Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öğlen 6yk mantar 4yk yogurt salata 2 dilim çavdar yedim ve bugun spor yapamayacagim galiba simdiden yoruldum çünkü

pentagram42 canım liste çok güzel olmuş ama beni yarım kilo fazla yazmışsın 71.0bu hafta bir buçuk verdim benim için önemli değil istersen haftayada duzeltebilirsin

Ya bir türlü adet olamadım, 14 gün geçti, şişliğim de vardı epey.. Sanki yeni yeni iniyor gibi.

Öğlen menum
5 kaşık mantar sote
3 kaşık bulgur pilavı
Ayran
Ara ogün
Yarım muz
Bitki çayı
Akşam menum
Şehriye çorbası
Salata
1 saatlik yuruyusumu de yaptim

Ikimdin ara öğünü 1 bardak ayran 7 çilek 3 diyet bisküvi.aksam 2 kepce yogurtlu corba 1 dilim cavdar ekmeği bol salata yesillik 4yk tavuk sote...son ara ogunumu hazirladim daha yemedim ama yazayim 1 portakal 2 kepekli galeta 1 bardak süt olacak insallah...

Diyetisyen benim haftada yarim kilo 1kilo vermemi bekliyordu insulin direncinden dolayi ama olmadi şükür simdilik.insallah 1 kilonun altına inmem haftalik.malum yolum uzunnnn

Ben dün süt azalması yaşadığım içşn bugün diyetimi iyi devam ettiremedim malesef , çok yemedim ama kaçamaklar oldu , hiç liste vermiyim yarın yeni bir gün ama gelin görün kii misafir var en geç pazartesi eski düzenime dönerim :)

pentagram42 canım liste çok güzel olmuş ama beni yarım kilo fazla yazmışsın 71.0bu hafta bir buçuk verdim benim için önemli değil istersen haftayada duzeltebilirsin
İkinci bebiş doğdu mu hanfendim hayırlı olsun kilo verme işi ben verdim kurtuldum sende yaparsın tatlım

Bugün oğlumu sünnet ettirdik.Onla uğraşıyorum bugünden beri.Uzun süre de disardaydik diyet fln hak getire.simit pogaca..daha yeni sakinlesti cocuk.

Kızlar burada süt azalmamasi icin incir suyu yapanlar vardi nasil yapiliyordu o?

Bende bugün bebeğimin mevlidi vardı ne Yeşim ne yemedim anlamadım. Bugün stresten yendiğinden birşey anlamadım şükür atllatım

Merhabe bende katilabilirmiyim ? :) . 25 yasindayim 10 aylik bebeğim 57 kiloyum hedef 53

Hanımlar bugün çok isim vardı anca bakabildim hepiniz çok güzel kilo vermişsin iz darısı başıma
Sabah iki ince dilim ekmek biraz peynir 5 zeytin 1.5 yumurta 3 duble şekersiz çay
Ara öğün üç hurma iki kandil simidi ince dilim pasta sade neskafe
Öğlen yok
Ara öğün sade Türk kahvesi
Akşam bir porsiyon tavuklu patates bir tabak mantı bol yeşillik
Su2.5 lt

Bende bi menü paylaşayım o zamn
Sabah bi adet kivi
Ara az pestil
Öğlen 5 yk tavuk 3 yk yoğurt
Ara 3 adet hurma
Akşam tavuklu salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…