Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sonunda kahvaltı yapabildim.
Kepek ekmek beyaz peynirle tost
Haslanmis yumurta beyazi
10 zeytin
Salatalık

Günaydınlar olsun
Sabah 1.5 tb ekmeği peynir 7 zeytin poy hazirlamistim biraz ondan yedim yeşillik bitti domates salatalık hormonlu diye almıyorum daha zayıflamak isterken dışarıdan hormona gerek yok birazda lorlu biber turşusu yedim 2 duble fincan çay
Ara öğün 1 elma
Şu 1 lt oldu

Selamlar 59 günlük oğlum var emziriyorum.. 93 ile hamile kaldım 97 ile doğurdum.. taburculuk kilom 87.. sezeryan oldum.. geçen gün temizlik yaparken bile dikişlerim acıdı ;(

Selamlar 59 günlük oğlum var emziriyorum.. 93 ile hamile kaldım 97 ile doğurdum.. taburculuk kilom 87.. sezeryan oldum.. geçen gün temizlik yaparken bile dikişlerim acıdı ;(
Canım kendini çok zorlama öyle hala çok yeni doğumun. Yine güzel gitmiş kilo bebekle birlikte

Kizlar öğlen
2 kaşık şehriye çorbası( ki ben icecekken kızım dayanamadı çorbamı icti)
1 tabak zeytin yağlı engirnar yarım kase yogurt birkaç tane.de acı biber yedim

Canım kendini çok zorlama öyle hala çok yeni doğumun. Yine güzel gitmiş kilo bebekle birlikte
Hamilelikte sadece 4 kilo almışsın.Dogumdan sonra 10 kilo gitmiş bile maşallah canım kendini çok zorlama kilo almamaya bak.Bebegin ve sağlığın daha önemli.

sabak 1 haşlanmış yumurta 1 dilim süzme peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek 1 küçük domates
ara yok
öğlen 7 kaşık kıymalı bezelye 1 bardak ayran 1 dlm ekmek

Canım kızım ve oğlum uyutunca yemek yapıyorum bu kez müzik sesine kızım kalkıyor yine başa sarıyorum bakalım kovalamaca idare edicez simdilik

Öğle menum
2 kaşık pirinç pilavinin içine
Haşlanmış tavuk
Ceviz
Havuç
Maydanoz dereotu koyup pirinc salatası yaptım.
Bir bardak ayran
Birazdan kızımla yürüyüşe cikicam

Canım sorun orda kızım tv izlemiyor tablet video da acmıyorum benle aktif olmaya fazla alistirmisim tek başına oyun istemiyor

Canım çok geç yapmışsınız ben açlıktan olurdum basın dönmüyor mu bu yediklerinde doyuyor musun
Karnim doyuyor gozum ac :) onceden yarim ekmekle kasarli tost yapardim.simdi doyuyorum valla.oglum sabah erken kalktiktan sonra geri uyuyo ben de onla uyuyorum gec kalkıyorum. Sonra onla biraz ilgilen karnini doyur vs derken saat geç oluyo.Baş dönmesi vs yasamadim depodan yakiyorum

Ben daha diyette bir kaç gunlugum milletin menusune bakıp aseriyorum resmen azcik yemeden elim ayağım titriyor bünye ne bulduysa yemeye alismis tabi

Öğlen yarım porsiyon taze fasulye ama kendime özel yaptım çok az yağlı ve tuzsuz
, 1 kase cacık, şimdi birkaç tane yenidünya yemeyi düşünüyorum tabi su su su

Su 2.5 lt oldu 2 incir ve birkaç badem yedim oglen nedense doymadım gibi hala bir şeyler yiyebilecek kapasitem var

Ben daha diyette bir kaç gunlugum milletin menusune bakıp aseriyorum resmen azcik yemeden elim ayağım titriyor bünye ne bulduysa yemeye alismis tabi

1 hafta zorlanirsin sonra alisirsin pes etme :)

Su 2.5 lt oldu 2 incir ve birkaç badem yedim oglen nedense doymadım gibi hala bir şeyler yiyebilecek kapasitem var
. Ay sizler aynı ben bende korkuyordum hasta mı oldum midem hala bulanıyor resmen yemekten yarım saat sonra sanki iftar saatine az kalmış gibi acıkıyorum ama benim bünye alışamadı hala olurunda yemege @keptinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…