Kafein bebeklerde uykusuzluk ve huzursuzluk yapiyo canim hamilelwrin ve emzirenlerin minimum tuketmesi gerekiyo ve cok acik olmasi gerekiyoBebeğin kaç aylık canım. Uyku düzeni nasıl. Benim bebeğim 3 aylık. Hiç uyumuyor nerdeyse. Sürekli ilgi istiyor kucağımda uyuyor. Acaba çaydan mı diye aklıma geldi. Yavaş yavaş bırakacağım bakalım.
85 lerden 1.haftada 82 lere geldin valla bravo.Kedibochi sen gayet iyi veriyorsun canım.Bu hafta ben düzgün diyet yapamadım bile. Bende ödem varmış bence o gitti biraz.
öğlen yemedin mi sende canımBenim menüm
Sabah peynir, yumurta, ceviz, zeytin, dereotu, bol bol çay
Akşam lahanalı yeşil mercimek - yoğurt.
Arada rezene, humana
Su=3 lt. 1 lt daha içerim yatana kadar
Spor 3 mil
bana da 60 öyle geliyor canım, 50leri bir görsem çok mutlu olacağım. uzun zaman oldu o kiloyu görmeyeli85 lerden 1.haftada 82 lere geldin valla bravo.
Ödem modem gittimi gitti.
Ayy o 85 i kirmak bi zordu bana.
Ben de evde annem var.tabi eşim de . Aciktim derler şunu da yap derler r yaprm bi de yerim maleseff. Dikkat etmemiz lazım. Bahaneler cokkBen evde olunca listeme pek uyamıyorum. E malum bir bebişim var bir de Bebek gibi koca olunca yok yemeği yok çayı bilmem ne saatler falan kayıyo. Bir de benim büyük Bebek ıvır zıvırı çok sever. 6 gibi çayla kuruyemiş yedik akşam yemeği kaldı. Yatcağımızda acıktım der beni de depreştirir ben de yerim
Yok canım kahvaltıyı 10 da yaptım zaten. Canım istemedi.öğlen yemedin mi sende canım
Salatam da vardı ..Sabah 2 yumurta haşlama az peynir biraz balkaymak az helva . Az ekmek
Ara 1 2 ceviz
Akşam
1 buçuk karnıyarık 3 kasik pilav 2 dilim den fazladır belki kepekli ekmek ( çıtırdi)
Çay in yanına 2 dilim elmalı kurabiye igde evi supurdum falan spor oldu biraz.
Maşallah helvalar kurabiyeler fantalar bir buçuk karnıyarıklar canım çok kalorili besleniyosun.. helva varsa kurabiye fanta olmamalı hele fanta hiçç olmamalı :)))Sabah 2 yumurta haşlama az peynir biraz balkaymak az helva . Az ekmek
Ara 1 2 ceviz
Akşam
1 buçuk karnıyarık 3 kasik pilav 2 dilim den fazladır belki kepekli ekmek ( çıtırdi)
Çay in yanına 2 dilim elmalı kurabiye igde evi supurdum falan spor oldu biraz.
canım keşke herkes senin eşin gibi olsa. benimki gecenin köründe hadi irmik helvası yap diyor. mecbur yapıyorum sonra gel de dayan. valla bayadır eşlik etmiyorum ona. bir de benimki zayıflayayım istemiyor, o yüzden bana da psikolojik baskı yapıyor çocuğun sütünü keseceksin ye diye.Kızlar benim eşimde her gece tatlı yerdi baktı ben yemiyorum şimdi oda yemiyor ama onun yerine kuruyemiş yiyor bende ara öğün olarak tüketiyorum yanında az miktarda..
öğlen yemek yememiş en azında ordan kazanmışMaşallah helvalar kurabiyeler fantalar bir buçuk karnıyarıklar canım çok kalorili besleniyosun.. helva varsa kurabiye fanta olmamalı hele fanta hiçç olmamalı :)))
canım keşke herkes senin eşin gibi olsa. benimki gecenin köründe hadi irmik helvası yap diyor. mecbur yapıyorum sonra gel de dayan. valla bayadır eşlik etmiyorum ona. bir de benimki zayıflayayım istemiyor, o yüzden bana da psikolojik baskı yapıyor çocuğun sütünü keseceksin ye diye.
Hadi kurtardı diyelim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?