelersin sucuğuda bence

bu arada benim tartı yine 62.7 takıldı resmen

Back
X