Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırlı sabahlar kandiliniz mübarek olsun

1 haşlanmış yumurta
Bir dilim kadar beyaz peynir
Domates salatalık
2 dilim tb ekmegi
2 bardak çay
Bir tatlı kaşığı pekmez

Günaydın herkese bol gülücüklü günler olsun hepimize
Herkese hayırlı kandiller

İnşallah cnm gerçekten hızlı kilo verip tok gezince daha hırslandım bozmuyorum artık sende öle olursun biliyosun 3 hafta kadar bende durmuştum aynı kiloda hatta almıştıım bile bi hafta

Hayırlı kandiller arkadaşlar... kızlar ben bu hafta dikkat etmeye çalıştığım halde üç gündür aynı kiloda duruyorum gibi normal midir acaba bu hafta yeni başladım da moralimi de bozmak istemiyorum ne düşünmeliyim ya yardımcı olur musunuz

Yarım simit domates salatalık
Birazda kaşarla kahvaltımı yaptım
Sabah limonlu su içtim
Bir bardakta çay içtim şekerli ama cnm öyle istedi

Sabah 2 dilim patatesli borek 5 zeytin 1 haşlanmış yumurta ve 1 bardak yeşil çay içtim bugün pek dikkat edemem sanırım zamanimiz yolculukta geçecek ve kızım da yesin diye kek ve börek yaptım kendim de yerim muhtemelen

Canım derhal bırakıyorsun o zaman diyeti. Almamaya çalış yeter sonra inananın yine veririrz bebişlerinize bunu yaşatmayın lütfen
Birakmak.istemiyorum aslinda bu cumaya kadar 73.2 gorurum.diye umit ediyodum. Gecen hafta 74.4l erdeydim su an 73.7yi gordum..
Ama.bebegim acikiyor.memeyi sundurup brakiyor.. eskiden tas gibi olan meme pörsumus resmen
Yogurt yedirdim dun aksam braz da su verdm. Sonra memeyi emzik niyetine braz emip hemen uyudu.. oncesnde em em uyuyamiyodu yogurttan once
Peki bu tamamen psikolojik olamaz mi,asamaz miyim bu durumu yani.. yemeden de sutum.olabilir falan inanmak.istiyorum..

Günaydın herkese dünkü menumu paylaşayım
Sabah: Avuc içi kadar peynir
7-8 zeytin
2 yumurta
Domates biber salatalık
1 çay bardağı ceviz-findik

Sabah kahvaltıyı geç yapınca öğlen yemedim

Ara: 1 kase erik 1 dilim ev yapımı ekmek ve 1 dilim helva

Aksam : tavuk sis
Zeytinyağlı pirasa
Bulgur pilavı
Salata

Bebeğin kaç aylık ti canım?

Bu sabahki menum de 2 yumurta
3-4 zeytin
Domates salatalık biber
2 dilim ev yapımı ekmek
2 dilim hellim peyniri
Şekersiz cay

2 dilim kepek ekmek peynir az bal tereyağı yedim kaç bardak çay içtim bilmiyorum akşam inş yürüyüş yaparsam yeterli şimdide ev temizliği sabah sporu olsun buda

Yeni 5aylik oldu iste..
Biz de 5 aylıkken emmemeye başlamıştı. O ara yediklerime de dikkat etmiyordum hatta abartmıştim iyice. Kontrole gittik çok az kilo almıştı doktor da 3 ana 3 ara öğüne başla sadece gece emzir gündüz emzirme gibi saçma şeyler söyledi. Ben yavaş yavaş yogurt ve meyve tattırmaya başladım sadece ama doymasına bi katkısı yok o yediklerini. esas olan emzirmek. Özellikle ilk 6 ay. Sonra ısrarla emzirdim ve sütüm arttı kilo alımı da duzeldi. Şimdi 7.5 aylığız.

Bence sen bol su iç ve yemek istediklerini ye abartmadan. Özellikle sıkınca bunu yemiycem diyince insan daha da strese giriyor. Sütüm azaldı diye düşünüyorsan ye bence bebisler büyüyünce koşturmaca artacak zaten kilo verirsin.

Ama şekerin hiç bir faydası yok vücudumuza insan yedikçe yiyesi geliyor yavaş yavaş vazgeçmek lazım. Onun yerine meyve kuruyemis vs daha iyi...

