Çok az değil mi 2000 cal altına inme bence bak sütün kalitesi ve miktarını etkiler...1800 yine yapılabilir senin diyetinle haftada bir kilodan fazla verilir ama süt etkilenebilir Can'ım ...sen emzirdiğini için çok güçsüz olursunSabah;
2 kepekli ekmek arası lor ile tost,
Bir kaç çatal lor,
1.5 haşlanmış yumurta.
Cay
Ara;
3 kuru kayısı,
3 ceviz.
Öğlen;
Fırında sardalya (1/4 kadarı),
1 yemek kaşığı süzme yoğurt,
1 ince dilim beyaz ekmek.
Ara;
Elma.
Akşam;
Yarım porsiyon bezelye yemegi,
1 porsiyon mercimek yemeği,
1 kase yoğurt,
1 ince dilim beyaz ekmek.
Akşama da kahve keyfim,
Toplam 1132kcal. Spor gece mekik çekerim herhalde.
Meslegin ne canimTrafik polisi gibi hissettim kendimi :))Sakın yanlış anlamayın arkadaşlar mesleğim gereği sürekli uyarı içime işlemiş artık ...Hiç bir artniyetim yok sanaldan ilk konuşmam ilk forum heyecan da var tabi...Ama çok ihtiyacım varmış size ,onu anladım tek olmuyor...
Fen bilgisi öğretmeni Can'ımMeslegin ne canim
hem de branş daşız canım . Bu uyarılardan tahmin etmeliydim benzerliği.Fen bilgisi öğretmeni Can'ım
Buraya yazıp hesaplayınca sadexen1200 kalori civarı yemişim, aşırı kahve farkındayım. stresten ve vakitsizlikten bunu yaptım ama abartmışım gerçekten. Akşama da tarhanam ve bulgur pilavım vardı ama ikiside kalorili olur diye yememiştim.Kızlar okulun stresli işlerini düşünürken bir kaptırdım şu saatte uykum kaçtı oturuyorum. Bari Çarşamba menümü yazayım dedim.
-sabah-
1 yumurta haşlanmış
1 dilm tb ekmeği
1 dilim süzme peynir
5 zeytin
-ara-
yarım paket 3ü1 arada içtim-
-öğle-
bulgurlu ıspanak yemeği 8 kaşık( bulgurlu olduğundan ekemk yemedim)
-ara-
sütü kahve (tek küp şeker)
türk kahvesi ( tek küp şeker)
aşırı acıktığım için yarm dilim ekemk ve çok az süzme peynir
-akşam-
1 haşlanmış yumurta
1 dlm süzme peynir
2 dilim tab ekmeği
5 zeytin
-akşam-
2 fincan birer küp şekerle kahve
Bol kahveli bir gün olmuş :)çok seviyoruz anlaşılan bende bu aralar kahve istiyorum hepKızlar okulun stresli işlerini düşünürken bir kaptırdım şu saatte uykum kaçtı oturuyorum. Bari Çarşamba menümü yazayım dedim.
-sabah-
1 yumurta haşlanmış
1 dilm tb ekmeği
1 dilim süzme peynir
5 zeytin
-ara-
yarım paket 3ü1 arada içtim-
-öğle-
bulgurlu ıspanak yemeği 8 kaşık( bulgurlu olduğundan ekemk yemedim)
-ara-
sütü kahve (tek küp şeker)
türk kahvesi ( tek küp şeker)
aşırı acıktığım için yarm dilim ekemk ve çok az süzme peynir
-akşam-
1 haşlanmış yumurta
1 dlm süzme peynir
2 dilim tab ekmeği
5 zeytin
-akşam-
2 fincan birer küp şekerle kahve
İki öğün yiyorum birde bu gafta temizlik yapıyorum enerjiye ihtiyaçın oluyorLahmacun derken :))) canım çok istedi ama 1.5 yerine 1 yemeyi tercih ederdim şahsen ama bu bir düşünce tadı güzelse istemeden 2 bile olabilirdi
Bende dün basladim bir değişiklik yapıp bu sene mutfaktan başladım ama daha bitmedi hafta sonuna kadar anca bitiririm herhalde 3 cocuklaİki öğün yiyorum birde bu gafta temizlik yapıyorum enerjiye ihtiyaçın oluyorhiç güzel değildi canım çekmesin
Evet . Ama azaltmam lazım. bugün az içmeyi denicemBol kahveli bir gün olmuş :)çok seviyoruz anlaşılan bende bu aralar kahve istiyorum hep
Çocuk uyumaz derler :/Evet . Ama azaltmam lazım. bugün az içmeyi denicem
Ben hamileyken bile kesmediğim için sanırım kızım bağışık doğdu.Çocuk uyumaz derler :/
Kızlar ben de öğretmenim rehberlik benim de branşım. Ogretmenlik insanın ruhuna işliyor kaçınılmaz olarak anlıyorum sizi:)hem de branş daşız canım . Bu uyarılardan tahmin etmeliydim benzerliği.
ığdırlımısın canım. Bende doğubeyazıttayım. Eşimin mesleği gerği. komşu sayılırızIğdır dayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?