Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugünkü menüm
Sabah canm hiç bişey istemedi sadece bir yumurta rafadan birde açık çay..
Öğlen 3 te 5-6 tane sarma yedim yoğurtla
Akşam 6 da 1 kase sebze çorbası 1 tabak brokoli haşlama az önce 2 ceviz 1 kupa rezene içtim..
Bugün hep çorba içicektim ama komşum öğlen sarma yollayınca dayanamadım yedim..
Bugünkü menüm böyle aslında benim diyet listem var yarın ona uygun beslenmeye çalşcam artık..

Benim menüm
Sabah peynir, yumurta, ceviz, zeytin, dereotu, bol bol çay

Akşam lahanalı yeşil mercimek - yoğurt.

Arada rezene, humana

Su=3 lt. 1 lt daha içerim yatana kadar
Spor 3 mil

Kafein bebeklerde uykusuzluk ve huzursuzluk yapiyo canim hamilelwrin ve emzirenlerin minimum tuketmesi gerekiyo ve cok acik olmasi gerekiyo

Benim menüm
Sabah peynir, yumurta, ceviz, zeytin, dereotu, bol bol çay

Akşam lahanalı yeşil mercimek - yoğurt.

Arada rezene, humana

Su=3 lt. 1 lt daha içerim yatana kadar
Spor 3 mil
öğlen yemedin mi sende canım

Ben evde olunca listeme pek uyamıyorum. E malum bir bebişim var bir de Bebek gibi koca olunca yok yemeği yok çayı bilmem ne saatler falan kayıyo. Bir de benim büyük Bebek ıvır zıvırı çok sever. 6 gibi çayla kuruyemiş yedik akşam yemeği kaldı. Yatcağımızda acıktım der beni de depreştirir ben de yerim

Ben de evde annem var.tabi eşim de . Aciktim derler şunu da yap derler r yaprm bi de yerim maleseff. Dikkat etmemiz lazım. Bahaneler cokk

Sabah 2 yumurta haşlama az peynir biraz balkaymak az helva . Az ekmek
Ara 1 2 ceviz
Akşam
1 buçuk karnıyarık 3 kasik pilav 2 dilim den fazladır belki kepekli ekmek ( çıtırdi )
Çay in yanına 2 dilim elmalı kurabiye igde evi supurdum falan spor oldu biraz.

Salatam da vardı .. Bi de bi bardak fanta

Maşallah helvalar kurabiyeler fantalar bir buçuk karnıyarıklar canım çok kalorili besleniyosun.. helva varsa kurabiye fanta olmamalı hele fanta hiçç olmamalı :)))

Kızlar benim eşimde her gece tatlı yerdi baktı ben yemiyorum şimdi oda yemiyor ama onun yerine kuruyemiş yiyor bende ara öğün olarak tüketiyorum yanında az miktarda..

Kızlar benim eşimde her gece tatlı yerdi baktı ben yemiyorum şimdi oda yemiyor ama onun yerine kuruyemiş yiyor bende ara öğün olarak tüketiyorum yanında az miktarda..
canım keşke herkes senin eşin gibi olsa. benimki gecenin köründe hadi irmik helvası yap diyor. mecbur yapıyorum sonra gel de dayan. valla bayadır eşlik etmiyorum ona. bir de benimki zayıflayayım istemiyor, o yüzden bana da psikolojik baskı yapıyor çocuğun sütünü keseceksin ye diye.

Benim eşimde zayıflamamı istemiyor canm ama ben diyete başlarken onunla oturup konuştum bu kilolarlamutlu değilim bana destek ol zayıflamama yardım et dedim kıyamam oda hemen tamam dedi sonra eve hep tam buğday ekmeğiyle yağsız süt almaya başladı şimdi bana o uyuyorda misafirler uymuyor gelenim çok yinede dikkat ediyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…