Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Normalde yok ama bir tuhafima buğun şekerim mı düştü dedim şekerli yedim tuzlu yedim bir ara düzeliyor sonra yine oluyor
Büyük ihtimalle kaniniz düşmüş olabilir ben kansızlık sorunuyla çok karşılaşıyorum benimde hemen basım dönüyor gözüm kararıyor o durumda keçi boynuzu meyvesi çok işe yarıyor tavsiye ederim sütü de arttırıyor

Bu hic aklıma gelmemişti :/ doktora gidip tahlil mı yaptirsam ki geçen sağlık ocağına gittim azarlar gibi lab bozuk yaptıramadım tahlil falan dedi özel de dünya para :/

İyi akşamlar kızlar, öğlen gittiğimiz davette ucuz atlattım tabağımdakilerin çoğunu çocuklara aktardım ve ben 2 köfte 1 küçük pirzola yanında bol söğüşle kurtardım, millet tatlıları götürdü ben baktım, ara öğünde yeşil erik yedim, akşam bir tabak yoğurtlu közlenmiş patlıcan kaşıkladım tabi mutlaka olmazsa olmaz bol bol su...

Süper

Ayy bugün hic gelemedim oglanda aşırı bi huysuzluk var bi de misafirliğe gittik mahvetti kendini paraladi çocuk aglamaktan.eve geldik simdi uyuttum.Benim bugunum de çok iç acici sayilmaz.
Yine gec bi kahvaltı
Sabah (yani oglen )
Kepek ekmegi beyaz peynirle tost
1 haslanmis yumurta beyazi
10 zeytin
Salatalik
Sekersiz cay
Arada 1 kasik patates kavurmasi yedim
Aksam yemek yemedim misafirlikteki ikramlardan yemek zorunda kaldim.oncesinde disaridaydik ve mecburen ac gittim oraya.
1 kucuk dilim borek
Yarim dilim tavuk göğsü tatlisi
2 kasik kisir
10-15 tane sarma
Islerimi toparlayip gemen spor yapmam lazim..

Bu hic aklıma gelmemişti :/ doktora gidip tahlil mı yaptirsam ki geçen sağlık ocağına gittim azarlar gibi lab bozuk yaptıramadım tahlil falan dedi özel de dünya para :/
Doğumdan sonra kan degerlerinde düşme durumlari yasanabiliyor ben de geçen ay çok kötüydüm okulda derse girip çıkarken hele çok zorlandım adet dönemiydi bir de bu ay adetten önce batırdım demir ve ferritin çok düşmüş dedi dr. Vaktin olursa sağlık ocaginda şansını tekrar dene canim benim de iyilik halim dalgalı oluyordu bir an geciyor bir an dönüyor falan kötü hissettiriyor

yarın listeye eklerim güzel vermişsin aslında maşallah neler yaptığını bizimle paylaşırsan kopya çekeriz umutlayasasen

florence_N fikir çok güzel canım karar verip cuma kilo bildirimi yaparken bebişlerimizin kaç aylık olduğununu yazarsak listeye eklerim ben hem menü yorumu yaparken dikkat ederiz kimimizin bebeği küçük 1 yaşındaki ile 2 aylık bir olmuyor hali ile ilk başlarda bende kilo verme değil kilo almama amacı ile katıldım şimdi Yen'i Yen'i vermeye uğraşıyorum

Bende gune yuruyusle basladim .kizim erkenden uyaninca babamizi uyandirmamak icin ciktik disari. 2saate yakin dolastik yürüdük. Cikmadan 1 bardaj sut icmistim 5cilekle. Arada 1 galeta yedim. 1 gibi esimle kahvalti yaptik. Peynir yumurta yesillik 2 dil tam bug ekmek ile. Arada 1 galeta 2 kayisi ve aksam icin avm de tavuklu salata yedim cok icime sinmesede yikanma olayi en masumu oydu diyet icin . Simdide erik yedim .suyumu tamamlar yatarim inşallah

Az yemişsin bence.

L Larendee evet 8 kasım bizim bugün artık çorbalara başladık kahvaltıya başlamıştık zaten spora biraz daha yüklenebilirirm artık çalıştığım yerde spor slonu var fırsat buldukça yapıcam artık
A alacamavi diyete Yen'i başladığında öyle oluyo bence psikolojik herşeyi yemekle özdeşleştirmişiz sanki film izlerken illa patlamış mısır çerez yenecek çayın yanında illa tatlı bişey olacak 1 haftadan sonra alışıyorsun ilk başladığımda ben 6 kaşık yemekle doymam dersim şimdi bazen çok bile geliyo

fulya3535 canım geçen gün annemi götürdüğüm diyetisyen kahvaltı yapmadan spor yapmayın dedi gerçi sen süt ve çilek yemişsin ama kahvaltının yerini tutmaz gibi vücudunu en iyi sen tanırsın bugün tek öğün gibi olmuş dışarda yersek ben tavuk şiş tercih ediyorum az lavaşla yada senin gibi ızgara salata ama yanında mutlaka ayran içiyorum bu hafta bu menülerle bol eksiler gelir gibi

Kızlar yağsız mısır patlar mı hiç denemedim de cahil kalmışım ben

qizemlii canım kilon biraz fazlaydı sanırırm gerçi boyun uzunmuş bizlere göre avantajlısısın ama gerçekten kararlıysan buraya biraz daha katılım sağlaman gerek en aZından başlamak için bekliyoruz menü paylaşımlarınla birlikte yarın listeye ekliycam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…