Al benden öyle Can'ım kendimi kadın gibi bile görmüyorum eşim YÖK diyor ama ben aynaya bile bakamıyorum öyle karnım haricinde çok sarkan bir yerim Yok ama 89 kilo 170 boyundayım . Ve ideal kiloma 30 kilo var bunu oğlumda yaptım neden tekrar yapmayayım diyorumHemen vazgeçme. Ve vermen gereken sadece 10 kilon var. Ben 91 ile başladım bu yola. İdeal kilom 58. Ben 65 olsam yeter bana diyorum. Ama 65e bile 25 kilo var.. 6 yaşında bir çocuk cüssesi cikacak bedenimden. Nasıl olacak ne zaman olacak bilmiyorum. Kaba Saba sinirli yapımdan bile uzaklaşmaya başladım kilo verdikten. Aşırı kilolardan kendimi beğenmez ve eşime karşı da kendimi geri çeker olmuştum. 4.5 kilo verdim ama aynaya bakınca biraz biraz beğenir oldum. Yılma. Kalori sayacı indir telefonuna ya da bilgisayarına. Daha net gör yediklerini. Yılma ama.
Bende 17 mayısa kadar 6 kilo hedef koyfum ilk ay verebilmiştim bakalım ne kadar gidecek haftalım 1500 vermem lazımBenim gibi birkaç kişi nisan ayı için ayrı hedef belirlemişti sanırım nasıl gidiyor hedef durumunuzBen baya büyük hedef koymuşum zorlanıcam. Ama ulaşamasam da aylık hedef beni biraz daha motive ediyor ulaşmak için çabalıyorum
Bende 17 mayısa kadar 6 kilo hedef koyfum ilk ay verebilmiştim bakalım ne kadar gidecek haftalım 1500 vermem lazım
Sorma benm boyum 160 seni obez olarak değerlendiriyoruz dedi 20 kilo fazşan var ve benm tartım yanlışmış 74 kilo çıktım ben yediklerimi yazmıştım bunlar çok böle zayıflayamazsın dedi sütün yemeyle alakası yok 4 lt su iç sütübe hiçbişe olmaz dediRebelcim sen diyetisyenede gittin sanırım ne dedi
Sorma benm boyum 160 seni obez olarak değerlendiriyoruz dedi 20 kilo fazşan var ve benm tartım yanlışmış 74 kilo çıktım ben yediklerimi yazmıştım bunlar çok böle zayıflayamazsın dedi sütün yemeyle alakası yok 4 lt su iç sütübe hiçbişe olmaz dedi
Zaten olmadığını bende düşünüyorum o yüzden baya kısmıştım yememi suyla alakalı bişe süt benm hocamda derdi annenin deposunu kullanır çocuk anne yemezse dieMerhaba
Yemekle sütün alakası yokmuymuş yani bende diyetteyım yemeyınce bebegıme haksızlık ettıgımı dusunuyorum cevabın için tesekkürler
Zaten olmadığını bende düşünüyorum o yüzden baya kısmıştım yememi suyla alakalı bişe süt benm hocamda derdi annenin deposunu kullanır çocuk anne yemezse die
Önemli değil hiç vicdan azabı çekme ben düşünüyorumda ilerde oğlum bana bakıp annem benmle oynayamıyo yada neden böle die düşünsün istememÇok teşekkür ederim :)
Haklısın suyu az içiyordum çoğaltıcam bakalım ınsallah sütümde çoğalirÖnemli değil hiç vicdan azabı çekme ben düşünüyorumda ilerde oğlum bana bakıp annem benmle oynayamıyo yada neden böle die düşünsün istemem
Önemli değil hiç vicdan azabı çekme ben düşünüyorumda ilerde oğlum bana bakıp annem benmle oynayamıyo yada neden böle die düşünsün istemem
Yok hiç veremedim 3 hafta aynı kiloda kaldım resmen diyetisyen eşliğinde bakalım ne olcakBaya vermişsin. Tebrik edrrim
Yok hiç veremedim 3 hafta aynı kiloda kaldım resmen diyetisyen eşliğinde bakalım ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?