- 27 Nisan 2016
- 386
- 529
- 53
Cumartesi pazar böle az oluyo eşim uyuyoken kahvaltı hazırlayamıyorum üşeniyorum akşamları da dışarda olunca öle ızgara yiyorum doktora dedim sorun olmaz dediCanimmm hani mönün... Hicbir sey yememissin ki sen
Boyun kac cm canimSelamlar arkadaslar
Paylasim sayfası 400 u gecince direk son sayfaya tikladim. Dolayisiyla konuya cokta hakim degilum
Cok şişman bir anneyim yalnız. Ikinci oğlum dogdu.hamileyken gebelik sekeri sebebiyle cok kilo almadim. Ama zaten ilk dogumdan kiloluydum.52 kiloyla hamile kaldim ilk. Ikinci hamileligim 60. Basladi. 67 ile bitti. Oglum 2.5 aylik. Ben dogumdan sonra 61 dim. Simdi 65. Ve kendimi biliyorum. Zayiflayamayacagim. Cunku abur cubur manyagiyim. Ve midem bulanincaya kadar yiyorum. Sürekli zayifladigimi hayal ediyorum.
Ne zayiflayabiliyorum ne araba kullanmayi ogrenebildim ne yuzmeyi. Aciz gibi bir şey oldum
canım kilon çok aşırı değil iyice artmadan önlem alabilirsin. Bende tatlı çikolata hamur işi dayanamıyorum yiyorum. Ama az yemeye çalışıyorum. Ekmek günde 2 dilim yiyorum mesela. Önceden yag bal sürüp sürüp yerdim kahvaltıda. 65 kg ile başladım 62 oldum. Gram gram gidiyo. Sende kısıtla yavaş yavaş abur cuburlatdan başla.Selamlar arkadaslar
Paylasim sayfası 400 u gecince direk son sayfaya tikladim. Dolayisiyla konuya cokta hakim degilum
Cok şişman bir anneyim yalnız. Ikinci oğlum dogdu.hamileyken gebelik sekeri sebebiyle cok kilo almadim. Ama zaten ilk dogumdan kiloluydum.52 kiloyla hamile kaldim ilk. Ikinci hamileligim 60. Basladi. 67 ile bitti. Oglum 2.5 aylik. Ben dogumdan sonra 61 dim. Simdi 65. Ve kendimi biliyorum. Zayiflayamayacagim. Cunku abur cubur manyagiyim. Ve midem bulanincaya kadar yiyorum. Sürekli zayifladigimi hayal ediyorum.
Ne zayiflayabiliyorum ne araba kullanmayi ogrenebildim ne yuzmeyi. Aciz gibi bir şey oldum
Maşallah süper irade b halim olamıyorum sen nasıl başarıyorsunSabah bir elma yedim
Ara 3 hurma
Öğlen 5 yk tavuk
Çeyrek poaça (annem yaptı kokunca sütün çeker dedi yedim)
Akşam ızgara et şiş ayran az salata bu kadar ne tatlılar ne pideler yendi yanımda da dönüp bakmadım ve çok sewdiğim bişe söledi eşim ödül yap dedi hayır dedim
Cnm gerçekten zorlandığım oluyo içimin gittiği oluyo ama hedefler koyunca onlara ulaşmak için uğraşıyorum ona ulaşmanın verdiği mutluluğu düşünüyorum yemekten aldığım zewk mi incelmek mi die düşünüp kısıtlıyorum kendimiMaşallah süper irade b halim olamıyorum sen nasıl başarıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?