Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nisan ayı hedefimden 2900 kalmıştı. 600 daha düşünce 2 kilo 300 g kalıyor. Çok fazla 2 hafta 3 gün için. Yine bu yoldayım bakalım.

Şu an tartıldm ve soklardaym. 72.1 çıkıyorum. Üstelik kiyafetle. Geçen hafta da kıyafetle tartıldığım için artık kıyafetli olacak. Eşim de dün zayıflamssn dedi :)

Geçen hafta 73.8
Güncel 72.1
Fark 1.7
Yüzde 2.303

Haftaya kaç olacak çok merak ediyorum
Bu arada sadece ip atlıyordum evin içinde. Bu anlık bir kilo kaybı değildir inşallah. tartı mi bozuk diye elime bir ve iki kilo olan erzak aldım. doğru artış gösterdi. İnşallah haftaya da en az bir gitmiş olur

Bu arada kaptan @yeos ikinci hedefim 65 olacak

Ben heralde kilo bildirimi yapmiycam bu hafta gerci 2 günde bile farketti eksilme var tartıda

Günaydın netimiz bitti yazamadım bu hafta yeni gelenler hoşgelmiş ebruliki 600 gayet iyi tebrik ederim benimki ise
Geçen hafta :60.4
Güncel : 59.5
Fark: - 900 gr
Herkese bol eksili günler

maşallah kızlar ikiniz de çok iyi vermişsiniz. İnşallah bugün herkesin durumu böyledir.

Mrb kızlar emzirirken nasıl diyet yapıyorsunuz? Sütünüze etki ediyormu?
Merhabalar süt azalmadan yapıyoruz canım menülerimiz az olduğunda birbirimizi uyarıyoruz ayrıca süt artırıcı sağlıklı besinleri öneriyoruz birbirimize ben diyet yapmadan da denedim aynı sütüm her bulduğumu yediğim günler sütüm daha az

Günaydın herkese ne güzel bir başlık olmuş bari bende hemen monte olayım buraya güncel kilom 70.2 hedefim ilk hedef 64 ikinci hedef 58 başlangıçta 73 tu bebeğim de henüz 39 günlük
Hoşgeldin inşallah verirsin kilolarını daha pek bi minikmişsiniz maşallah

Cnm ben tartılmadım yarın gidicem diyetisyene hava hep yağmurlu eşim esdeyken gitmeye karar verdim sen beni düz 77 yaz fark 1 kilo olsun yarın tam kilomu yazarım

merhaba ben de yeni doğum yaptım bir ay oldu ben de başlamak istiyorum kilo vermeye. Normal doğum yaptım Kg:62 boy 160

Hedef 54 kg .benide alın aranıza
Canım hoş geldin bende 2 ay oldu ama veremiyorum ben 90 kiloyum senin kilon çok fazla değil zamanla verirsin

Günaydın dün ki yeme krizinden sonra bugun yep Yen'i bir gün inş dünü unuttum bugun sıfırdan başlıyorum
Ama durum biraz karışık benim tartım bozuk sanırım yeos ne yapmalıyım bilmiyorum Yen'i de aldım tartıyı durum bu hangisi doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…