Iğdır dayım benRebel92 canım hangi sehirdesin?
Tamam canım aynı sehirdeysek diyetisyen önerisi isteyecektim :)Iğdır dayım ben
ben ilk zamanlar sürekli yapıyordum canım ama artık vaktim olmuyorAranızda kalori hesabın yapan var mı arkadaşlar
Benim kızım 11 aylık 31 mayıs doğum gunu büyüdü kızım çok şükür.kızlar herkes profilinde bebişinin kaç aylık olduğunu da belirtse böyle yorum yapamıyorum
Neredeyse aynıymış kızlarımız canım. benimkide 25 mayıs doğumluBenim kızım 11 aylık 31 mayıs doğum gunu büyüdü kızım çok şükür.
2000 olmasa da düşük kalorili olmaması gerektiğine katılıyorum canım. 9 aydan sonra ayda 3 kiloya çıkabiliriz vermek için . Zaten düşük kalorili yaparsak bence diyet sonuna varıp tekrar yesiğimizde hızLı alırızEmzirirken zayıflarsınız mantığı burdan geliyor 2000 cal alıyorsunuz Aten enzirince 300-500 cal arası gidiyor ki bu da zamanla yavaş yavaş erimeniz anlamına geliyor.Ama 2000 in üzerine çıkarsanız ki hamur işi ve tatlı tam bir kalori tuzağı,mideniz guruldasa bile kilo veremezsiniz
Allah isteyen kim varsa şu günün hürmetine tattirsin anneligi... dediğin teoride doğru olabilir ama insan kendine güvenini kaybediyor... Zaten alıngan oluyor eşinin dediği ufak bişey bile üzülmesine neden oluyor.. mesela ben 27 yasindayim ve hiç 50nin üstüne çıkmamıştım şimdi doğumdan sonra 64 kiloya düşebildim 7 ayda. Kilom var basenlerim karnım maşallahım var.. esimde şimdi dalga geçiyor tombik falan diyor. Nasıl zoruna gidiyor insanın... O zaman aman ben çocuk emziriyorum kimseyi takmiyim diyemiyor insan malesef...Kızlar doğum yapar yapmaz kilo vermeye çalışanlara kıl oluyorum, anne olmuşsun ne güzel tadını çıkar , kiloyu verirsin , bebisin sute ihtiyacı var senin kilon onu ilgilendirmez, varsın biraz fazlalıklarinız olsun o duyguyu yasamissiniz ne güzel, şuan bu mübarek günde kim bilir kimler gözyaşı dökerek bi çocuğum olsun diye dua ediyor, bunu yaşayan bilir bn 9sene sonra anne oldum çok şükür bin şükür
Bu bnm nacizane fikrim :)
Katılıyorum ewet çok şükür anne olduk ama etrafımda fıstık gibi anneler var neden ben öle olmayayım ki de mi yaniAllah isteyen kim varsa şu günün hürmetine tattirsin anneligi... dediğin teoride doğru olabilir ama insan kendine güvenini kaybediyor... Zaten alıngan oluyor eşinin dediği ufak bişey bile üzülmesine neden oluyor.. mesela ben 27 yasindayim ve hiç 50nin üstüne çıkmamıştım şimdi doğumdan sonra 64 kiloya düşebildim 7 ayda. Kilom var basenlerim karnım maşallahım var.. esimde şimdi dalga geçiyor tombik falan diyor. Nasıl zoruna gidiyor insanın... O zaman aman ben çocuk emziriyorum kimseyi takmiyim diyemiyor insan malesef...
Canım ben 86 ile doğum yaptım.dogum sonrası 82 oldum sadece 4 kilo gitti.Dedigin gibi eşimde bana karnında ikizini unuttular herhalde diye takılıyordu. Ama ben ilk altı ay hiç kimseyi takmadim çokta iyi yapmışım.Alti aydan sonra kendime bile hissettirmeden yediklerini azalttım.Simdi kızım 11 aylık biraz daha dikkat ediyorum.Su an sadece kendim için zayifliycam kızımın sağlıklı bir annesi olmasını istiyorum.Sende haklısın insan önce kendisi için sonra eşine güzel görünmek için kilo vermek istiyor.insallah istediğin kiloya dusersin.Benim daha verecek 17 kilom varAllah isteyen kim varsa şu günün hürmetine tattirsin anneligi... dediğin teoride doğru olabilir ama insan kendine güvenini kaybediyor... Zaten alıngan osSendeluyor eşinin dediği ufak bişey bile üzülmesine neden oluyor.. mesela ben 27 yasindayim ve hiç 50nin üstüne çıkmamıştım şimdi doğumdan sonra 64 kiloya düşebildim 7 ayda. Kilom var basenlerim karnım maşallahım var.. esimde şimdi dalga geçiyor tombik falan diyor. Nasıl zoruna gidiyor insanın... O zaman aman ben çocuk emziriyorum kimseyi takmiyim diyemiyor insan malesef...
Ben yapıyordum ama diyetisyenim onermediAranızda kalori hesabın yapan var mı arkadaşlar
Menu güzel görünüyor afiyet olsunSabah;
2 kepekli ekmek arası lor ile tost,
Bir kaç çatal lor,
1.5 haşlanmış yumurta.
Cay
Ara;
3 kuru kayısı,
3 ceviz.
Öğlen;
Fırında sardalya (1/4 kadarı),
1 yemek kaşığı süzme yoğurt,
1 ince dilim beyaz ekmek.
Ara;
Elma.
Akşam;
Yarım porsiyon bezelye yemegi,
1 porsiyon mercimek yemeği,
1 kase yoğurt,
1 ince dilim beyaz ekmek.
Akşama da kahve keyfim,
Toplam 1132kcal. Spor gece mekik çekerim herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?