anladım canım kendin için en iyisini sen bilirsin. Allah şifa versinBen zaten ömrümde yediklerime dikkat dahi etmedim kızımı 2 yıl emzirdim elbette ki oğlum her şeyden önemli yalnız doğum anında kuyruk sokumu kemiği kırıldı ve oturamiyorum tedavi için öncelikle kilo verilmesi gerekiyor zaten 4 gündür yediklerime dikkat etmeye çalışıyordum ki menulerimi gorsen hiç dikkat etmiş halim de yok yavrumu oturarak emzirsem çocukta hemen uyuyup kalmaz ama yatarak verince hemen uyuyor((
Ayy inş canım ya tartiya her gün sabah çıkıp da aynı kiloyu görünce moralim bozulmuyor değil ama 3 gündür dikkat edebiliyorum dersem de yeridir hafta sonu dikkat edemedim. Normal görünmek istiyorum ben kendimi begenmiyorum ki eşim nasıl beğensin diye düşünüyorumCanım bende ikinci hafta vermeye başladım. Galiba vücut kendini hazırlıyor kilo vermeye.Bundan sonra vereceksin bu istekle devam et.Ben üç hafta aynı kiloda kalmıştım.Sonra tekrar vermeye başladım.
Canım zaten dikkat etsem o bana yetecek 3-4 kilo verirsem daha da iyi ama söylediğin gbi zayıflamak uğruna aç kalamam süt üretimi birincil her zaman yine de onemseyip ciddiye alip ilgilendiğin için çok teşekkür ederimanladım canım kendin için en iyisini sen bilirsin. Allah şifa versin
haşlanmış yumurta ve haşlanmış tavuk sütü artırıyor. olmadı helva ye kuru incir dut kurusu dene. çikolatanın pudingin pastanın sütü artırdığını duymadım. kendini kandırma bakiim. gidecek o kilolarMillet ben yediklerime dikkat ediyorum bi kac gundur..daha sıkı tutuyorum.. FAKAT SUTUM COK AZALDI...
su iciyorum bolca,dereotu yesillik.hergun yiyorum..kuruyemis kurukayisi vs de tuketiyorum...
Hayir olmuyo iste. Cikolatalar pudingler pastalar falan yemeyince ve gece yemeyince sutum olmuyo
Bunu söylemenize çok sevindim ben de aynı düşünceyle katıldım gruba çok aşırı diyet yapmıyorum ama almamaya çalışıyorum :)Senin bebiş daha çok küçük canım böyle devan et menü paylaşmasında sohbetlere katılabilirsin listede olmak ve düzenli kilo bildirimi yapmak en aZından kilo almanı engelleyecektir
kilo vereceksin emin ol.sadece biraz fazlaya kaçırdığin zamanlar asla kendini bırakma diğer ogunlerde dikkat etmeye devam et.Aslinda işin sırrı buAyy inş canım ya tartiya her gün sabah çıkıp da aynı kiloyu görünce moralim bozulmuyor değil ama 3 gündür dikkat edebiliyorum dersem de yeridir hafta sonu dikkat edemedim. Normal görünmek istiyorum ben kendimi begenmiyorum ki eşim nasıl beğensin diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?