Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2dilim kepek ekmeği peynir çay sabah kalvaltı öglen balık karakter su akşam bakalım nr yerim moralim bozuk hiç birşey yiyen gelmiyor içimden zorluyorum kendimi bebegim için yemeye

Ben ikinci kez sezaryen oldum.iki bucuk ay oldu. Ip atlasam nasil olur. Muhtemelen kotu olur. Diyet yapsam bile spor cok zor. Sadece yürüyüş yapardim. Oda artik iki cocukla olmuyor
ben yeni sezaryen olduğum da yani 1 sene aci çektim bence daha çok yenison

Öğlen menum
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık pilav
3 kaşık taze fasulye
Ayran
Bugün yürüyüş yapamadim

Ara ogundede birkaç ceviz içi
Akşam tarhana çorbası
Ton balıklı salata
Bu gunluk bu kadar yemek yeter herhalde

Akşam menüm
Salata
İki yk makarna
İki yk pilav
yarım porsiyon tavuk göğsü
4 taze kayısı

Kilosu özellikle 69 70 71 72 73 olan arkadaşlar gözüm üzerinizde. Paylaştığınız menü lere ve yaptığınız sporlara dikkat etcm. Kilolarımz Çok yakın.
Listeden baktım 8 kişi var

Sabah aç karna yeşil çay,
Kahvaltı;
2 yk lor ve iki kepekli ekmek ile tost,
1 haşlanmış yumurta,
Yarım salatalık,
1 çay kaşığı bal 1 tatlı kaşığı büyüklüğünde pide.
Şekersiz çay.
Öğlen;
2 küçük portakal, tarçınlı.
3 ceviz,
1 yk pirinç pilavı.
Arada yeşil çay,
Akşam,
1 pors. kuru fasülye,
1 kase yoğurt,
1 küçücük soğan.
Gün içinde de ara ara toplam 1 kase makarna.
Spor 68 dakikalık leslie 5 mil.

Valla sana hic diyet yapmiyorum cnm diyip de gizli gizli yapacagimi falan sanma;cok ciddiyim gercekten de pek diyet denilemez benimkine... yalnizfa gece yemiyorum hatta aksam yemegi sonrasi yememeye calisiyorum... gun icinde hareket ediyorum.. diyete girince sutum yok denilecek kadar azaldi. Gerci gecen gun ilk adetimi oldum sanirim onun da oyle bi etkisi oldu...
Neyse.. bugun 2halley yedim ayrica aksam yemegimde pilav da vardi

Slm canım ben sıkı diyetteyim hedefim en az haftada bir kilo
sen ne yaptın be arkadaşım . 8 aylık bebeğe haftada 1 kilo çok hızlı değil mi. ayda 4 - 5 kilo demek. Ki bu normal kişinin ayda verübileceği kilo.

Kızlar 2 haftam kaldı sonra eski motive günlerime dönücem inşallah. Şimdi çok düzenli gidemiyorum. 2 haftasonra ramazan tam karar vermedim ama tutmayacağım sanırım süt kesilir iyice diye ama bilemiyorum.
Ramazanı bende düşünüyorum ya tutmak istiyorum zaten gündüz pek emmiyo benim ki geceleri emiyorda gündüz vız vız ama nasıl tutucam bilmiyorum önceki gebelikten zaten duruyo 29 gun oruç bide bunu eklemesem

Kızlar menum
Öğle bir tabak fellah köftesi
Bol ayran aralarda grisini
Akşam salata
Su 3 u geçti
Amma velakin bol miktarda dondurma yedim bugün

Ramazanı bende düşünüyorum ya tutmak istiyorum zaten gündüz pek emmiyo benim ki geceleri emiyorda gündüz vız vız ama nasıl tutucam bilmiyorum önceki gebelikten zaten duruyo 29 gun oruç bide bunu eklemesem
Bence de canım ama gece yeterli suyu içmeyi başarabilir miyim acaba zaten sütüm az temelli gider mi bilmem

Bugün menüm
Sabah yumurta salatası 1 kk peynir 1 kk kasar 3 zeytin 1 cay kas tahin pekmez. 2 dl ekmek 3 bard şekersiz cay
Ara 1 salatalik
Öğle 1 tabak kuru fasulye 3 yk pilav ayran
Ara 2 lokum 1 fincan şekersiz kahve
Aksam 1 kase çorba 2 yaprak marul 4 çiğ köfte
3 lt su
200 ip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…