Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın hatunlar bomba gibi bir hafta olsun bizim için
Şu jillian amca ya bir de ben bakayım
Yapabildiğim kadarıyla eşlik edersem yine işe yarar diye düşünüyorum

Günaydın hatunlar bomba gibi bir hafta olsun bizim için
Şu jillian amca ya bir de ben bakayım
Yapabildiğim kadarıyla eşlik edersem yine işe yarar diye düşünüyorum
Günaydın hepimize ş
Bol enerjili bol hareketli bir hafta lakin su amca nedir

zezeozge Jillian Michaels 30 days shred programı
Çok kalori verdiriyormus ama zor hareketler var denildi şınav gibi

Akşam yemeğinden sonra içince uyku saatimz oynuyor
Ama gündüz içiyorum on gün sonra beş aylık olacak bebeğim
Sütüm de azalma farketmedm ama huzursuzluk yapıyor yani

Canım nasıl oldun
Ayni doktora gidicem bakalım.. bence kan olabilir.cunku tansiyon şeker ilk gebeliğin dese baktılar böyle olduğunda bişey yok dediler bende sürekli yedim sonunda 84 oldum ve bidaha öyle olmak istemiyorum (

Günaydın kızlar güzel bir hafta olur umarim. Hafta sonu menümü paylaşamadım çünkü yememin hicbir düzeni yoktu misagirlige gittik eşim ve arkadaslarimizla disarida takıldık derken götürdüm yiyecekleri utancimdan yazamadim. Bugün güne iki bardak ılık suyla basladim 1 haşlanmış yumurta 1 bardak şekersiz çay 3 zeytin 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir birkaç dilim domates iki küçük kare dilim kaşar 1 dilim tb ekmeği yedim inş bugün kendimi tutabildigim bir gün olur

günaydın kızlar haftasonu uğrayamadım yoğunluktan k bakmayın cmt. pazar gündüz canımın bayaadır çektiği şeyler vardı onlardan yedim ama akşam yemek yemedim bugün tartıldım 62 buçuk çıktım ama bu hafta tartılamayacağım çünkü bugün konyaya uçuyoruz nasipsebugün öğlen:) bi hafta yokum ev bakmaya gidiyoruz :) dua edin güzel hayırlı bi ev bulalım :) diyetime dikkat edeceğim akşam yemekten sonra bişey yemeyi düşünmüyorum inşallah öbür hafta eksilerle dönerim :) bu arada dün kot pantolon denedim 28 beden olduuuu

Günaydın herkes için güzel bir hafta olsun inşallah
Kahvaltım
Bir dilim tost
Domates salatalık
5 zeytin
Lor peyniri
Maydanoz
Az şekerli çay
Bu sabah tartildim eksileri görünce çok mutlu oldum.Yuruyuslerim baya ise yarıyor.

Ha bir de sen bebe 'nin odasını ayırdın mi ki
Sabah görünce yazarsın artık
Evet canım ayırdım 1 ay oluyor.Bizimki zorunlu bi ayrilma oldu.Yatak odam küçük. Büyük besigi sigmadi kucuk ana kucagi tarzi vardi bi tane onda yatiyordu.Artik ona da sigmamaya basladi mecburen gecirdik.Odasında kanepe var 1 tane.1 ay ben orada yattim iyice alissin diye.Persembeden beri de tamamen ayrildim.

Ayy inşallah bende veririm canım ya 59 hayal gibi geliyo şimdi:) maşallah iyi vermişsin

Günaydın hanımlar
Sabah kaşarlı kepek ekmekle yapılmış tost
Salatalık domates yedim
Ivır zıvır dolu ev onları kaldırıcam gozume gözükmesinler şimdi ders çalışmam lazım ufaklıkta uyuyorken sonra okuycam geçmişi...

Bak aslında aynı şeyler şu an bizde de var. sığmıyor burda ki besige. Bir gece odasında yattı ama telsizden gelen her hisirtida gittim zor'oldu

Bak aslında aynı şeyler şu an bizde de var. sığmıyor burda ki besige. Bir gece odasında yattı ama telsizden gelen her hisirtida gittim zor'oldu
Bizim odalar dip dibe telsiz olmasa bile biraz yüksek ağlamaya duyarim aslında. Odadan esya cikarip besigi alsam mi dedim onu da yapmadik.gerci ayirdim da yaz tatilinde memleketlerde mecbur bizle yatacak bütün düzen bozulacak.

Bu arada hala kahvalti yapmadim

Benim oda uzak kalıyor
Neyse daha 66 cm beşik 70 cm e kadar.
Bende şimdi mutfağa geçtim
Önce iki tane'kuru kayısı yedim

Saat 10/30 daha kalvaltı yapamadın tosunumu susturamıyorum huzursuz öyle ywmegiylr birleştirelim bari sabahı

malesef fazla. ilk oğlumu doğurduktan 1.5 sene sonra bi daha hamile kaldığım için kiloları veremeden bi daha kilo aldım sonuç bu oldu malesef.. çocuklardan fırsat buldukça girmeye çalışıyorum siteye...

kahvaltı da 2 yumurta haşlanmış salatalık domates bi kaç zeytin ve çay..
yeni başlıyorum inş. devam edebilirim etmek zorundayım gerçii ya Allah bismillahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…