Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım akşam yemeği icin corba ve ekmek fazla olmamış mı acaba? Mutlaka herkesin kalori ihtiyaci fazla ama corba da karbonhidrat sanki

Aksam yemeği bir tabak enginar yemegi yarım kase yogurt küçük bir dilim tb ekmegi birkaç acı biber turşusu

2 kase mercimek çorbası ve 3 galeta yedim su 3 lt oldu başka yemeden günü bitirmek istiyorum belki eşimle oturunca salata yerim yemekte

Kızlar mutfak kapandı
3 mil leslie

Akşam
1 dolu tabak az bulgurlu ıspanak
2 kase yoğurt
2 dilim ekmek

açıkçası sütümde azalma hissediyorum günlük 3-4 lt su iciyorum rezene iciyorum bol bol emzirmeye çalışıyorum neden böyle oldu sizce bebisimin bugün 3. Ay kontrolü vardi 600 Gr almış normalmi

A alacamavi mama veriyormusum canım ben 2 aylıktan beri az çok senin gibi besleniyorum benimki de 800 gr alıyo ama ben gece yatmadan önce mama veriyorum kızım 6 aylık bence iyi 600 gr doktor ne dedi

Senin bebiş daha çok küçük canım böyle devan et menü paylaşmasında sohbetlere katılabilirsin listede olmak ve düzenli kilo bildirimi yapmak en aZından kilo almanı engelleyecektir

Mama vermiyorum ama önceki iki ay 1kg 300 er Gr almışti sütü su yapar deniliyor ama ben nedense tatlı yediğinde goguslerimi daha dolu hissediyorum bebise süt olsun diye dikkat etmedigimdede çabuk alıyorum diyetsiz ben 1 ayda 10 kg alacak potansiyeldeyim hamilelikte ki 22 kiloyuda zaten son 3 ay aldim

Sabah;
Kahvaltı öncesi yeşil cay,
2 ince dilim kepekli ekmek,
Orta boy domates,
1 porsiyon lor,
1 tatlı kaşığı bal,
1,5 haşlanmış yumurta,
Şekersiz çay.
Öğlen;
Yarım elma,
Yarım portakal,
1 ceviz,
Üzerine tarçın.
Akşam (saat 15:30da)
2 baget, 1 küçük patates, 1 orta boy havuç, 1 orta boy soğan haşlama,
1 porsiyon spagetti,
1 kase yoğurt.
Arada yeşil çay.
Erken yiyince çok acıktım az evvel 1.5 cici bebe yedim.
Spor;
Leslie 5 tk,
40 dakika bölgesel hareket,
Öğlen de 30 mekik.

A alacamavi valla bilemedim ki biraz esnetsenmi o zaman sonuçta bebişlerimizden daha önemli diil kilolalar daha minikmişte
Vücut yapılarımız çok benziyor o zaman bende öyleyim ilk başladığımda birden kestim süt gitti belki psikolojiktir bilmiyorum ama bende et pilav yiyince artıyo gibi geliyo sütüm

Canım akşam yemeği icin corba ve ekmek fazla olmamış mı acaba? Mutlaka herkesin kalori ihtiyaci fazla ama corba da karbonhidrat sanki
Diyetisyenimin birebir verdiği liste canim.aynen uyuyorun sonuc da iyi gidiyor.daha 3 hafta olmadi ama.ilerde azaltabilir bence

bende menümü vereyim
Sabah kepekli simit yarımdan biraz fazla 1 kk beyaz peynir 2 zeytin bir parça omlet
Ara memengiç kahvesi
Öğle kurumda hamburger vardı tek ekmeği ile köftesini Yedim 1 kepçede mercimek çorba
Ara kızızmla sinemada patlamış mısır
Akşam 5 ızgara köfte domates salatalık
Saat 20:00 gibi yulaf lapası yarım kase çeyrek muzla
Su 2 litre
Spor Leslie 3 mil yapıcam inşallah dün 3 mil yapmıştım gece yatmadan 1 mil daha yaptım regl sökmedi bi türlü kesik kesik deli etti beni şişkinlik florence_N sende de aynı sanırım

Ya sorma evet, bir de tartıda 500 grama yakın fazla çıkıyorum, mekik çekerken bile kocaman görünüyor, uzanınca da :) 10 gün oldu bekliyorum hala..

Canım yaz da geliyor bir bırakırsam arkasını alamam iki hafta deneyim en azından kız kardeşimin nişani var 1 ay memleketteyim dolabimdakiler olmuyor tüm gardırop yenilenmeli bu yüzden de vermek zorundayim bu arada ramazan da oruç tutulur mu 4 aylık oluo bebis

Olmasa yine anlycam ama tüm belirtileri yaşamak kabus gibi çatacak yer arıyorum resmen evde asabiyim şişkinlik çok fena hakkınızı helal edin kızlar valla buraya gelince rahatlıyorum biraz

Millet ben yediklerime dikkat ediyorum bi kac gundur..daha sıkı tutuyorum.. FAKAT SUTUM COK AZALDI...
su iciyorum bolca,dereotu yesillik.hergun yiyorum..kuruyemis kurukayisi vs de tuketiyorum...
Hayir olmuyo iste. Cikolatalar pudingler pastalar falan yemeyince ve gece yemeyince sutum olmuyo

Ben de buna benzer bi yorum az once yaptim... dikkat ediyorum yediklerime,biz de 5ayligiz bu arada.. onceden taş olan memeler pörsudu resmen. Bebegim cekistirip brakip aglyor. Sknca sut gelmyor
Su iciyorum dereotu yesillik vs yiyorum falan ama yok iste. Illa cikolata hamurisi tatli aburcubur mu.yemek lazim

Aynen canım bugün 5 lt su icmisimdir şuana kadar bende de olay tatlıya maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…