- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 36
Günaydın hepimizeGünaydın hatunlar bomba gibi bir hafta olsun bizim için
Şu jillian amca ya bir de ben bakayım
Yapabildiğim kadarıyla eşlik edersem yine işe yarar diye düşünüyorum
Bende bugün başlamayı düsünüyorumzezeozge Jillian Michaels 30 days shred programı
Çok kalori verdiriyormus ama zor hareketler var denildi şınav gibi
Ayni doktora gidicem bakalım.. bence kan olabilir.cunku tansiyon şeker ilk gebeliğin dese baktılar böyle olduğunda bişey yok dediler bende sürekli yedim sonunda 84 oldum ve bidaha öyle olmak istemiyorumAkşam yemeğinden sonra içince uyku saatimz oynuyor
Ama gündüz içiyorum on gün sonra beş aylık olacak bebeğim
Sütüm de azalma farketmedm ama huzursuzluk yapıyor yani
Canım nasıl oldun
4 aylıkken çıktı bizim ilk dişler zor olmamıştı bu kadarBiz daha oralara gelmedik yarın 6 aylık oluyoruz ablası daha çabuk çıkarmıştı ama bunda henüz hiçbi belirti Yok sadece elini ağzına götürüyoRebel92
Evet canım ayırdım 1 ay oluyor.Bizimki zorunlu bi ayrilma oldu.Yatak odam küçük. Büyük besigi sigmadi kucuk ana kucagi tarzi vardi bi tane onda yatiyordu.Artik ona da sigmamaya basladi mecburen gecirdik.Odasında kanepe var 1 tane.1 ay ben orada yattim iyice alissin diye.Persembeden beri de tamamen ayrildim.Ha bir de sen bebe 'nin odasını ayırdın mi ki
Sabah görünce yazarsın artık
Ayy inşallah bende veririm canım ya 59 hayal gibi geliyo şimdi:) maşallah iyi vermişsinbende seninle ayni kilodaydim canim kendini cok yormadan cok yuklenmeden basla yuruyus ilk baslarda en guzeli ben hep yurudum oglum 6 aylik olduydu onuda bebek arabasina koyup her gun sabah aksam ciktim onun bile cok faydasi oldu 117den 59a dustum uc senede
Bak aslında aynı şeyler şu an bizde de var. sığmıyor burda ki besige. Bir gece odasında yattı ama telsizden gelen her hisirtida gittim zor'olduEvet canım ayırdım 1 ay oluyor.Bizimki zorunlu bi ayrilma oldu.Yatak odam küçük. Büyük besigi sigmadi kucuk ana kucagi tarzi vardi bi tane onda yatiyordu.Artik ona da sigmamaya basladi mecburen gecirdik.Odasında kanepe var 1 tane.1 ay ben orada yattim iyice alissin diye.Persembeden beri de tamamen ayrildim.
Bizim odalar dip dibe telsiz olmasa bile biraz yüksek ağlamaya duyarim aslında. Odadan esya cikarip besigi alsam mi dedim onu da yapmadik.gerci ayirdim da yaz tatilinde memleketlerde mecbur bizle yatacak bütün düzen bozulacak.Bak aslında aynı şeyler şu an bizde de var. sığmıyor burda ki besige. Bir gece odasında yattı ama telsizden gelen her hisirtida gittim zor'oldu
Benim oda uzak kalıyorBizim odalar dip dibe telsiz olmasa bile biraz yüksek ağlamaya duyarim aslında. Odadan esya cikarip besigi alsam mi dedim onu da yapmadik.gerci ayirdim da yaz tatilinde memleketlerde mecbur bizle yatacak bütün düzen bozulacak.
Bu arada hala kahvalti yapmadim
malesef fazla. ilk oğlumu doğurduktan 1.5 sene sonra bi daha hamile kaldığım için kiloları veremeden bi daha kilo aldım sonuç bu oldu malesef.. çocuklardan fırsat buldukça girmeye çalışıyorum siteye...qizemlii canım kilon biraz fazlaydı sanırırm gerçi boyun uzunmuş bizlere göre avantajlısısın ama gerçekten kararlıysan buraya biraz daha katılım sağlaman gerek en aZından başlamak için bekliyoruz menü paylaşımlarınla birlikte yarın listeye ekliycam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?