- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
- Konu Sahibi Yalniztombik
Günaydın kızlar,,
Benim tartıda kımıldama yok nedense napsam bilemedim.. akıl istiyorumm eşim evdeyken sporda yapamıyorum.. ama akşam yarım saat yürüdüm, evdede mutfakta sürekli ayakta uğraştım 1 buçuk saat kadar.. ordada yakmşımdır inşalah bişeler
 eşim evdeyken sporda yapamıyorum.. ama akşam yarım saat yürüdüm, evdede mutfakta sürekli ayakta uğraştım 1 buçuk saat kadar.. ordada yakmşımdır inşalah bişeler 
akşam kıymalı yumurta yedim biraz.. bide kahve içtim..
sabah kahvaltım yok şimdi şekersiz kahve içicem yine ama ne yicem bişe yok yanımda simit poğaça görmek istemiyorum zaten onlardan oldum böyle

offff ama çokta açımm

Benim tartıda kımıldama yok nedense napsam bilemedim.. akıl istiyorumm
 eşim evdeyken sporda yapamıyorum.. ama akşam yarım saat yürüdüm, evdede mutfakta sürekli ayakta uğraştım 1 buçuk saat kadar.. ordada yakmşımdır inşalah bişeler
akşam kıymalı yumurta yedim biraz.. bide kahve içtim..
sabah kahvaltım yok şimdi şekersiz kahve içicem yine ama ne yicem bişe yok yanımda simit poğaça görmek istemiyorum zaten onlardan oldum böyle

offff ama çokta açımm

neyse oglen yemegi olarak dunden kalan kerevizi yerim yarim saat sonra.aksam gene  yogurtlu ayva var planimda.ama dayanamayip corbada icebilirim
 neyse oglen yemegi olarak dunden kalan kerevizi yerim yarim saat sonra.aksam gene  yogurtlu ayva var planimda.ama dayanamayip corbada icebilirim
 az once koca bitabak kereviz yedim az zeytinyagli az tuzlu diye biraz fazla yedim hatta ama su ayvali yogurt fena tikiyo beni zorlayan esime yemek yapip onun karsimda yemesi
  az once koca bitabak kereviz yedim az zeytinyagli az tuzlu diye biraz fazla yedim hatta ama su ayvali yogurt fena tikiyo beni zorlayan esime yemek yapip onun karsimda yemesi  tek basima olsam zorlanmam bukadar
tek basima olsam zorlanmam bukadar