Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay canım gelemedim yahu. Buralardayum. . Diyet yapamadıkca .sinirlerim bozuluyo ama gene de calsmalara devam .. aanayiz biz ana herseyi basarabilrz

Başarırız tabi bizden kaçar mı Vazgeçmek yok

Kızlar emziriyoruz malüm yeşil çay içiyormusun içiyorsanız kaç bardak ve bebişlere zararı olur mu içinde cafein var sonuçta

Kızlar emziriyoruz malüm yeşil çay içiyormusun içiyorsanız kaç bardak ve bebişlere zararı olur mu içinde cafein var sonuçta

Ben içmiyorum Can'ım ama günde bir-iki bardağın sakıncası yok diye biliyorum

ben de içmiyorum canım. Ama kahve içiyorum arada aynı kapı sonuçta

Ben içmiyorum Can'ım ama günde bir-iki bardağın sakıncası yok diye biliyorum
bende içmiyim madem arada kahve içiyorum tabiki ama bunu sürekli içince zayıflatıyo aman yinede kalsın çocuğa dokunur falan..

Ben her gun yeşilçay icerim onun yerine kahveyi azalttim, siyah çayı tamamen kestim.
Faydasi çok bebegime de bir zararını görmedim.

Bu gün Osman Müftüoğlu bir programda hamileler ve emziren anneler günde bir fincan içebilir dedi.

Ben her gun yeşilçay icerim onun yerine kahveyi azalttim, siyah çayı tamamen kestim.
Faydasi çok bebegime de bir zararını görmedim.
Bende siyah çayı çok seviyorum ama yeşil çayında bir fincanı zararsızmış biraz zaman sonra bende oğlumu gözlemleyerek içebilirim..

Bende siyah çayı çok seviyorum ama yeşil çayında bir fincanı zararsızmış biraz zaman sonra bende oğlumu gözlemleyerek içebilirim..
Siyah çayı bende çok içiyorum. Hatta çok çok çok içiyorum ... İçmesem iyi olacak.

ben kafeinsiz kahve içiyorum. gerçi çay çok içiyorum onda da kafein var ama bağımlılık napalım.

ben kafeinsiz kahve içiyorum. gerçi çay çok içiyorum onda da kafein var ama bağımlılık napalım.
Bebeğin kaç aylık canım. Uyku düzeni nasıl. Benim bebeğim 3 aylık. Hiç uyumuyor nerdeyse. Sürekli ilgi istiyor kucağımda uyuyor. Acaba çaydan mı diye aklıma geldi. Yavaş yavaş bırakacağım bakalım.

ilk menü bildirimi benden gelsin bu akşam.
Sabah : peynirli omlet, kızartma peynir, 1 kk peynir, birkaç zeytin, az patates kızartması
ara öğün ve öğlen yok çünkü doktora gittik. zaten keyifsizdim oğlum biraz hasta canım istemedi.
Akşam : mercimek çorbası, kurufasulye yemeği, çorba, tadımlık az pilav
ıhlamur içiyorum şuan. su ne kadar içtim bilmiyorum.

8 aylık oldu canım. bizimkinin gece uykuları iyi de (yani en azından uyuyor beşyüz kere uyansa da) gündüz pek uyumuyor. bu ara zaten sıkıntılı diş muhabbetleri yüzünden.

Siyah çayı bende çok içiyorum. Hatta çok çok çok içiyorum ... İçmesem iyi olacak.
Valla bende bağımlıyım diyebilirim ama oğlumda bir uyku problemi görmedim yani arada oluyo uyku sorunu ama çaydan değil eminim..

Siyah çay kansızlık yapıyor ben hiç içmiyorum.

Günde bir fincan yeşilçay mutlaka içerim. Kilo vermeye çok yardımcı.
Su çok tüketemediğim için bitki çayı da içeirm 1 lt kadar.

Bekleriz

katıldım maalesef ya... Patlamış mısır+yarım bardak meyve suyu içtim. O da bu haftanın ödülü olsun. Ama biraz kilo verdik diye koyvermek yok. Daha çok yolumuz var

ilk haftadan çok iyi kilo verdin ha bir çoğunuz öyle.
ben iki ayı geçti çırpınıyorum 4,5 kilo anca verdim
Gerçi tam dikkat etmeye başlamam 24 aralıktan başlıyor.
valla en yaşlınız benim ondan her halde
Benim kilo almamam lazım ya, hedefime varınca dikkatli davranıp geri almamalıyım.
Kilo vermem çok uzun srüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…