Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yemek yemediğim için pasta böreklere o kadar saldırdım ki ...çok üzgünüm...yemek yeseydim yine aynı saldırıyı gerçekleştirirdim..zaafım sadece pasta börek

Çok az değil mi 2000 cal altına inme bence bak sütün kalitesi ve miktarını etkiler...1800 yine yapılabilir senin diyetinle haftada bir kilodan fazla verilir ama süt etkilenebilir Can'ım ...sen emzirdiğini için çok güçsüz olursun

Trafik polisi gibi hissettim kendimi :))Sakın yanlış anlamayın arkadaşlar mesleğim gereği sürekli uyarı içime işlemiş artık ...Hiç bir artniyetim yok sanaldan ilk konuşmam ilk forum heyecan da var tabi...Ama çok ihtiyacım varmış size ,onu anladım tek olmuyor...

Meslegin ne canim

Akşam üç kaşık menemen yedim saat on da da bir avuç fıstık ve beyaz leblebi su 2 litre hayırlı geceler

Kızlar okulun stresli işlerini düşünürken bir kaptırdım şu saatte uykum kaçtı oturuyorum. Bari Çarşamba menümü yazayım dedim.
-sabah-
1 yumurta haşlanmış
1 dilm tb ekmeği
1 dilim süzme peynir
5 zeytin
-ara-
yarım paket 3ü1 arada içtim-
-öğle-
bulgurlu ıspanak yemeği 8 kaşık( bulgurlu olduğundan ekemk yemedim)
-ara-
sütü kahve (tek küp şeker)
türk kahvesi ( tek küp şeker)
aşırı acıktığım için yarm dilim ekemk ve çok az süzme peynir
-akşam-
1 haşlanmış yumurta
1 dlm süzme peynir
2 dilim tab ekmeği
5 zeytin
-akşam-
2 fincan birer küp şekerle kahve

Buraya yazıp hesaplayınca sadexen1200 kalori civarı yemişim, aşırı kahve farkındayım. stresten ve vakitsizlikten bunu yaptım ama abartmışım gerçekten. Akşama da tarhanam ve bulgur pilavım vardı ama ikiside kalorili olur diye yememiştim.

Bol kahveli bir gün olmuş :)çok seviyoruz anlaşılan bende bu aralar kahve istiyorum hep

Lahmacun derken :))) canım çok istedi ama 1.5 yerine 1 yemeyi tercih ederdim şahsen ama bu bir düşünce tadı güzelse istemeden 2 bile olabilirdi
İki öğün yiyorum birde bu gafta temizlik yapıyorum enerjiye ihtiyaçın oluyor hiç güzel değildi canım çekmesin

İki öğün yiyorum birde bu gafta temizlik yapıyorum enerjiye ihtiyaçın oluyor hiç güzel değildi canım çekmesin
Bende dün basladim bir değişiklik yapıp bu sene mutfaktan başladım ama daha bitmedi hafta sonuna kadar anca bitiririm herhalde 3 cocukla

Iğdır dayım ben
ığdırlımısın canım. Bende doğubeyazıttayım. Eşimin mesleği gerği. komşu sayılırız

Çok fazla giremiyorum. Sonra bi bakıyorum sayfa sayfa okunacak yaxı Bende iki öğün besleniyorum. Hergün tartılma gibi bir alışkanlığım var. İlla her sabah o tartıya cıkıcam siz cumaya kadar nasıl sabrediyosunuz

Günaydın kızlar dün çok çok fazla yedim bir de yoldaydim hareket yoktu yediklerim hep içimde kaldi kendimi çok kötü hissediyorum yolda yemek yemeyince aksam 10 da 3-4 kasik bulgur pilavi 3-4 kaşık kuru fasulye ve salata yedim ardimdan da cayin yaninda kayinvalidemim firindan yeni çıkmış haşhaşli coreklerinden yedim bir tane bugün az yiyecegim çok suçlu hissediyorum kendimi resmen artı kilolarla cikacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…