Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün spor yapmadım vicdanen çok rahatsızım yarın telafi edicem sizler böyle yaptıkça sporu daha bi yapasım geliyo iyili var burası sağlıklı bedene yolculukta yalnız değiliz
Herkese güzel bebişlerin az uyandığı huzurlu geceler diliyorum yarın görüşmek üzere

Sabah 2 dlm TB ekmeği bir haşlanmış yumurta yedi zeytin biraz peynir
Öyle yok
Ara öğün bir Türk kahvesi orta iki yulaflı kek
Akşam iki orta lahmacun üç bardak ayran
Şimdide şekersiz çay
Sabah yedi zeytin ve bir incir ( kuru taze reçel farketmez) yerseniz hem cildiniz hem beyniniz hemde yaşınız gençleştirme etkisi hem anti eyging hemde anti oksidan etkisi var sütü de arttırıyor denedim onaylıyorum artı bu gün yemek çok spor yok bittim ben...

Kızlar aciktikca sizin yazdıklarınızı okudum yüzüm asik durdum ama direndim 8 den sonra hiçbir şey yemedim bol su içtim ilk kez tuttum kendimi çok iyi oldu bu grup bu arada 4 . Cuma yarışmasında da paylaşıma başladım orası da çok katı kuralliymis bakalım kovulmazsam

Kızım uyumuyor bu saatte salona geçtik baba miz uyanmasn
Gece Gece spor yapanlara hayranım
O gücü nasıl buluyorsunuz maşallah

Ben öğlen uykusunda yapıyorum. Uyanırsa da kucakta beraber leslie yapıyoruz
Ben de öğlen yapıyorum genelde
Nedense kucağa alıp yapınca o da zayıflayacak diye korkuyorum :)))
Halbuki ona bile egzersizler Var ama öyle saçma düşünüyorum :)

Ben de öğlen yapıyorum genelde
Nedense kucağa alıp yapınca o da zayıflayacak diye korkuyorum :)))
Halbuki ona bile egzersizler Var ama öyle saçma düşünüyorum :)
Ayağımın altına giriyor, gelip sarılıyor spor yaparken. Ya da hareket yapıyorsan karnımın üstüne oturup zıplıyor. Mekik çekerken iyi oluyor ayağıma oturtup her kalkmaya öpüşüyoruz.

Kahve emzirirken hergün içiyor musunuz? Ben de nescafe falan içmek istiyorum ama sütüm azalır diye içmiyorum kafeinin sütü azalttığını okumuştum öyle bi etki hissettiniz mi
Akşam yemeğinden sonra içince uyku saatimz oynuyor
Ama gündüz içiyorum on gün sonra beş aylık olacak bebeğim
Sütüm de azalma farketmedm ama huzursuzluk yapıyor yani

Canım nasıl oldun

Ayağımın altına giriyor, gelip sarılıyor spor yaparken. Ya da hareket yapıyorsan karnımın üstüne oturup zıplıyor. Mekik çekerken iyi oluyor ayağıma oturtup her kalkmaya öpüşüyoruz.
Ha tamam senin büyük maşallah
Ohh ne güzel arkadaş olmuş
Bizde büyüsek de öyle olsa

muhtemelen misiri coktan patlatmis ve yemissindir ama genede soylemeden gecemiycem . Mikrodalgada patlatiyolar bidahakine onu dene
Yoo patlatmadim sadece meraktan sordum.Bi yazı okuyodum da yagsiz az tuzlu olunca koca bi kutusu 31 kalori oluyomus.oyleyse eger favori öğünüm olacak kendisi
Mikrodalgam da yok zaten.Annemin evinde de yoktu hic hissrtmedim eksikliğini :)

Sen yatıyordun hani :) Uyumadi minnak sanırım.

31 kalori mi şaka gibi uzun zzamandır yemiyoruz

Sen yatıyordun hani :) Uyumadi minnak sanırım.
Oğluş uyuyo da ben ortaligi topla çamaşır as çocuğu ört telsizleri ayarla abdest namaz derken bu saat oldu. Yatağa girdim yazılanları okurken takıldım kaldım. Şimdi de kesin cocuk uyanir
Bu sefer yatıyorum hadi iyi geceler

Valla canım maşallah yaa çok azimlisn
Seni böyle görünce kendim den utandm Ben çok üsengec olmuşum
Zümreyiz bu arada ama Sen iyi örneklerindensn

Ha bir de sen bebe 'nin odasını ayırdın mi ki
Sabah görünce yazarsın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…