İnşallah cnm gerçekten hızlı kilo verip tok gezince daha hırslandım bozmuyorum artık sende öle olursun biliyosun 3 hafta kadar bende durmuştum aynı kiloda hatta almıştıım bile bi haftarebel çok iyi gidiyorsun canım maşallah. Diyetisyen senin düzenli diyet yapabilmeni sağladı.Ben şu ara 3 gün diyet 4 gün boşver kıvamında gidiyorum o yüzden alıyorum veriyorum. Ama çok stresli bir dönemden geçiyorum. Şu 3 haftayı atlatayım sonra senin gibi düzene bindirmeyei hedefliyorum inş
Birakmak.istemiyorum aslinda bu cumaya kadar 73.2 gorurum.diye umit ediyodum. Gecen hafta 74.4l erdeydim su an 73.7yi gordum..Canım derhal bırakıyorsun o zaman diyeti. Almamaya çalış yeter sonra inananın yine veririrz bebişlerinize bunu yaşatmayın lütfen
Bebeğin kaç aylık ti canım?Birakmak.istemiyorum aslinda bu cumaya kadar 73.2 gorurum.diye umit ediyodum. Gecen hafta 74.4l erdeydim su an 73.7yi gordum..
Ama.bebegim acikiyor.memeyi sundurup brakiyor.. eskiden tas gibi olan meme pörsumus resmen
Yogurt yedirdim dun aksam braz da su verdm. Sonra memeyi emzik niyetine braz emip hemen uyudu.. oncesnde em em uyuyamiyodu yogurttan once
Peki bu tamamen psikolojik olamaz mi,asamaz miyim bu durumu yani.. yemeden de sutum.olabilir falan inanmak.istiyorum..
Yeni 5aylik oldu iste..Bebeğin kaç aylık ti canım?
Biz de 5 aylıkken emmemeye başlamıştı. O ara yediklerime de dikkat etmiyordum hatta abartmıştim iyice. Kontrole gittik çok az kilo almıştı doktor da 3 ana 3 ara öğüne başla sadece gece emzir gündüz emzirme gibi saçma şeyler söyledi. Ben yavaş yavaş yogurt ve meyve tattırmaya başladım sadece ama doymasına bi katkısı yok o yediklerini. esas olan emzirmek. Özellikle ilk 6 ay. Sonra ısrarla emzirdim ve sütüm arttı kilo alımı da duzeldi. Şimdi 7.5 aylığız.Yeni 5aylik oldu iste..
Canım bende ikinci hafta vermeye başladım. Galiba vücut kendini hazırlıyor kilo vermeye.Bundan sonra vereceksin bu istekle devam et.Ben üç hafta aynı kiloda kalmıştım.Sonra tekrar vermeye başladım.Hayırlı kandiller arkadaşlar... kızlar ben bu hafta dikkat etmeye çalıştığım halde üç gündür aynı kiloda duruyorum gibi normal midir acaba bu hafta yeni başladım da moralimi de bozmak istemiyorum ne düşünmeliyim ya yardımcı olur musunuz
Canım bebişin şu döneme asla gelmiceyecek tekrar yapma lütfen nişan falan deyip. Sen annesin. Sonra vijdan azabı çekersin. Biz manken düğiliz baaşkalarına nişanda güzel görüneceksin 3 dakika diye bebeğine yapma bunu
Canım bebişin şu döneme asla gelmiceyecek tekrar yapma lütfen nişan falan deyip. Sen annesin. Sonra vijdan azabı çekersin. Biz manken düğiliz baaşkalarına nişanda güzel görüneceksin 3 dakika diye bebeğine yapma bunu
Dogru soyluyorsun,cok tesekkurler .. zaten yemedikce alisiyo insan bi suredir yemiyorum yada ara sira agzma biraz cikolata atiyorum falan..cok aramiyorum.. ne bileyim nescafe kola falan.icmiyorum,gaz yapcak cocugu kafein uyutmycak dye icmedim baslarda,smdi gaz sorunu azaldi ama ben gecenlerde kola iciyim dedim igrendim resmen. Cok sekerki salak.bisey geldiBiz de 5 aylıkken emmemeye başlamıştı. O ara yediklerime de dikkat etmiyordum hatta abartmıştim iyice. Kontrole gittik çok az kilo almıştı doktor da 3 ana 3 ara öğüne başla sadece gece emzir gündüz emzirme gibi saçma şeyler söyledi. Ben yavaş yavaş yogurt ve meyve tattırmaya başladım sadece ama doymasına bi katkısı yok o yediklerini. esas olan emzirmek. Özellikle ilk 6 ay. Sonra ısrarla emzirdim ve sütüm arttı kilo alımı da duzeldi. Şimdi 7.5 aylığız.
Bence sen bol su iç ve yemek istediklerini ye abartmadan. Özellikle sıkınca bunu yemiycem diyince insan daha da strese giriyor. Sütüm azaldı diye düşünüyorsan ye bence bebisler büyüyünce koşturmaca artacak zaten kilo verirsin.
Ama şekerin hiç bir faydası yok vücudumuza insan yedikçe yiyesi geliyor yavaş yavaş vazgeçmek lazım. Onun yerine meyve kuruyemis vs daha iyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?