Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende de kabızlık problemi vardı her gün aynı saate kahvaltı yapmak önemli bence bi de kahvaltıdan önce iki kuru kayısı ile 2 bardak su iciyorum düzeldi canım

Merhaba Kızlsr
40 dk dans ettim toplanda 3000 adım atmışım
Dışarda yürüyüş yaptım akşam saat 8 de 1 saat yürüdük arkadaşla 7000 adımı öyle attım şükürler olsun içim çok rahat . Dünü dünde unuttuk bugun Yen'i bir gün demiştim .

Canım senlr ben aynıyız senin boyun kaç be kaçıncı çocuğun bebeğim kaç aylık
Canım 168 boyum 2.çocuum benimde 5 aylık olduk ben 8 li rakamları bi görsem rahatlaycam inşallah
Bu arada sporun Harika benim misafirler Yen'i gitti önce mutfağı toplıycam zaman kalırsa dans ederim yada 2 mil Leslie yaparım inşallah misafiri de az hasarla atlattık
Sabah 2 dilim tb ekmeği süzme peynir yeşillikle sandviç
Ara Yeşilçay 2 kuru kayısı bir avuç içi kuru üzün
Öğle tavuk şiş 2 kaşık bulgur pilavı 1 dilim lavaş
Öğleden sonra bebiş ziyaretinde börülce salatası 2 kaşık kadar bir dilim mozaik pasta
Akşam küçük bi parça et biftek salata çorba
Misafirin yanında 1 inçe dilim tirqmisu
Hayır demek ne zormuş önümde bir Doğum günü kaldı pazar günü Allahım yardım et sanki yemeden tadı çıkmıyor yemesek sohbet tatlı olmayacak keşke ziyaretlerde yapılmasa bu ikramlar

Son düzenleme:
Bu hafta genel olarak iyiyiz sanırım herkes kilo vermiş yeos canım moral bozmak Yok illaki gidecek bu kilolar ebruliki nin dediği gibi süt mevzusu filan motivasyonun bozuldu inşallah düzelecek

Kabızlık problemi olan arkadaşlar içim Türk kahvesi öneriyorum bende işe yarıyor yanında da 1 kurukayısı

canım benim tartıda arada bir farklı ölçüyor. Bende şüphelendiğim zaman 5 lt lik dolu su bidonunu tartıyorum. 5 kg çıkıyosa doğru diyorum

Hayır demek çok zor ama en azından bir iki çatakla idare etsek keşke . Evet 10 gün oldu spora çok iyi gidiyor her gün yapmaya çalışıyorum tartıda bir değişiklik YÖK ama ayna da var mı incelmiş gördüm kendimi biraz önce kas kütlem artıyor sonra da zayıflarım inş . Beslenmem de fena değildi emziren bir kadına göre .
Şen'de başla Can'ım İnan daha yeni oturdum evin işi misafir hiç bitmiyor kendimizi en sona atıyoruz hep değer vermiyoruz ama en önemli olan biziz kendimi erteleme Can'ım bedenin için sağlığın için erteleme . Biz mutlu okursak herkes mutlu olur

Kabızlık problemi olan arkadaşlar içim Türk kahvesi öneriyorum bende işe yarıyor yanında da 1 kurukayısı
Her gün içiyorum Can'ım fayda YÖK doktor yürüyüş yapın diyor her gün yürüyorum kayısı da tüketiyorum neden böyle oldu biliyorum . Su deden 3 tl içiyorum en az

yeos canım bu sabah tartıldgmda hep 73 lerde çıktım. Hoş evin neresine koysam tartı farklı gösterdi yüz gram dahi olsa. Halbuki elime erzaklar alıp test etmiştim. Zaten 1700 gram vermem cook zor
Yanlış ölçüyor diye şüpheliydm.

İçimden spor yapmakta gelmiyor.kilo falan da veremem ben. Grubun motivasyonu nu düşürmemek adına çıkayım

S
İçimden spor yapmakta gelmiyor.kilo falan da veremem ben. Grubun motivasyonu nu düşürmemek adına çıkayım
Sen bilirsin cnm ama çok çabuk pes ettin istersen kendine biraz zaman tanı biraz da gitmiycek kiloların

Bu hafta genel olarak iyiyiz sanırım herkes kilo vermiş yeos canım moral bozmak Yok illaki gidecek bu kilolar ebruliki nin dediği gibi süt mevzusu filan motivasyonun bozuldu inşallah düzelecek
Haklısınız kızlar süt olayı benim diyeti çok fena baltaladı. Eski motivasyonumu yakalayamadım hala.

Hemen vazgeçme. Ve vermen gereken sadece 10 kilon var. Ben 91 ile başladım bu yola. İdeal kilom 58. Ben 65 olsam yeter bana diyorum. Ama 65e bile 25 kilo var.. 6 yaşında bir çocuk cüssesi cikacak bedenimden. Nasıl olacak ne zaman olacak bilmiyorum. Kaba Saba sinirli yapımdan bile uzaklaşmaya başladım kilo verdikten. Aşırı kilolardan kendimi beğenmez ve eşime karşı da kendimi geri çeker olmuştum. 4.5 kilo verdim ama aynaya bakınca biraz biraz beğenir oldum. Yılma. Kalori sayacı indir telefonuna ya da bilgisayarına. Daha net gör yediklerini. Yılma ama.

Arkadaşlar diyetisyenden çıktım bana obezitesin resmen dedi yani bunu 74 kiloymuşum 40 kilo yağım varmış bi diyet verdi aslında çok oldu falan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…