Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba hayırlı kandillerr arkadaşlar. bugünkü kahvaltım haşlanmış yumurta iki üç küçük parça peynir iki bardak çay.. ama malesef gün içinde spor yapamıyorum bi haftadır uykusuz ve bitkin haldeyim bebeğim huzursuz olduğu için. spor yapmaya halim kalmıyorr ..

Ben oğlenide atlattım
Bir kase çotba 3 galeta domates ve birazz peynir cnm çekti..
bol maden suyu ve su içiyorum ama arada biraz cips yedim hımm bide elma yemiştim galiba fazlalaşmış akşama kadar dikkat edeyim bari

Dün 12 kişilik misafir resmen ezdi gecti beni hala halim yok.aksam yemekte bi kase corba 2ser yemek kasigi taze fasulye sebzeli kofte ve pilav yedim ekmek yok.bi yemek kasigi kadar kadayifli muhallebi yarim dilim sutlu irmik tatlisi.

Kendi ekmegim bitmisti bu sabah beyaz ekmekle tost yaptim 8 tane de zeytin.

Selam kızlar bugün oğlumun aşısı vardı ikinci ayımızı on gün önce bitirdik Yen'i kahvaltı yaptım ben çok dikkat ettiğinde çok stres yapıyorum hemen daha fazla yiyorum az dikkat ettim 40 im bittiğinde 60 kilo oldum Doğuma 70 ile gitmiştim.Dün 59.7 idim bugün 59.5 oldum.Akşam misafirler gelecek pasta falan yapacam yine akşama kadar sadece süt içerim akşam yemeği niyetine de pasta börek yerim

anladım canım kendin için en iyisini sen bilirsin. Allah şifa versin

Canım bende ikinci hafta vermeye başladım. Galiba vücut kendini hazırlıyor kilo vermeye.Bundan sonra vereceksin bu istekle devam et.Ben üç hafta aynı kiloda kalmıştım.Sonra tekrar vermeye başladım.
Ayy inş canım ya tartiya her gün sabah çıkıp da aynı kiloyu görünce moralim bozulmuyor değil ama 3 gündür dikkat edebiliyorum dersem de yeridir hafta sonu dikkat edemedim. Normal görünmek istiyorum ben kendimi begenmiyorum ki eşim nasıl beğensin diye düşünüyorum

sabah 2 haşlanmış yumurta 1 kk beyaz peynir 1 kk hellim 1 bardak ballı süt helva
ara yeni dünya
öğlen 2 parça haşlanmış tavukve salata. 69 dan 70 e çıktım. tartı mı bozuk acaba çıldıracam

anladım canım kendin için en iyisini sen bilirsin. Allah şifa versin
Canım zaten dikkat etsem o bana yetecek 3-4 kilo verirsem daha da iyi ama söylediğin gbi zayıflamak uğruna aç kalamam süt üretimi birincil her zaman yine de onemseyip ciddiye alip ilgilendiğin için çok teşekkür ederim

haşlanmış yumurta ve haşlanmış tavuk sütü artırıyor. olmadı helva ye kuru incir dut kurusu dene. çikolatanın pudingin pastanın sütü artırdığını duymadım. kendini kandırma bakiim. gidecek o kilolar

Senin bebiş daha çok küçük canım böyle devan et menü paylaşmasında sohbetlere katılabilirsin listede olmak ve düzenli kilo bildirimi yapmak en aZından kilo almanı engelleyecektir
Bunu söylemenize çok sevindim ben de aynı düşünceyle katıldım gruba çok aşırı diyet yapmıyorum ama almamaya çalışıyorum :)

Cnm bişeyler yemek istiyo((((

Yemiycemmmmm ders çalışıcam uslu kız olucam çok uykum gelirse kalkıp abdest alıyım kandil kuran okuyum demi ama ...unutuyum yemek ve uyku fikrini bol suuuu hatta olmadı ayran neyime yetmiyo bakıyım..(deliriyorum galiba:))))

kızlar herkes profilinde bebişinin kaç aylık olduğunu da belirtse böyle yorum yapamıyorum

Vereceksin e
kilo vereceksin emin ol.sadece biraz fazlaya kaçırdığin zamanlar asla kendini bırakma diğer ogunlerde dikkat etmeye devam et.Aslinda işin sırrı bu

Bende şimdi yürüyüşten geldim.Bugun erken yaptım yuruyusumu.
Şimdi yemek yiyorum.
Öğlen menum
Fırında tavuk
Semizotu 3 kaşık
Ayran
Öğlen ve akşam ekmek yemiyorum ve tabiki bol su içtim 2 lt olmuştur.

Kızlar bugün hep hastanede uğraştık o yüzden sabah hafif kahvaltı yapmıştım hastane sonrası öğlen abartı kahvaltı yaptım
Ara
1 cevizli sucuk pestili
1 Kuru incir 2 hurma
Az kuruyemiş

Aksama yemeğimde yok bilmiyorum ne yaparım hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…