Bebeğin çok küçük. . Sütün azalırsa bu sefer artsın diye daha fazla yemen gerekir.. diyet yapma.. bol bol su iç.. ekmek, tatlı yeme. . Akşam 8 den sonra bişey yeme.. güle güle büyüt.. Ayrıca çok zayıfsın..Yaa öyle oldu demek evet bu biberona alışma olayı çok sık oluyor.O zaman ben de hızlı gitmeyeyim kilo alımı etkilenirse biz de mamaya kalabiliriz.ben de sabırsızlıkla 6. Ayı bekliyorum en azından biraz daha özgür davranabilirim kilo konusunda diye.Siz de üzülmeyin anne sütünden de gerekeni almıştır hiç emmemiş değil sonuçta
Evet ben de öyle düşünüyorum götüreyim diye yoksa ne güzel vermeye başladım motive de olmuştum ama bugünkü tartıya canım sıkıldı biraz..
Ben çok hızlı kilo aldım ve öncesinde de bi kere diyet yaptım onda da hızlı vermiltim şükür bi sıkıntım olmadıcanim 20 gunde 6 kilo cok fazla emziriyorsan eger vucudundaki vitamin degerlerin dusebilir ben oglumda oglum 4 aylikken tasinmak zorunda kaldik stresten yiyemedim ve 2 ayda 10 kilo felan verdim sonrasinda halsizlik, yorgunluk, kansizlik, demir eksikligi, sacimin nerdeyse tamami dokuldu gitti yeniden cikti 1 yilda zor toparladim kendimi tabiki ver fazlaliklari ama acele etme istersentabi herkes ayni olacak diyede bisey yok onuda belirtiyim benim tecrubem oyle oldu
Valla cnm yemiycem diyorum yemiyorum bu ara o kadar çok doğum gününe gittim ki anlatamam bu 3 mesela ama bi iki reddedince daha kolay oluyo sonraRebel92 tebrik ederim canim iradene hayranim.tatli istegini nasil bastiriyosun. Yada bi yere oturmaya gidince. Nasil yemeden duruyosun ? Benim pek iradeli gitmiyor ama ona ragmen 300 -500 bisey veriyorum cok şükür.
Yok cnm çok şükür doktorumun tavsiyesi sütü hiç aklına getirme var mı yok mu die dedi ama 3lt su mutlaka içiyorumPeki bebek ? Sut azalma kilo kaybı vs oldu mu
50 kiloyla hamile kaldım , şuan 55 im ve göbeğim kalmadı tüm kilolar basende malesef pantolonlarım olmuyor hepsi dasdar mecburen dönmem lazım eski halime en geç işe başlamadan ama ben yazın da pantolonlarımı giyebilmek istiyorum.Ayda az az kilo vererek de motive olamıyorum ama yine de biraz hızımı kessem iyi olur evet sütüm daha önemli.Senin kilon yok ki. zaten oldukça normal bir de daha bebeğin 2.5 aylıkken neden böyle bir az yeme olayına giriyorsun.
listemiz güncellendi arkadaşlar ilk sayfada baştaRebel92 olmak üzere tüm kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim 3 haftadır kilo bildirimi yapmayan E eminim M Misafir1427 @senamert 1 1demetumut arkadaşlarım çok üzülerek sizleri listeden çıkardım ama tekrar aramıza dönmek isterseniz düzenli katılım ile bekleriz
geçen haftadan başlayan arkadaşların çoğu bildirim yapmadı en azından ayrılırken nezaketen söylerseniz çok sevinirim
matematik61 sende yapmamışsın sanki bildirim yada ben kaçırdım göremediysem affola
litede yanlış/eksik bilgileri olduğunu düşünenler bana burdan yada özelden yazabilir
yenmemesi gereken yiyecekleri müsait olduğumda düzenleyip atacam inşallah
herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?