Canım bende ikinci hafta vermeye başladım. Galiba vücut kendini hazırlıyor kilo vermeye.Bundan sonra vereceksin bu istekle devam et.Ben üç hafta aynı kiloda kalmıştım.Sonra tekrar vermeye başladım.

Ben zaten ömrümde yediklerime dikkat dahi etmedim kızımı 2 yıl emzirdim elbette ki oğlum her şeyden önemli yalnız doğum anında kuyruk sokumu kemiği kırıldı ve oturamiyorum tedavi için öncelikle kilo verilmesi gerekiyor zaten 4 gündür yediklerime dikkat etmeye çalışıyordum ki menulerimi gorsen hiç dikkat etmiş halim de yok yavrumu oturarak emzirsem çocukta hemen uyuyup kalmaz ama yatarak verince hemen uyuyor((

Kızlar yine bol keseden bir kahvaltı
Aç karnına 2 bardak ılık su
1 haşlanmış yumurta
10 zeytin
Yarım simit
1 orta boy poğaça
4 yemek kaşığı lor peyniri
1 yemek kaşığı tulum peyniri
2 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı tereyağı
Marul domates salatalık

Kızlr 3 aylık olud bebisim yarına Mr randevum var sizce süte geçer mi aranızda çektiren var mı

Dogru soyluyorsun,cok tesekkurler .. zaten yemedikce alisiyo insan bi suredir yemiyorum yada ara sira agzma biraz cikolata atiyorum falan..cok aramiyorum.. ne bileyim nescafe kola falan.icmiyorum,gaz yapcak cocugu kafein uyutmycak dye icmedim baslarda,smdi gaz sorunu azaldi ama ben gecenlerde kola iciyim dedim igrendim resmen. Cok sekerki salak.bisey geldi
Meyvesuyu cok iciyordum paket hazir olanlardan,simdi biraktim.. su soda,sut ayran iciyorum icecek olarak..Ekmek de cok arayan biri degilim. Yani kahvaltida yesillik domates vs olsun peynirle zeytinle yerim.. cok zorlamaz ama ne bileyim tatliya cok duskunum ben . Pasta olsun kurabiyeler borekler pogacalar cok seviyorum... :/ iste onlari yememek mi.etkiledi bilmiyorum ki..
Kuru meyveleri de cok severim bu arada,onlari da yiyorum aslinda..
Aman blmiyorum zayiflayamiyorum daha da.. 86 ile doguma girdik 20kg almistim.. smdi 74 falanim. Ama uzun suredir boyleyim ,basta gitti giden smdi gitmiyo....
Bebek beslenmesi konusuna gelince.. biz ilk 2.haftada kontrole gittik bebek 14gunlukken.. doktor bakti ay bu cocuk dogum kilosuna daha ulasamamis halbuki 10.gunde ulasmaliydi dedi cok ciddi bi sekilde. Korkuttu resmen bisey olacak gibi.. acil mama ver sutun yetmyosa dedi,hatta kasikla degil biberonla ver vs dedi. Zaten sezeryan olmusum sutum 3.gun gelmis,bi de oyle duyunca cok uzuldum... eve geldim annemlerle.konusuyorum falan,annemler de diyo sarilik olur gecmez beslenmesi cok.onemli.mama ver ozaman..Sonra saglik ocagindaki hemsiremizin lafi geldi aklima,iknci gun hepatitb vurdurmustuk bebege,doktor mama falan derse dinleme onu sutun de gelir emzir sen ..midesi misket kadar zaten 5 damla sut icse doyar o sen emzir falan demisti...
Baktim gogsumden sutler akiyo ama bebege mama ver deniyo bana.. vermedim hic. Hep emzirdim ve sutum de yetti su ana kadar.. iste 2 3 haftadr diyetimsi seyler yapiyorum. Belki de strese girdim ondan.. azaldigni farkediyorum
Ben de bu gectigimiz ay icinde yogurt ve elma havuc suyu denedim iste.. doyumluk da degil birkac cay kasigi ara sira veriyorum..

Genel yanlış bence öğün atlamak ve az yiyerek zayıflayacağınin düşüncesi.çünkü diger öğüne kadar daha çok acikiliyor ve daha fazla yeniyor ve tatli karbonhidrat isteği artıyor.yiyerek zayıflayın ara öğünlere dikkat ederek.yogurt sut ayran tuketimini unutmayın. Boş karbonhidrat olan sekerden beyaz unla yapilan her urunden uzak durmaya calisin.vee bol su.dikkat edince gitmye baslaycak kilolar emin olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…