- 27 Nisan 2016
- 386
- 529
- 53
Tebriklergünaydın kızlar haftasonu uğrayamadım yoğunluktan k bakmayıncmt. pazar gündüz canımın bayaadır çektiği şeyler vardı onlardan yedim ama akşam yemek yemedim bugün tartıldım 62 buçuk çıktım ama bu hafta tartılamayacağım çünkü bugün konyaya uçuyoruz nasipsebugün öğlen:) bi hafta yokum ev bakmaya gidiyoruz :) dua edin güzel hayırlı bi ev bulalım :) diyetime dikkat edeceğim akşam yemekten sonra bişey yemeyi düşünmüyorum inşallah öbür hafta eksilerle dönerim :) bu arada dün kot pantolon denedim 28 beden olduuuu
canim bendede yokta internette gormustum. Yagsiz tencerede patliyosa kalori dusukmus arada patlatirizYoo patlatmadim sadece meraktan sordum.Bi yazı okuyodum da yagsiz az tuzlu olunca koca bi kutusu 31 kalori oluyomus.oyleyse eger favori öğünüm olacak kendisi
Mikrodalgam da yok zaten.Annemin evinde de yoktu hic hissrtmedim eksikliğini :)
Detoks suyunu nasıl yapıyorsun sütü etkilemez mi?benim zaten iki damla var oğlumu ondan da etnek istemiyorum.canim bendede yokta internette gormustum. Yagsiz tencerede patliyosa kalori dusukmus arada patlatiriz
Bu arada sabah kahvaltim
Uyaninca cevizli su ictim
2 dilim ekmek
1 dilim salam
1 dilim kasar peynir. Belki daha azdir
4 zettin
1 kibtit kutusundan az suzme peynir
Yarim salatalik
1 tane biber
Yagsiz yumurta pisirilmis
Bugun detoks suyuna basladim bakalim fayda edicekmi.
Hala kahvaltı yapmadim oglum birazdan uyur ben de khvalti yapar başlarım.Saat 11 olmuş hadi kaldıralım koca göbeklerimizi enerjik bir gün bizi bekliyor bismillah deyip başlıyoruz anneler
Bizde de dambil var ama sevgili esim kendini dusunup 5er kiloluk almis kaldiramiyom ben onlariBen dün leslie yaptım, gece de 30 mekik çektim, 1 aylık mekik programı yapacağım inşallah. Bugün leslie yok, 30 mekik var. Dambıl sipariş etmiştim, yarın gelecek, kol da çalışmaya başlayacağım.
Bazen yattığım yerden bacak hareketleri yapıyorum bisiklet çevirir gibi yapıyorum hiç yoktan iyidir diyeBenim 3 buçuk yaşında kızım var ayrica 3 aylık bebis dışarı çıkmam hiç mümkün olmuyor küçük bir yerde yaşıyorum evde kizimda spor yaparken bebisi uyandiriyor her an onunla odasında etkinlik evcilik istiyor günüm temizlik emzirme ve yemek yapmaya geçiyor nasıl spor yapabilirim????
Ben giyemiyorum bile eski kotlarimi.Şu an eski kotlarimdan birini giydim
Resmen patlayacak gibi düğme fırlamasa iyi
Bunu giydim ki karnımabakıp gereksiz birşey yemeyeym
Detoks suyunu nasıl yapıyorsun sütü etkilemez mi?benim zaten iki damla var oğlumu ondan da etnek istemiyorum..
Hadi yaa Evet çok moral bozucuBen giyemiyorum bile eski kotlarimi.
Ben de dün yazliklara bi bakayim dedim.Eskiden kilolu oldugum zamanlarsa giydiklerim bile olmadi.Hamileyken aldigim tisortlerden birini giydim ama dank etti.Kapaliyim ben kisin kazak hirka tunik kamufle oluyordu her turlu iclerine giriyordum ama resmen yazlik icine girecek kiyafetim yok.
Zaten bu hafta kilo verememisim.Pazartesiysi benim tartı günüm moralim bozuldu ama belliydi çok kacirmistim bu hafta..
Ben de hiç bir kiyfetimin içine giremiyorum. 20 gün sonra akrabanin nişanı var.Begendigim elbiseler hep küçük beden aslında bu kiloyla hiç bir sey almakta istemiyorum.Şu an eski kotlarimdan birini giydim
Resmen patlayacak gibi düğme fırlamasa iyi
Bunu giydim ki karnımabakıp gereksiz birşey yemeyeym
Bebiş uyurken kapısını kapat, büyüğe cepten video açıp tvden de kendine açabilirsin. Olmadı TV izliyorsa o izlesin sen telden spor yap. Sesleri de çok açma. Arada vakit olmazsa yemeği de bebek kucaktayken yaparsın, olmadı sırta takılan kanguru ile yemek yaparsin, uyurken de spor.Benim 3 buçuk yaşında kızım var ayrica 3 aylık bebis dışarı çıkmam hiç mümkün olmuyor küçük bir yerde yaşıyorum evde kizimda spor yaparken bebisi uyandiriyor her an onunla odasında etkinlik evcilik istiyor günüm temizlik emzirme ve yemek yapmaya geçiyor nasıl spor yapabilirim????
Aynen canimGünaydın hanımlar çok güzel bi hafta geçirin hafta sonunuda sıfır kaçamakla tamamlamanın vermiş olduğu mutluluk çok güzel
Bende zor şartlarda elimden geldiğince yarı mekik çekik çekip bel hareketleri felan yapıyorum, bazen öyle oluyor ki tam yatıp mekik çekecem biri gelip saçımı çekiyor (2, 5 yaş), diğeri (7 aylık) ağlamaya başlıyor, önce onlarla ilgilenip, sonra ilk fırsatta devam ediyorum, öyle olup gidiyor işteişteBebiş uyurken kapısını kapat, büyüğe cepten video açıp tvden de kendine açabilirsin. Olmadı TV izliyorsa o izlesin sen telden spor yap. Sesleri de çok açma. Arada vakit olmazsa yemeği de bebek kucaktayken yaparsın, olmadı sırta takılan kanguru ile yemek yaparsin, uyurken de spor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?