- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Bebeği 9 aydan küçük anneler rejim yapmamalı bence. Onlar anne sütüne muhtaçlar. Mutlaka diyetisyene gidin.Ben de buna benzer bi yorum az once yaptim... dikkat ediyorum yediklerime,biz de 5ayligiz bu arada.. onceden taş olan memeler pörsudu resmen. Bebegim cekistirip brakip aglyor. Sknca sut gelmyor
Su iciyorum dereotu yesillik vs yiyorum falan ama yok iste. Illa cikolata hamurisi tatli aburcubur mu.yemek lazim
Dun başladım ama etkisinin olacağına inanıyorum, bence sizde deneyinCanım bu yoğurt içine pul biber limon etkisini gordunmu
bende duymuştum badem sütünün de yapmamıştımCanım çiğ bademi bir gece önceden ılık suya köy yumusasin sonra ona hurma koy gerçi isteğe bağlı onu Blender dan gecir onu iç süt ve yoğurt tan daha cok kalsiyum var hemde alerjik değil süt te yapıyor zaten buna badem sütü diyorlar
rebel çok iyi gidiyorsun canım maşallah. Diyetisyen senin düzenli diyet yapabilmeni sağladı.Ben şu ara 3 gün diyet 4 gün boşver kıvamında gidiyorum o yüzden alıyorum veriyorum. Ama çok stresli bir dönemden geçiyorum. Şu 3 haftayı atlatayım sonra senin gibi düzene bindirmeyei hedefliyorum inşHanımlar annem yanımda olduğu günlerimiz yoğun geçiyor o yüzden pek yazamıyorum hatta okuyamıyorun bile menü sormuşsunuz baya standart zaten diyete başladığımda listemi paylaşmıştım benm en çok dikkat ettiğim şey aburcuvur yemiyorum ve misafirlik gezme yada bana gelinmesi beni pek etkilemiyo
1700_1800 alırsan ve bol su içersen ki bebeğin de 6 ayı geçtiyse azalmaz sütün diye düşqnüyorum canlm ya.Eğer benim giboysen süt herşeyde kesilmeye çalışıyor zaten o yüzden bende kaloriyi daha düşürmemeye çalışıyorum.Kaç kalori alıyorsunuz? Hesapladınız mı hiç? Sadece anne sütü alan bebeklerin anneleri rejim yapmamalı, daha bebek memeyi bırakmadan içi kiyiliyor insanın...
Canım derhal bırakıyorsun o zaman diyeti. Almamaya çalış yeter sonra inananın yine veririrz bebişlerinize bunu yaşatmayın lütfenMillet ben yediklerime dikkat ediyorum bi kac gundur..daha sıkı tutuyorum.. FAKAT SUTUM COK AZALDI...
su iciyorum bolca,dereotu yesillik.hergun yiyorum..kuruyemis kurukayisi vs de tuketiyorum...
Hayir olmuyo iste. Cikolatalar pudingler pastalar falan yemeyince ve gece yemeyince sutum olmuyo
Sondan başa doğru okuyorum canım mesajları o yüzden böyle yazdım diğer mesajları göemeden.1700_1800 alırsan ve bol su içersen ki bebeğin de 6 ayı geçtiyse azalmaz sütün diye düşqnüyorum canlm ya.Eğer benim giboysen süt herşeyde kesilmeye çalışıyor zaten o yüzden bende kaloriyi daha düşürmemeye çalışıyorum.
Canım bebişin şu döneme asla gelmiceyecek tekrar yapma lütfen nişan falan deyip. Sen annesin. Sonra vijdan azabı çekersin. Biz manken düğiliz baaşkalarına nişanda güzel görüneceksin 3 dakika diye bebeğine yapma bunuCanım yaz da geliyor bir bırakırsam arkasını alamam iki hafta deneyim en azından kız kardeşimin nişani var 1 ay memleketteyim dolabimdakiler olmuyor tüm gardırop yenilenmeli bu yüzden de vermek zorundayim bu arada ramazan da oruç tutulur mu 4 aylık oluo bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?