• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emrivaki yapan kaynanam

O evde çocuk nasıl yaşıyor merak ettim. Valla bu çocuk heralde uyuyor zombi gibi uyanık durmuyor. O ara halledebilirdiniz. Bu durum kv den daha önemli bence. Emrivaki yapması hoş değil ama gelecek yani belli ne yaparsanız yapın. Kahve içmeye de gelse o evi görecekti kalmaya gelse de görecek. Hazır gelmişken temizliği ona yaptırın bence
Son cümleye kadar iyi gidiyordu halbuki :KK45:

Önlerine makarna koyun yesinler öyle dolambaçlı iş yapana anca o yapılır. Hem beni o şekilde kandıran kv için hiç yemek yapmadım herkes gelsin yapsın ben çocukla zor durumdaydım zaten
Eşinin annesi ve kardeşi gelecek olanlar. Belki düşündüler biraz kalalım cocugu da sever ,oğlumuz da görürüz diye. Bana garip geliyor kendi evladının evine randevu ile mi gidecek insanlar. Ki hafta da bir ev supurdugunu nerden bilsin kadin

Merhaba arkadaşlar. Lütfen bana bir yol gösterin sinirlerim tepemde bu tarz şeyleri yaşayanlar eminim ki vardır. Şöyle ki benim kayınvalidem asla birşeyi tam olarak net olarak söylemez hep dolambaçlı şekilde oldu bittiye getirir. Ben hiç birşeyi olacağını sandığındaki şekilde yaşamıyorum bir bakıyorum bambaşka birşeyin içindeyim. Geçen hafta beni aradı bu hafta diğer oğluma gideceğim uçak bileti aldık mecbur sizin ordan uçağa bineceğim giderken de size uğrayacağız (kaynımla) akşamüstü yarım saat filan dedi ben de tabi buyurun gelin dedim. Ben bugün sabaha kadar böyle olacağını sanıyordum ne olacak bir çay hazırlarım biraz oturur giderler diye düşünmüştüm. Ama bu sabah yarın akşam geleceklerini cuma cumartesi kalacaklarını ve pazar günü gideceklerini öğrendim. 10 aylık çok yaramaz hiç durmayan bir yavrum var ev almış başını gidiyor tek başıma bu kadar becerebiliyorum ev çok dağınık ve pis açıkçası. Hiçbir yemek hazırlığım yok hizmet edecek halim de yok. Yatak ser kaldır vs vs düşündükçe bile deliriyorum çünkü oğlum hali hazırda diş çıkarıyor çok huysuz ancak ona yetebiliyprum. Eşim sen canını sıkma ben evi temizlerim dedi ama biraz önce uyudu. Bir de onun temizleyebileceği şekilde değil bildiğiniz pis yani aylardır şöyle dip köşe temizlenmiyor en fazla haftada bir süpürülüyor. Kaynanam aşırı alıngan yalan dolan dolambaçlı biridir. Müsait değiliz desem eşimin burnundan getirir küser vs vs saçmasapan biri yani tahmin edebilirsiniz aşağı yukarı… şimdi bana sağlam bir bahane lazım ne diyebilirim gelmemeleri için sabahtan beri dua ediyorum ama yok gelecekler… bir bahane bulalım beraber lğtfen. (Bu arada zamanında bana çok kötü şeyler yaşattı kendisinden ve karakterinden tiksiniyorum bildiğiniz benimle yarışan kaynana tipi eğer alçak gönüllü halden anlayan açık örten bir tip olsa ne olursa olsun başımın üstünde yeri var ama geliş şekli oldu bittiye getirmesi bile beni delirtiyor işte)
Haklisiniz ama annesi sonucta tam tersi de olabilirdi idare edin kendinizi bu kadar strese sokmayın
Kayinvalidenizde yardım eder bebeklisiniz siz söyleyin gerekirse yardıma ihtiyacınız olduğunu isin ucundan tutsun
Birde bende ayni yollardan geçtim seni çok iyi anlıyorum ama kendini bu kadar rahata alistirirsan ipin ucu kacar tutamazsin haftada bi süpürmek bebek için de sizin için de iyi degil bunu kimse için degil kendin için yapmalisin

