Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar doğum yapar yapmaz kilo vermeye çalışanlara kıl oluyorum, anne olmuşsun ne güzel tadını çıkar , kiloyu verirsin , bebisin sute ihtiyacı var senin kilon onu ilgilendirmez, varsın biraz fazlalıklarinız olsun o duyguyu yasamissiniz ne güzel, şuan bu mübarek günde kim bilir kimler gözyaşı dökerek bi çocuğum olsun diye dua ediyor, bunu yaşayan bilir bn 9sene sonra anne oldum çok şükür bin şükür
Bu bnm nacizane fikrim :)

Emziren anneleri günlük 2000 kalorinin Altına inmemeli.Bu da haftalık yarım kilo yapıyor en sağlıklısı ayda iki kilo vermek benim asıl hedefim bu.Bir ay sonra 57 olmak.Bana göre en etkili yöntem kalori hesabı herşeyden yiyorsun tabi sağlıklı...

Emzirirken zayıflarsınız mantığı burdan geliyor 2000 cal alıyorsunuz Aten enzirince 300-500 cal arası gidiyor ki bu da zamanla yavaş yavaş erimeniz anlamına geliyor.Ama 2000 in üzerine çıkarsanız ki hamur işi ve tatlı tam bir kalori tuzağı,mideniz guruldasa bile kilo veremezsiniz

2000 olmasa da düşük kalorili olmaması gerektiğine katılıyorum canım. 9 aydan sonra ayda 3 kiloya çıkabiliriz vermek için . Zaten düşük kalorili yaparsak bence diyet sonuna varıp tekrar yesiğimizde hızLı alırız

Aynen canım uzmanlar genelde 2000 önerdikleri için ortalama diye yazdım.Kendimden bilirim bir hafta bebek görmesine sürekli arkadaşlar geldi ki hala gelecek olanlar varYemek hiç yemedim sadece kendime de onlara hazırladığım tabaktan hazırladım,çabuk da acıktım ama bir kilo aldım normalde 58 e düşmüştüm

Allah isteyen kim varsa şu günün hürmetine tattirsin anneligi... dediğin teoride doğru olabilir ama insan kendine güvenini kaybediyor... Zaten alıngan oluyor eşinin dediği ufak bişey bile üzülmesine neden oluyor.. mesela ben 27 yasindayim ve hiç 50nin üstüne çıkmamıştım şimdi doğumdan sonra 64 kiloya düşebildim 7 ayda. Kilom var basenlerim karnım maşallahım var.. esimde şimdi dalga geçiyor tombik falan diyor. Nasıl zoruna gidiyor insanın... O zaman aman ben çocuk emziriyorum kimseyi takmiyim diyemiyor insan malesef...

Katılıyorum ewet çok şükür anne olduk ama etrafımda fıstık gibi anneler var neden ben öle olmayayım ki de mi yani

Herkese hayırlı kandiller dişleriniz kabul olsun arkadaşlar
Sabah birdlm TB ekmeği
Bir fincan çay dört zeytin az peynir yedim arada bir elma
Sonra misafirliğe gittim ne siz sorun ne ben söyleyeyim sınır yok çay da aynı şekilde
Akşam yemek yemeyi düşünmüyor um

Canım ben 86 ile doğum yaptım.dogum sonrası 82 oldum sadece 4 kilo gitti.Dedigin gibi eşimde bana karnında ikizini unuttular herhalde diye takılıyordu. Ama ben ilk altı ay hiç kimseyi takmadim çokta iyi yapmışım.Alti aydan sonra kendime bile hissettirmeden yediklerini azalttım.Simdi kızım 11 aylık biraz daha dikkat ediyorum.Su an sadece kendim için zayifliycam kızımın sağlıklı bir annesi olmasını istiyorum.Sende haklısın insan önce kendisi için sonra eşine güzel görünmek için kilo vermek istiyor.insallah istediğin kiloya dusersin.Benim daha verecek 17 kilom varg

Herkes evladını herkesten daha iyi düşünür bizde biliyoruz aç kalınca bebeklerimizin sütlerinin azalacağını ama Allah kıtlık vermesin kimse de Bursa kendini aşırı aç birakmiyorudr zaten Allah öyle güzel bir sistem.kurmuski aşırı bir açlık hissedip yiyememezlik yapmiyorsjnjz sadece karbonhidrat ve yağ konusunda dikkatli oluyoruz yani ben öyle yapıyorum yargılamayı bırakıp devam edelim bence..

Sabah;
2 kepekli ekmek arası lor ile tost,
Bir kaç çatal lor,
1.5 haşlanmış yumurta.
Cay
Ara;
3 kuru kayısı,
3 ceviz.
Öğlen;
Fırında sardalya (1/4 kadarı),
1 yemek kaşığı süzme yoğurt,
1 ince dilim beyaz ekmek.
Ara;
Elma.
Akşam;
Yarım porsiyon bezelye yemegi,
1 porsiyon mercimek yemeği,
1 kase yoğurt,
1 ince dilim beyaz ekmek.
Akşama da kahve keyfim,
Toplam 1132kcal. Spor gece mekik çekerim herhalde.

Şu anki kilom 66.3 artık aktif olarak burdayım diğer yarışma grubundan çok eleştiri aldım kilo vermek istiyorum DIE buraya geldim burdada eleştirenler var Allah aşkına bebeğimiz bizim canımız bizden en iyisini düşünen olamaz Allah isteyene versin ama ben farkettim ki yesem de yemesende aynı 2 ay denedim bunu ve vermek istiyorum hayatımdan sadece yağ ve karbonhidrat azalticam zaten kime gittiysem herkes bolsudan başka artmaz sut diyor zaten süt vitamini alivcak senin vücudundan ..

Menu güzel görünüyor afiyet olsun

Benim menüm

Savah4 dikim ekmek yumurta peynir zeytin domates salatalık
Öğlen 2 kurabiye 1 süt
Akşam 1 mporsiuon makarna 1 karnıyarık
Gece de kahve içerim.1 fincan

Bugün biraz abarttin ama başka türlü ayakta duramaz din dün çok yorulmuştu yarın dikkat edicem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…