Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tebrikler

Kahvaltı mi yaptım
Güne
2 gün kurusu kayısı ile başladım

Kahvaltı da
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
1 kk peynir
1 küçük kase yoğurt
Yeşillik
1 litre su

canim bendede yokta internette gormustum. Yagsiz tencerede patliyosa kalori dusukmus arada patlatiriz

Bu arada sabah kahvaltim
Uyaninca cevizli su ictim
2 dilim ekmek
1 dilim salam
1 dilim kasar peynir. Belki daha azdir
4 zettin
1 kibtit kutusundan az suzme peynir
Yarim salatalik
1 tane biber
Yagsiz yumurta pisirilmis

Bugun detoks suyuna basladim bakalim fayda edicekmi.

Ben dün leslie yaptım, gece de 30 mekik çektim, 1 aylık mekik programı yapacağım inşallah. Bugün leslie yok, 30 mekik var. Dambıl sipariş etmiştim, yarın gelecek, kol da çalışmaya başlayacağım.

Benim 3 buçuk yaşında kızım var ayrica 3 aylık bebis dışarı çıkmam hiç mümkün olmuyor küçük bir yerde yaşıyorum evde kizimda spor yaparken bebisi uyandiriyor her an onunla odasında etkinlik evcilik istiyor günüm temizlik emzirme ve yemek yapmaya geçiyor nasıl spor yapabilirim????

Detoks suyunu nasıl yapıyorsun sütü etkilemez mi?benim zaten iki damla var oğlumu ondan da etnek istemiyorum.

Saat 11 olmuş hadi kaldıralım koca göbeklerimizi enerjik bir gün bizi bekliyor bismillah deyip başlıyoruz anneler
Hala kahvaltı yapmadim oglum birazdan uyur ben de khvalti yapar başlarım.
Istanbulda yogun yagmur bekleniyo dedikce hava durumu cikmaya korkuyorum.Gripten kurtulduk ama hala oksurugu devam ediyor.
Ben dün leslie yaptım, gece de 30 mekik çektim, 1 aylık mekik programı yapacağım inşallah. Bugün leslie yok, 30 mekik var. Dambıl sipariş etmiştim, yarın gelecek, kol da çalışmaya başlayacağım.
Bizde de dambil var ama sevgili esim kendini dusunup 5er kiloluk almis kaldiramiyom ben onlari Hala zorlayinca dikislerim aciyo benim.Aksam oglani besige koyarken hizli kalktim yarim saat sizladi.

Bazen yattığım yerden bacak hareketleri yapıyorum bisiklet çevirir gibi yapıyorum hiç yoktan iyidir diye
İşin zormus Kuzum senin Allah yardımcn Olsun. yemek yaparken müzik aç dans ederek yap dicem çok mu saçmaolacak
: )))

Şu an eski kotlarimdan birini giydim
Resmen patlayacak gibi düğme fırlamasa iyi
Bunu giydim ki karnımabakıp gereksiz birşey yemeyeym
Ben giyemiyorum bile eski kotlarimi.
Ben de dün yazliklara bi bakayim dedim.Eskiden kilolu oldugum zamanlarsa giydiklerim bile olmadi.Hamileyken aldigim tisortlerden birini giydim ama dank etti.Kapaliyim ben kisin kazak hirka tunik kamufle oluyordu her turlu iclerine giriyordum ama resmen yazlik icine girecek kiyafetim yok.
Zaten bu hafta kilo verememisim.Pazartesiysi benim tartı günüm moralim bozuldu ama belliydi çok kacirmistim bu hafta..

Detoks suyunu nasıl yapıyorsun sütü etkilemez mi?benim zaten iki damla var oğlumu ondan da etnek istemiyorum..

canim benim bebegim 8 ayi doldurdu. Detoks icinde evde ne bulursan suya at beklet sabah ic dediler. Bende 1.5 litre suya 1 yesil elma. Salatalik. Cubuk tarcin. Limon karanfil. Top karabiber attim geceden dolapta beklettim. Sutu azaltmaz diye dusundum. Pek zararli bisey yok gibi.

Hadi yaa Evet çok moral bozucu
Şimdi çok severek bir eşofman almıştım onu da denedim baya baya yapıştı göğüs kısmı'da kapanmadı
Bu haftadan ümitliyim inşallah sağlıkla gider şu kilolar yoksa cook üzülüyorum ben

Günaydınlar herkese, hafiflemiş olarak tamamlıyacağımız enerji dolu bir hafta diliyorum, bugün yine 1 bardağı limonlu 2 bardağı sade 3 bardak ılık suyumla başladım güne, okulluları okuluna eşimi işe yedirip içirip gönderdim, iki küçüğümle kahvaltıya oturup, yeşillik tabağımı baş köşeye aldım, yumurtanın beyazını kendime ayırdım sarısını minik oğluma hazırladım, 1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, salatalık, domates, yeşil biber, 1 dilim kepekli ekmek ve sınırsız şekersiz çayla kahvaltımı yaptım kızlar gayet iyi hissediyorum, miniğimde emdi uyudu gitsin kaloriler, kilolar; gelsin hafiflik

Şu an eski kotlarimdan birini giydim
Resmen patlayacak gibi düğme fırlamasa iyi
Bunu giydim ki karnımabakıp gereksiz birşey yemeyeym
Ben de hiç bir kiyfetimin içine giremiyorum. 20 gün sonra akrabanin nişanı var.Begendigim elbiseler hep küçük beden aslında bu kiloyla hiç bir sey almakta istemiyorum.

Bebiş uyurken kapısını kapat, büyüğe cepten video açıp tvden de kendine açabilirsin. Olmadı TV izliyorsa o izlesin sen telden spor yap. Sesleri de çok açma. Arada vakit olmazsa yemeği de bebek kucaktayken yaparsın, olmadı sırta takılan kanguru ile yemek yaparsin, uyurken de spor.

Bende zor şartlarda elimden geldiğince yarı mekik çekik çekip bel hareketleri felan yapıyorum, bazen öyle oluyor ki tam yatıp mekik çekecem biri gelip saçımı çekiyor (2, 5 yaş), diğeri (7 aylık) ağlamaya başlıyor, önce onlarla ilgilenip, sonra ilk fırsatta devam ediyorum, öyle olup gidiyor işteişte

2 dilim beyaz peynir 2dilim tb ekmeği 2 tane ceviz yesillik salatalik domates 3 bardak cay.ara öğünüm de elma ve 5 badem... Haftamiz bol eksili olur insallah.merak ediyorum ama cumaya kadar cikmayacam tartiya

Merhabalar bayanlar birkaç haftadır giremedim grup epey bir değişmiş. Bu arada tartılamadım da... cumaya kadar paylaşımlara devam edeyim de cuma kilo bildirimi yapayım tekrar . Ne güzel grup canlanmis iyice kalabaliklasmisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…