- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Canım kendini çok zorlama öyle hala çok yeni doğumun. Yine güzel gitmiş kilo bebekle birlikteSelamlar 59 günlük oğlum varemziriyorum.. 93 ile hamile kaldım 97 ile doğurdum.. taburculuk kilom 87.. sezeryan oldum.. geçen gün temizlik yaparken bile dikişlerim acıdı ;(
Hamilelikte sadece 4 kilo almışsın.Dogumdan sonra 10 kilo gitmiş bile maşallah canım kendini çok zorlama kilo almamaya bak.Bebegin ve sağlığın daha önemli.Canım kendini çok zorlama öyle hala çok yeni doğumun. Yine güzel gitmiş kilo bebekle birlikte
Selamlar 59 günlük oğlum varemziriyorum.. 93 ile hamile kaldım 97 ile doğurdum.. taburculuk kilom 87.. sezeryan oldum.. geçen gün temizlik yaparken bile dikişlerim acıdı ;(
Canım kızım ve oğlum uyutunca yemek yapıyorum bu kez müzik sesine kızım kalkıyor yine başa sarıyorum bakalım kovalamaca idare edicez simdilikBazen yattığım yerden bacak hareketleri yapıyorum bisiklet çevirir gibi yapıyorum hiç yoktan iyidir diye
İşin zormus Kuzum senin Allah yardımcn Olsun. yemek yaparken müzik aç dans ederek yap dicem çok mu saçmaolacak
: )))
Canım sorun orda kızım tv izlemiyor tablet video da acmıyorum benle aktif olmaya fazla alistirmisim tek başına oyun istemiyorBebiş uyurken kapısını kapat, büyüğe cepten video açıp tvden de kendine açabilirsin. Olmadı TV izliyorsa o izlesin sen telden spor yap. Sesleri de çok açma. Arada vakit olmazsa yemeği de bebek kucaktayken yaparsın, olmadı sırta takılan kanguru ile yemek yaparsin, uyurken de spor.
Canım çok geç yapmışsınız ben açlıktan olurdum basın dönmüyor mu bu yediklerinde doyuyor musunSonunda kahvaltı yapabildim.
Kepek ekmek beyaz peynirle tost
Haslanmis yumurta beyazi
10 zeytin
Salatalık
Karnim doyuyor gozum ac :) onceden yarim ekmekle kasarli tost yapardim.simdi doyuyorum valla.oglum sabah erken kalktiktan sonra geri uyuyo ben de onla uyuyorum gec kalkıyorum. Sonra onla biraz ilgilen karnini doyur vs derken saat geç oluyo.Baş dönmesi vs yasamadim depodan yakiyorumCanım çok geç yapmışsınız ben açlıktan olurdum basın dönmüyor mu bu yediklerinde doyuyor musun
Karnim doyuyor gozum ac :) onceden yarim ekmekle kasarli tost yapardim.simdi doyuyorum valla.oglum sabah erken kalktiktan sonra geri uyuyo ben de onla uyuyorum gec kalkıyorum. Sonra onla biraz ilgilen karnini doyur vs derken saat geç oluyo.Baş dönmesi vs yasamadim depodan yakiyorum
1 hafta zorlanirsin sonra alisirsin pes etme :)Ben daha diyette bir kaç gunlugum milletin menusune bakıp aseriyorum resmen azcik yemeden elim ayağım titriyor bünye ne bulduysa yemeye alismis tabi
Ben daha diyette bir kaç gunlugum milletin menusune bakıp aseriyorum resmen azcik yemeden elim ayağım titriyor bünye ne bulduysa yemeye alismis tabi
1 hafta zorlanirsin sonra alisirsin pes etme :)
. Ay sizler aynı ben bende korkuyordum hasta mı oldum midem hala bulanıyor resmen yemekten yarım saat sonra sanki iftar saatine az kalmış gibi acıkıyorumSu 2.5 lt oldu 2 incir ve birkaç badem yedim oglen nedense doymadım gibi hala bir şeyler yiyebilecek kapasitem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?