Merhaba arkadaşlar. Lütfen bana bir yol gösterin sinirlerim tepemde bu tarz şeyleri yaşayanlar eminim ki vardır. Şöyle ki benim kayınvalidem asla birşeyi tam olarak net olarak söylemez hep dolambaçlı şekilde oldu bittiye getirir. Ben hiç birşeyi olacağını sandığındaki şekilde yaşamıyorum bir bakıyorum bambaşka birşeyin içindeyim. Geçen hafta beni aradı bu hafta diğer oğluma gideceğim uçak bileti aldık mecbur sizin ordan uçağa bineceğim giderken de size uğrayacağız (kaynımla) akşamüstü yarım saat filan dedi ben de tabi buyurun gelin dedim. Ben bugün sabaha kadar böyle olacağını sanıyordum ne olacak bir çay hazırlarım biraz oturur giderler diye düşünmüştüm. Ama bu sabah yarın akşam geleceklerini cuma cumartesi kalacaklarını ve pazar günü gideceklerini öğrendim. 10 aylık çok yaramaz hiç durmayan bir yavrum var ev almış başını gidiyor tek başıma bu kadar becerebiliyorum ev çok dağınık ve pis açıkçası. Hiçbir yemek hazırlığım yok hizmet edecek halim de yok. Yatak ser kaldır vs vs düşündükçe bile deliriyorum çünkü oğlum hali hazırda diş çıkarıyor çok huysuz ancak ona yetebiliyprum. Eşim sen canını sıkma ben evi temizlerim dedi ama biraz önce uyudu. Bir de onun temizleyebileceği şekilde değil bildiğiniz pis yani aylardır şöyle dip köşe temizlenmiyor en fazla haftada bir süpürülüyor. Kaynanam aşırı alıngan yalan dolan dolambaçlı biridir. Müsait değiliz desem eşimin burnundan getirir küser vs vs saçmasapan biri yani tahmin edebilirsiniz aşağı yukarı… şimdi bana sağlam bir bahane lazım ne diyebilirim gelmemeleri için sabahtan beri dua ediyorum ama yok gelecekler… bir bahane bulalım beraber lğtfen. (Bu arada zamanında bana çok kötü şeyler yaşattı kendisinden ve karakterinden tiksiniyorum bildiğiniz benimle yarışan kaynana tipi eğer alçak gönüllü halden anlayan açık örten bir tip olsa ne olursa olsun başımın üstünde yeri var ama geliş şekli oldu bittiye getirmesi bile beni delirtiyor işte)
Arayıp sitem etseniz. Gelin başım üstüne ueriniz var ancak bama kalacağınızı söyleseydiniz ona göre hazırlığımı yapardım. Çocuk durmuyor yetişemiyorum hiçbir şeye şimdi iki ayağım bir papuca girdi sizi nı şekilde ağırlamak istemezdim vs yumışak yumuşak lafı soksanız yine arıza çıkarırmı? Bir de aaa kalacağınızı söylememiştiniz bende cımartesi kadın çağırmıştım temizliğe deseniz ve cidden çağırsanız 😂 temizlik yapılırken oturmaya çalışsınlar bakalım. Ben de emrivakiden hiç hoşlanmam. Saygısızlık gibi gelir bana da. Umarım herşey çok ferah geçer

Bizim ev ahırdan daha fena oğlum gerçekten hiç aman vermiyor en ufak bi bırakıp mama hazırlamaya mutfağa gidiyorum kafasını vuruyor düşüyor uyurken yapayım diyorum çıt sesine uyanıyor ancak haftada bşr eşim bakarken haftasonu süpürenişiyprım evin bu halinden ben de delirmek üzereyim ama inanın yok olmuyor
Benim ki de hiç bırakmazdı. Çocukla gerçektan çok zor oluyor evin her işine yetişmek.

Tatlım evi temizleme kalsın üstten bir süpür lavaboyu tuvaleti güzelce temizlersin sadece. Önlerine de Allah ne verdiyse onu koy. Çocukla misafir ağırlamak bu kadar oluyor keşke kalacağınızı bilseydim diyip o sana yapmadan sen demogoji yap bitti gitti.

Aynen 😂 herşeyi atıyorlar ağızlarına ıslak mendil gırgır kurtarmaz beni .
Böyleyiz bütün gün 😂😂
Sevgili M -mathilda- temizlikçi çağırma gücünüz varsa çağırın , bardağın dolu tarafını görün en azından ev temizlenmiş olur 😌
İkiz mi bebişler 😍 çok tatlıııııııı. Maşaallah suphanallah

Evin pisliğinden utanıyorum. Biz eşimle böyle mutluyuz yani daha doğrusu bilirsiniz hergün şu evi bir temizleyebilsem diye hayıflanarak üzülerek geçiyor ama ne yapayım oğlum beş dakika durmuyor ki ama o kadına göre bu ev facia şuanda.
Ben sizin kv deniz olsam o pisligin icine sanirim hic gelmem. Cocugu bahane etmeyin bence temizlik sizin icinizden gelen bisey. Cocuk hasta olur bi donemi olur tamam 3-5 gun evinizde bisey yapamayabilirsiniz ama sizin evi sanirim temizlemek icin 10 gün ugrasmaniz gerekir. Ayrica pis evde cocukta surekli hasta olur

Mercimek çorbası fırında tavuk pilav, olmadı pide yaptırın çay sofrası kurun. Zor ama geçecek. Çocuk durmadı diyip onlar geldikten sonra bile yapılabilir, eşiniz bile gelip yapabilir. Evi de şöyle üstten taplayın, ben bazen dağınıklığı bir yere topluyorum üstünü örtüyorum. Napalım, olduğu kadar olmadığı kader. Siz bence yemek temizlik olayından değil, geçmiş yaşantılarınız nedeniyle böylesiniz.
Az kalacaklarmış zaten, onlar torun sever sizde odanızda istirahat eder yada ertelediğiniz işlerinizi yaparsınız.

