Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeği 9 aydan küçük anneler rejim yapmamalı bence. Onlar anne sütüne muhtaçlar. Mutlaka diyetisyene gidin.

Böyle olunca çok üzülüyorum bu durumda olan arkadaşlar isterseniz ara verin bi bakın duruma göre tekrar başlarsınız bebişlere kıyamam ben çok hassas bi konu listeden çıkarmam ne zaman isterseniz katılırsınız ama serbest diyede çok salmayın aman çünkü almak kolay vermek higeçekten zor

Kızlar rezene içmeyi deneyin arttırıyo diyolar. Bide kuru incir fayda ediyo . Normalden az yiyince benimde gögsümde şişlik olmuyor. Ama oğluşum emdikce iniyo süt. Allahtanki biz 8 ayı doldurduk. Çogunlukla emzirmeye çaluşıyorum tabiki yetmedikcede Ek gıda mama falan idare efiyoruz.

Ben diyet yapmasam asla veremem mesela yapışır kalır üzerime ama ben 2 aylıktan beri dikkat ediyorum yediklerine ilk başta azaldı sütüm biraz esnettim şimdi 6 aylık olduk toplamda 7 kilo verdim 4 ayda bence 6 aylıktan küçükken haftada 100-300 gr arası vermek en güzeli hatta veremese bile almamak amaç olmalı ben bu şekilde verdim hep ama her vücudun süt üretim merkezi farklı da çalışıyo olabilir tabi

Diyeti esnettipimden beri sorun yok çok şükür çalıştığım için ertesi gine sağıyorum bide ama ben gece uykusuna yatmadan 1 kere mama veriyorum yoksa uyumuyor sanki onu bekliyor bebe

Kızlar ben kaçtım karnım çok fena yarın görüşmek üzere herkese iyi geceler

Aksam börek yapmıştım çok şükür bir dilimin sadece yarısını yedim canım çok çekmişti ama dayandım daha fazla yemedim kizlar. Bana da kendimi tutmam gerektigini hatirlatiyorsunuz kızlar paylasimlarinizla teşekkür ederim hepinize böyle devam edin lütfen. Bu arada yarın işten çıkışta memlekete yola çıkacağız kayinpeder ameliyat olacak umarım oralarda dikkat edebilirim. Umarim tartilabilirim de kizlar. Şimdilik iyi geceler hoşçakalın...

Hanımlar ben tek meme emdiriyprum kızım 16 aylik 9 . aydan bu tarafa tek meme emiyor ben herşeyi yiyorum ama az yiyorum sık yiyorum üç ayda 7 kilo verdim bence birazda stres dir siz ne kadar. Rahat huzurlu olursanız bebekte o kadar mutlu oluyor dizinde sutunuz artıyor unutmayalım kı bebeklerimiz bize muhtaç onlar herşeyden önemli belki şimdi kilo veremeyiz 3-5 ay sonra veririz uzmeyelim kuzucuklari burada dereotu keskin bir bitki oldugu için bebekler sütte pek sevmiyor an azından benimki hemen anliyor

Merhaba Yen'i katıldım daha hamileliğime 56 ile başladım çok kustum üç ay sonra 53 oldum 70 ile Doğum yaptım.beneğim 2,5 aylık 59 kiloyum son üç veremiyorum.boyum 1,53 kısa boyluyum 56 da çok sırıtıyor diyete adamakıllı başlamalıyım

Kahvaltı
2 yumurta akı 1 sarısı
Domates
Salatalık
Zeytin yeşil siyah
Tereyağ d kavrulmuş yeşil biber
Ceviz
Çay
Kaşar peynirl
Sabah aç karinina ikindi vakti yeşil elma kürü , arada 1 maltana
Akşam
Kabak yoğurtlu
Çorba
3 kaşık haşlanmış mısır
Yatarken
Yoğurt kürü

bende duymuştum badem sütünün de yapmamıştım

rebel çok iyi gidiyorsun canım maşallah. Diyetisyen senin düzenli diyet yapabilmeni sağladı.Ben şu ara 3 gün diyet 4 gün boşver kıvamında gidiyorum o yüzden alıyorum veriyorum. Ama çok stresli bir dönemden geçiyorum. Şu 3 haftayı atlatayım sonra senin gibi düzene bindirmeyei hedefliyorum inş

Kaç kalori alıyorsunuz? Hesapladınız mı hiç? Sadece anne sütü alan bebeklerin anneleri rejim yapmamalı, daha bebek memeyi bırakmadan içi kiyiliyor insanın...
1700_1800 alırsan ve bol su içersen ki bebeğin de 6 ayı geçtiyse azalmaz sütün diye düşqnüyorum canlm ya.Eğer benim giboysen süt herşeyde kesilmeye çalışıyor zaten o yüzden bende kaloriyi daha düşürmemeye çalışıyorum.

Canım derhal bırakıyorsun o zaman diyeti. Almamaya çalış yeter sonra inananın yine veririrz bebişlerinize bunu yaşatmayın lütfen

Sondan başa doğru okuyorum canım mesajları o yüzden böyle yazdım diğer mesajları göemeden.

Canım bebişin şu döneme asla gelmiceyecek tekrar yapma lütfen nişan falan deyip. Sen annesin. Sonra vijdan azabı çekersin. Biz manken düğiliz baaşkalarına nişanda güzel görüneceksin 3 dakika diye bebeğine yapma bunu

Dünkü menü
Sabah 1 yumurta 2 kk peynir 1 dl kasar 3 cherry domates 2 dl salatalık yesillik 2 dl ekmek 2 bard cay

Ogle 1 kase mercimek corbası 2 yk pilav 1 yk nohut salata

Ara 10 erik

Akşam büyük bir kase ile dereotlu yogurt

Ara 5 erik

2 lt su

Spor 80*2 donkey kick 30 mekik 2000 adım

Bebegim 16 aylık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…