Sakin ol canım kimsenin kimseye ders verdiği yok burada. Sadece birbirimmizi bazen dostça uyarıyoruz. Unutma ki burası öncelikle emziren anneler grubu tabiki süt konusu buranın birincil önceliği .Herkes evladını herkesten daha iyi düşünür bizde biliyoruz aç kalınca bebeklerimizin sütlerinin azalacağını ama Allah kıtlık vermesin kimse de Bursa kendini aşırı aç birakmiyorudr zaten Allah öyle güzel bir sistem.kurmuski aşırı bir açlık hissedip yiyememezlik yapmiyorsjnjz sadece karbonhidrat ve yağ konusunda dikkatli oluyoruz yani ben öyle yapıyorum yargılamayı bırakıp devam edelim bence..
Sakin ol canım kimsenin kimseye ders verdiği yok burada. Sadece birbirimmizi bazen dostça uyarıyoruz. Unutma ki burası öncelikle emziren anneler grubu tabiki süt konusu buranın birincil önceliği .
Lahmacun derken :))) canım çok istedi ama 1.5 yerine 1 yemeyi tercih ederdim şahsen ama bu bir düşünce tadı güzelse istemeden 2 bile olabilirdiAkşam menüsü
Brokoli çorbası bir kase
1.5 lahmacun ve yeşillik
Canım burada polemiğe ihtiyacımız yok en az stres olmamız gereken dönemdeyiz . Sakin ol dedim çünkü çok sinirli şekilde cevaplar yazmışsın. Birde benimle dalga geçer gibi bir gülme aldı falan yazman gerçekten rahatsız edici olmuş. Kendine kavga arıyorsan başka bir yerde dene lütfen burada böyle şeyler olmasın."highchemis Kızlar doğum yapar yapmaz kilo vermeye çalışanlara kıl oluyorum, anne olmuşsun ne güzel tadını çıkar , kiloyu verirsin , bebisin sute ihtiyacı var senin kilon onu ilgilendirmez, varsın biraz fazlalıklarinız olsun o duyguyu yasamissiniz ne güzel, şuan bu mübarek günde kim bilir kimler gözyaşı dökerek bi çocuğum olsun diye dua ediyor, bunu yaşayan bilir bn 9sene sonra anne oldum çok şükür bin şükür
Bu bnm nacizane fikrim ]
Sakin ol diyince bir gülme aldı beni :)) ya bana kıl olanlar vardida kilo vermek istediğim için bu arkadaş da böyle yazınca bende böyle söyleyenlere kızıyorum biraz bizim evladı mm iz herşeyden önce yani 9 10 sene beklemedik diye daha az kıymetli değil herkesin çektiği ayrı bir konu var kiki bekler olmaz kimi de olur sağlık sorunlarıyla bohusur kiminin bambaşka bişey kıl oluyorum lafı da ağır geldi şahsen .. evladımı benden iyi kusura bakmasinlar ama kimse düşünemez
Evet süt önemli yediklerimizde süt yapacak şeyleri söylemekte yada bunun bir faydası yok demekte yada cokckk az yemişsin dikkat et demekte sıkıntı yok fakat ne kilo verme derdine dusmussunuz bulamayanlar var evlatlariniza işkence yapıyorsunuz gibi laflar gerçekten sanal alemden de gelse ağır geliyor
Benim eşim ile aram bozulduğunda evladım mutlu mu olucak ?? Ben kılından dolayı bunalıma girdiğimde ona kim bakacak ?? Tabiki anne sütü ve bebeğin sağlığı buna göre ayarlıyoruz yemeklerimizi .. bildiğin sadece 1 öğün yada tek tip beslenmiuoruz
Az olmuş bu menü. Çok az hem de. Sabah domates salatalık yeşillik falan yeseydin bari. Fındık ceviz vs bir iki birsey de olabilir.Sabah tost zeytin
Ara elma 1 kasik muhallebi
Akşam 1 kase corba
6 yk zeytinyagli fasulye
2yk pilav
Yuruyus yaptim leslie de yapcam
Ben anladım yazıyla anlasamiuorum daha doğrusu ifade edemiyorum kendimiCanım burada polemiğe ihtiyacımız yok en az stres olmamız gereken dönemdeyiz . Sakin ol dedim çünkü çok sinirli şekilde cevaplar yazmışsın. Birde benimle dalga geçer gibi bir gülme aldı falan yazman gerçekten rahatsız edici olmuş. Kendine kavga arıyorsan başka bir yerde dene lütfen burada böyle şeyler olmasın.