Eşinin annesi ve kardeşi gelecek olanlar. Belki düşündüler biraz kalalım cocugu da sever ,oğlumuz da görürüz diye. Bana garip geliyor kendi evladının evine randevu ile mi gidecek insanlar. Ki hafta da bir ev supurdugunu nerden bilsin kadin
Ani gelen misafire yemeğim corba, salata, pilav firinda tavuk. Toplamda 1 saatimi almaz bunlari hazirlamak. Cok zorlanirsa corbasini yapmazsin salata yerine yoğurt ayran yaparsin. Ne kadar abartmis konu sahibi.

Ani gelen misafire yemeğim corba, salata, pilav firinda tavuk. Toplamda 1 saatimi almaz bunlari hazirlamak. Cok zorlanirsa corbasini yapmazsin salata yerine yoğurt ayran yaparsin. Ne kadar abartmis konu sahibi.
Biraz da içten gelen bir şey kimse kusura bakmasin. Yorganları kaldırıp indirdiğimi düşününce bile deliriyorum diyor.
Konu kv falan değil aslında üşengeçlik.
Herkesin evinin düzeni kendine ama çocuk varken evin ahır gibi olması asla normal değil.

Anlamadığım 2 saat çaya da gelse o ev pis olacaktı ve gene görecekti kayınvalide.

Olayı fazla büyüttüğünüz için sanki fazla gerilmişsiniz.

Kayınvalide eğilip kayrolanın altına mı bakıcak pis mi , tozlu mu diye ?

Çocuk olan ev zaten sürekli süprülür yer de birşey olur ağzına atar v.s.

bir süpürüp silin.

O arada ocağa bir çorba, ana yemek koyun, millet gelince de pilav yapın.

Kendi annenizde gelse yatak v.s. serilmeyecek mi?

Kırk yılın başı gelen (kayınvalide uzak diye yazıyorum ) insanlara böyle yaklaşmayın .

Sırf 2 gün misafir gelecek diye ev huzurunu bozmayın bence

Memnun musunuz robottan.temizlemesi iyi mi
Atlamış gibi olmayayım ama bende 1 senedir kullanıyorum, bence bir evde çamaşır bulaşıktan sonra olması gereken tek makine. Onsuz ben hiçmişim, yokmuşum, varlığım, yaşantım o kadar anlamsız ve boşmuş ki. O kadar diyeyim siz anlayın

Benimde öyle , mercimek çorbası koy pissin , yanına da hemen bir tavuk. Anlayabiliyorum da küçük çocukla iş yapması düzen kurması çok zor ama gelenler eşinin annesi ,kardeşi. İllaki o eve birileri gelecek yapacak bir şey yok. Kendimiİ soyutlayamayiz ki

Biraz da içten gelen bir şey kimse kusura bakmasin. Yorganları kaldırıp indirdiğimi düşününce bile deliriyorum diyor.
Konu kv falan değil aslında üşengeçlik.
Herkesin evinin düzeni kendine ama çocuk varken evin ahır gibi olması asla normal değil.
Bende 2. Ye dogum yaptigimda 3 yasindaydi oglum iki cocugum vardi dediginiz gibi yeri geldi dagildi evim ama zaten 2 cocuklu evin daginik olmasi normal ama pis ahır gibi olmasi bana normal gelmiyor. Temizlik cocuklu evin şartıdır. Ayrica zorda degil 2 kap yemek yapmak ekstra 2 kişi için. Ama tabi ev o sekildeyse o evin ne yatagi yorganinda yatilir ne yemeği yenir🤷🏼‍♀️

Benimde öyle , mercimek çorbası koy pissin , yanına da hemen bir tavuk. Anlayabiliyorum da küçük çocukla iş yapması düzen kurması çok zor ama gelenler eşinin annesi ,kardeşi. İllaki o eve birileri gelecek yapacak bir şey yok. Kendimiİ soyutlayamayiz ki
Ben temizligin, misafir agirlamanin icten gelen bisey oldugunu düşünüyorum. Tembelliklede cok alakalı. İstemem yani bide komsumun bir fincan kahve icmeye geldiginde pislikten rahatsiz olmasini. Daginiklik farkli bisey pislik farkli.

Back
X