Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok geç kaldım ama liste oluşmamış belki hala şansım vardır çok özür dileyerekten. geçen hafta 68.9 bu hafta 69.
100 gram almışım bu arada bebeğim 5.5 alık. şeker hastalığından dolayı diyet yapmaya çalışıyorum. sütümüz tabi ki öncelikli

sabah peynir helva 1 yumurta
öğlen 2 tabak yayla çorbası
akşam yoğrtlu mısır gevreği ve maalesef salep

Bugün menüm
Sabah 2 dl patates kızartması 1 dl kasar 1 kk peynir bol yeşillik 3 bard şekersiz cay 1 dl ekmek 4 zeytin

Öğle 1 kase yoğurt çorbası 1 adet küçük biber dolması 1 kas kıymalı makarna

Ara 1 avuç leblebi

Aksam 1 tabak madımak 1 elma 1 kase çorba.

3 lt su

Spor 300 ip. 4000 adim

Bebeğin çok küçük. . Sütün azalırsa bu sefer artsın diye daha fazla yemen gerekir.. diyet yapma.. bol bol su iç.. ekmek, tatlı yeme. . Akşam 8 den sonra bişey yeme.. güle güle büyüt.. Ayrıca çok zayıfsın..

listemiz güncellendi arkadaşlar ilk sayfada başta Rebel92 olmak üzere tüm kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim 3 haftadır kilo bildirimi yapmayan E eminim M Misafir1427 @senamert 1 1demetumut arkadaşlarım çok üzülerek sizleri listeden çıkardım ama tekrar aramıza dönmek isterseniz düzenli katılım ile bekleriz
geçen haftadan başlayan arkadaşların çoğu bildirim yapmadı en azından ayrılırken nezaketen söylerseniz çok sevinirim
matematik61 sende yapmamışsın sanki bildirim yada ben kaçırdım göremediysem affola
litede yanlış/eksik bilgileri olduğunu düşünenler bana burdan yada özelden yazabilir
yenmemesi gereken yiyecekleri müsait olduğumda düzenleyip atacam inşallah
herkese iyi geceler

Ben çok hızlı kilo aldım ve öncesinde de bi kere diyet yaptım onda da hızlı vermiltim şükür bi sıkıntım olmadı
Rebel92 tebrik ederim canim iradene hayranim.tatli istegini nasil bastiriyosun. Yada bi yere oturmaya gidince. Nasil yemeden duruyosun ? Benim pek iradeli gitmiyor ama ona ragmen 300 -500 bisey veriyorum cok şükür.
Valla cnm yemiycem diyorum yemiyorum bu ara o kadar çok doğum gününe gittim ki anlatamam bu 3 mesela ama bi iki reddedince daha kolay oluyo sonra

Senin kilon yok ki. zaten oldukça normal bir de daha bebeğin 2.5 aylıkken neden böyle bir az yeme olayına giriyorsun.
50 kiloyla hamile kaldım , şuan 55 im ve göbeğim kalmadı tüm kilolar basende malesef pantolonlarım olmuyor hepsi dasdar mecburen dönmem lazım eski halime en geç işe başlamadan ama ben yazın da pantolonlarımı giyebilmek istiyorum.Ayda az az kilo vererek de motive olamıyorum ama yine de biraz hızımı kessem iyi olur evet sütüm daha önemli.

Sabah
2 bardak ılık su
1 haşlanmış yumurta
10 zeytin
4 yemek kaşığı lor
2 tatlı kasigi recel
Marul
1 dilim tb ekmeği

Öğlen
1 tabak az bulgurlu pırasa
1 kase cacık

Akşam
Yarım kepçe mantı
Yarım kase yoğurt

Misafirlik ikramı
1 dilim börek
1 kase şehriye salatası

3-4 lt su
Gün boyu rezene
45 dk leslie

Dün akşam yoğunluktan yazamadım bugünde bebeğimin mevlidi var koşturmaca geçiyor
Geçen hafta kilom:79
Bu hafta güncel:78.1
Fark 900 gr

pentagram42 canım ben daha önce yazmistim. Diyete başladıktan sonra burayi keşfettim benim kendi tartı günüm pazartesiydi o yüzden hem kendimi hem burayi karistirmayayim demistim.Geldiğimden beri listeye hic girmedim ama paylaşım yapıyorum. Sorun olacaksa cumalari da tartilnaya çalışırım. Eşim sadece pazartesi sabahlari oluyo yanımda o tartıyor beni sagolsun destwk oluyo

Dünkü menü mü yazayım sabah yumurta salatası şekersiz çay
Ara yok
Mğlen 5 yk mercimek 3 çatal peynir
Ara 3 cewiz
Akşam yemedim arkadaşın doğum günü vardı kendime ödül yaptım 5 çatal yaş pasta 3 mercimek köftesi yedim baya marul yedim

Günaydın kızlar
Sabah kahvalrım
1 kase mısır gevreği. 1 - 1.5 saat sonra yumurta salatası
salatalık
şekersiz çay
Yarım dilim fırında mücver

Gunaydin kizlar.sabah yumurta salatasi 2 dilim çavdar ekmegi 3 bardak acik cay 2 ceviz ara ogun 5 badem 10 erik

Hayırlı günler herkese
Kahvaltım
1 haşlanmış patates içine beyaz peynir ve kasari karıştırıp yedim
Salatalık domates
3 bardak çay

Sabah kahvaltım bir dilim peynir 5 zeytin bir dilim helva yeşillik bir yumurta

pentagram42 benim bebeğim 1 aylık benim boyum 160 eksik bilgilerim
Kilo geçen hafta 79 bu hafta 78.1
Fark 900 gr
Bu fark nasıl hesaplıyorsunuz acaba

Slm, sabah limonlu ılık suyumu limonsuz 2 bardak suyumu içtim, 1kbrt kutusundakutusundan biraz büyük olabilir beyaz peynir, 1 yumurta beyazı, domates, salatalık, yeşil biber, maydonoz, nane ve şekersiz çayla kahvaltı yaptım, bugün geç yaptık kahvaltımızı o yüzden öğle yemeği iptal ama birazdan elma yoğurt yiyeceğim

matematik 61 sadece mesaj atarım listeye eklemeyin demişti sanırım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…