- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
muhtemelen misiri coktan patlatmis ve yemissindir ama genede soylemeden gecemiycem .Kızlar yağsız mısır patlar mıhiç denemedim de cahil kalmışım ben
Ben öğlen uykusunda yapıyorum. Uyanırsa da kucakta beraber leslie yapıyoruzKızım uyumuyor bu saatte salona geçtik baba miz uyanmasn
Gece Gece spor yapanlara hayranım
O gücü nasıl buluyorsunuz maşallah
Ben de öğlen yapıyorum geneldeBen öğlen uykusunda yapıyorum. Uyanırsa da kucakta beraber leslie yapıyoruz
Ayağımın altına giriyor, gelip sarılıyor spor yaparken. Ya da hareket yapıyorsan karnımın üstüne oturup zıplıyor. Mekik çekerken iyi oluyor ayağıma oturtup her kalkmaya öpüşüyoruz.Ben de öğlen yapıyorum genelde
Nedense kucağa alıp yapınca o da zayıflayacak diye korkuyorum :)))
Halbuki ona bile egzersizler Var ama öyle saçma düşünüyorum :)
Akşam yemeğinden sonra içince uyku saatimz oynuyorKahve emzirirken hergün içiyor musunuz? Ben de nescafe falan içmek istiyorum ama sütüm azalır diye içmiyorum kafeinin sütü azalttığını okumuştum öyle bi etki hissettiniz mi
Canım nasıl oldunKızlar bir akıl verin sabahtan beri sık sık gözüm de kararıyor 14 takım herzamna çok yiyorsunuz diyorlar ama ben neden bugün böyleyim bebiste aç ne yapayım bastirayim modemi gözümün onu neden kararır ki
Ha tamam senin büyük maşallahAyağımın altına giriyor, gelip sarılıyor spor yaparken. Ya da hareket yapıyorsan karnımın üstüne oturup zıplıyor. Mekik çekerken iyi oluyor ayağıma oturtup her kalkmaya öpüşüyoruz.
Anakucağına koyup aynısını deneyebilirsin, bir ce e işini görürHa tamam senin büyük maşallah
Ohh ne güzel arkadaş olmuş
Bizde büyüsek de öyle olsa
Yoo patlatmadim sadece meraktan sordum.Bi yazı okuyodum da yagsiz az tuzlu olunca koca bi kutusu 31 kalori oluyomus.oyleyse eger favori öğünüm olacak kendisimuhtemelen misiri coktan patlatmis ve yemissindir ama genede soylemeden gecemiycem .Mikrodalgada patlatiyolar bidahakine onu dene
Sen yatıyordun hani :) Uyumadi minnak sanırım.Yoo patlatmadim sadece meraktan sordum.Bi yazı okuyodum da yagsiz az tuzlu olunca koca bi kutusu 31 kalori oluyomus.oyleyse eger favori öğünüm olacak kendisi
Mikrodalgam da yok zaten.Annemin evinde de yoktu hic hissrtmedim eksikliğini :)
Evet öyle yaPıyorum sonradan buldum o fikri de işe yarıyor gerçektenAnakucağına koyup aynısını deneyebilirsin, bir ce e işini görür
31 kalori mi şaka gibi uzun zzamandır yemiyoruzYoo patlatmadim sadece meraktan sordum.Bi yazı okuyodum da yagsiz az tuzlu olunca koca bi kutusu 31 kalori oluyomus.oyleyse eger favori öğünüm olacak kendisi
Mikrodalgam da yok zaten.Annemin evinde de yoktu hic hissrtmedim eksikliğini :)
Oğluş uyuyo da ben ortaligi topla çamaşır as çocuğu ört telsizleri ayarla abdest namaz derken bu saat oldu. Yatağa girdim yazılanları okurken takıldım kaldım. Şimdi de kesin cocuk uyanirSen yatıyordun hani :) Uyumadi minnak sanırım.
Valla canım maşallah yaa çok azimlisnOğluş uyuyo da ben ortaligi topla çamaşır as çocuğu ört telsizleri ayarla abdest namaz derken bu saat oldu. Yatağa girdim yazılanları okurken takıldım kaldım. Şimdi de kesin cocuk uyanir
Bu sefer yatıyorum hadi iyi geceler
Ha bir de sen bebe 'nin odasını ayırdın mi kiOğluş uyuyo da ben ortaligi topla çamaşır as çocuğu ört telsizleri ayarla abdest namaz derken bu saat oldu. Yatağa girdim yazılanları okurken takıldım kaldım. Şimdi de kesin cocuk uyanir
Bu sefer yatıyorum hadi iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?