Evet akşam ve sabah iyi de öğlen olmamış bana da az geldiSabah tost zeytin
Akşam 1 kase corba
6 yk zeytinyagli fasulye
2yk pilav
Kimsye git demek haddim değil arkadaşım tabiki gitme . Burada birinin söylediğini hoş bulmuyor olabilirsin sadece daha sakin söylemeyi dene demek istemiştim. Ama anlıyorum ki yüzyüze konuşup mimiklerimizi görmediğimizden biraz yanlış anlaşılmalar oluyor.Özür dilenecek bir durum yok yaniBen anladım yazıyla anlasamiuorum daha doğrusu ifade edemiyorum kendimibundan sonra ifade kullanayim
Ben yukarıdaki yazıya kirildigim için sinirlenme diyince gerçekten bu kadar kendimi belli ettim diye düşündümgerçekten gerilmisim onu farkettim o yüzden rahatlama bagbinda gülme aldı yanlış anlattığım için özür dilerim
Polemik için gelmedim ama istemiyorsanız giderim
Dünün yorgunluguyla yemek yiyesim de gelmedi de sen az diyince dusundum arada 4 5 lahana sarmasiyla nesfit bar yemistim kafa kalmadi ki. .Az olmuş bu menü. Çok az hem de. Sabah domates salatalık yeşillik falan yeseydin bari. Fındık ceviz vs bir iki birsey de olabilir.
Canım ben gec kalkıyorum 2 öğün yiyorum.Evet akşam ve sabah iyi de öğlen olmamış bana da az geldi
Hani oglen yemeğin canim benim.iki öğün beslensen de cok az bu sekilde.yesillik salata ayran yogurt vs. Olmaliydi benceSabah tost zeytin
Akşam 1 kase corba
6 yk zeytinyagli fasulye
2yk pilav
Menü güzel :) ama öğlen o pilav ne kadar yendi tabi onada bağlı olsa pilavın öğlen yenmesi cokcok güzel :)İyi akşamlar hayırlı kandiller olsun hepimize ili gündür çok fenayım karnım 6 aylık hamile gibi şiş. Nefes alamıyorum resmen doktora gitsem kesin söktürücü verecek ana istemiyorum emzirdiğim için bitkisel şeylerde yapamıyorum menümü vereyim
Sabah 2 dilim tb ekmeği 1 kk beyaz peynir 2 inçe dilim salam yeşillikle sandivich
Ara sade kahve 2 kare bitter
Öğle nohut pilav yoğurt
Ara eşimin ısrarı ile dondurma halbuki canım istemiyordu sütün çeker diyo bide
Akşam tavuk sote 2 kaşık kadar erişte domates salatalık soğan @ObseSif-annee soğan yiyince aklıma sen geliyorsun
Ara 5 çilek 2 erik 5 çiğ badem
Su 2 litre yatana kadar 2,5 olur
Spor dün yapamadım bugün yapabilirmiyim bilmiyorum
Kızlar günlükmhayatımızda yeterince stres var bide biz emziren anneleriz kesinlikle stresten uzak olmalıyız burayı motive grubu olarak düşünelim zaten ilk sayfada @yeos un yazdıklarını bir kere daha sakince okursanız grubun amacı detaylı şekilde yazıyo diğer gruplar gibi çok katı kuralları olan listelerimiz ve zorlamalarımız Yok
Ayrıca @ebruliki arkadaşımızın önerilerini izleminizi tavsiye ederim kendisi sütünü azaltmadan güzel kilolalar verdi bende başladığımda bebeğim küçüktü sütüm azalmıştı ve sağolsun menülerime yorum yaptığında durumu düzelttik burda kimseyi rencide etmek değil niyetimiz kaldıki bizlerde anneyiz bebişlerindüşünmeden attığımız tek adım yoktur Emin'im
Canım ben geç kalkiyorum o yüzden 2 öğün :) sabah dedigimi 12de yiyorum.Hani oglen yemeğin canim benim.iki öğün beslensen de cok az bu sekilde.yesillik salata ayran yogurt vs. Olmaliydi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?