- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Bende de kabızlık problemi vardı her gün aynı saate kahvaltı yapmak önemli bence bi de kahvaltıdan önce iki kuru kayısı ile 2 bardak su iciyorum düzeldi canımMerhaba kızlar . Ben de bugün itibari ile başladım sabah tartıldım 61 800 kg Nisan sonu hedefim 60. Akşam yediden sonra bir şey yemedim desem olur bir şey yemedi mi insan akşam daha çabuk kg veriyor. Sadece meyva yiyorum çok acı kırsam . Bir de benim doğumdan sonra kapızlık problemim oluyor hala tam geçmedi onun için günde bir bardak kayısılı form bitki çayı içiyorum kuru kayısı yiyorum 2.03 adet
Canım 168 boyum 2.çocuum benimde 5 aylık olduk ben 8 li rakamları bi görsem rahatlaycam inşallahCanım senlr ben aynıyız senin boyun kaç be kaçıncı çocuğun bebeğim kaç aylık
Spor çok güzelmiş de ah şu kaçamaklar tutamıyoz yaÖğlen 1 saat yürüyüş bandında yürüdüm, leslie 1 mil yaptım şimdi. Arada dayanamadım 2 poğaça yedim de
Eki Görüntüle 1982337 Günaydın dün ki yeme krizinden sonra bugun yep Yen'i bir gün inş dünü unuttum bugun sıfırdan başlıyorum
Ama durum biraz karışık benim tartım bozuk sanırımyeos ne yapmalıyım bilmiyorum Yen'i de aldım tartıyı durum bu hangisi doğru
Hayır demek çok zor ama en azından bir iki çatakla idare etsek keşke . Evet 10 gün oldu spora çok iyi gidiyor her gün yapmaya çalışıyorum tartıda bir değişiklik YÖK ama ayna da var mı incelmiş gördüm kendimi biraz önce kas kütlem artıyor sonra da zayıflarım inş . Beslenmem de fena değildi emziren bir kadına göre .Canım 168 boyum 2.çocuum benimde 5 aylık olduk ben 8 li rakamları bi görsem rahatlaycam inşallah
Bu arada sporun Harika benim misafirler Yen'i gitti önce mutfağı toplıycam zaman kalırsa dans ederim yada 2 mil Leslie yaparım inşallah misafiri de az hasarla atlattık
Sabah 2 dilim tb ekmeği süzme peynir yeşillikle sandviç
Ara Yeşilçay 2 kuru kayısı bir avuç içi kuru üzün
Öğle tavuk şiş 2 kaşık bulgur pilavı 1 dilim lavaş
Öğleden sonra bebiş ziyaretinde börülce salatası 2 kaşık kadar bir dilim mozaik pasta
Akşam küçük bi parça et biftek salata çorba
Misafirin yanında 1 inçe dilim tirqmisu
Hayır demek ne zormuş önümde bir Doğum günü kaldı pazar günü Allahım yardım et sanki yemeden tadı çıkmıyor yemesek sohbet tatlı olmayacak keşke ziyaretlerde yapılmasa bu ikramlar
Yarın bir deneyim bakayım canım sağolcanım benim tartıda arada bir farklı ölçüyor. Bende şüphelendiğim zaman 5 lt lik dolu su bidonunu tartıyorum. 5 kg çıkıyosa doğru diyorum
Her gün içiyorum Can'ım fayda YÖK doktor yürüyüş yapın diyor her gün yürüyorum kayısı da tüketiyorum neden böyle oldu biliyorum . Su deden 3 tl içiyorum en azKabızlık problemi olan arkadaşlar içim Türk kahvesi öneriyorum bende işe yarıyor yanında da 1 kurukayısı
Süpersin canım hoş geldin aramızaSpor 1 saat yürüdüm tempolu
Benimde ilk başladığımda 300-400 gr gidiyordu.hiç küçümseme benceGunaydin kizlar.
Gecen hafta : 63.7
Bu hafta 63.3
Fark 400
İyi canim gene 300 400 gidiyo
TSK ederim hsbuldumSüpersin canım hoş geldin aramıza
Sen bilirsin cnm ama çok çabuk pes ettin istersen kendine biraz zaman tanı biraz da gitmiycek kilolarınİçimden spor yapmakta gelmiyor.kilo falan da veremem ben. Grubun motivasyonu nu düşürmemek adına çıkayım
yeos bu işe birlikte başladık canım vazgeçmek yok motivasyonunu koru lütfen . Senin haftada 2.8 kg verdiğinde oldu burada . Topla lütfen kendini.Biraz vaktin süt meselesi yüzünden kayboldu tamm biraz sendeledin ama düşme koşmaya devam et. Birlikte başarıcaz görüceksin sık dişini.
Haklısınız kızlar süt olayı benim diyeti çok fena baltaladı. Eski motivasyonumu yakalayamadım hala.
Hemen vazgeçme. Ve vermen gereken sadece 10 kilon var. Ben 91 ile başladım bu yola. İdeal kilom 58. Ben 65 olsam yeter bana diyorum. Ama 65e bile 25 kilo var.. 6 yaşında bir çocuk cüssesi cikacak bedenimden. Nasıl olacak ne zaman olacak bilmiyorum. Kaba Saba sinirli yapımdan bile uzaklaşmaya başladım kilo verdikten. Aşırı kilolardan kendimi beğenmez ve eşime karşı da kendimi geri çeker olmuştum. 4.5 kilo verdim ama aynaya bakınca biraz biraz beğenir oldum. Yılma. Kalori sayacı indir telefonuna ya da bilgisayarına. Daha net gör yediklerini. Yılma ama.İçimden spor yapmakta gelmiyor.kilo falan da veremem ben. Grubun motivasyonu nu düşürmemek adına çıkayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?