bol bol ip atla canimMerhabalar kizlar dün akşam artık memleketten geldik ve tartiya bir baktım 72 kiloyu gördüm ne oldu bana anlamadım yaabu hafta çok kötü eksi alacağım menümü de paylaşayım
Sabah
1 bardak yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Ara
1 bardak çay
1 bardak nescafe (müdür yardimcisi ikram etti kiramadim)
Öğlen
1 kase domates corbasi
1 tabak tavuklu bezelye
2-3 tane acı biber turşusu
Yogurt
1 bardak az sekerli ev yapimi vişne suyu
Bu kilo bu hafta nasıl gider bilmiyorum ama daha dikkat etmem lazim
Canım salataya mutlaka zeytin yagi koymalısın.Slm, öğlen 3yemek kaşığı yeşil mercimek ve yağsız,tuzsuz salata, birazdan bir elma ve 1 kase yoğurt ve tabi ki bol bol su
Inşallah arkadasim ya. Zayiflamak benim icin 4 yıllık basarisiz bir surec. Defalarca aldim verdimcanım kilon çok aşırı değil iyice artmadan önlem alabilirsin. Bende tatlı çikolata hamur işi dayanamıyorum yiyorum. Ama az yemeye çalışıyorum. Ekmek günde 2 dilim yiyorum mesela. Önceden yag bal sürüp sürüp yerdim kahvaltıda. 65 kg ile başladım 62 oldum. Gram gram gidiyo. Sende kısıtla yavaş yavaş abur cuburlatdan başla.
öğlen çok zayıf olmamış mı? neden 3 yemek kaşığl. mercimeğin kalorisi az ve çook faydalı. kilonu ve bebeğinin ayını eklememişsin ama emziriyorsan az olmuş benceSlm, öğlen 3yemek kaşığı yeşil mercimek ve yağsız,tuzsuz salata, birazdan bir elma ve 1 kase yoğurt ve tabi ki bol bol su
protein hem tok tutar hem besler canım. penirini ve yumurtanı arttır benceGünaydın hanımlar
Sabah 1.5 dlm ekmek 2 duble fincan şekersiz çay 5 zeytin azar azar peynir tereyağı reçel yedim 1,5 lt su
Ara 3 hurma
ayni boydayız seninleArkadaşlar bende katılmak istiyorum
Boy 1 55
Kilo 66
Bebeğim 2.5 aylik
Ilk hedefim 63 ( 1 ayda verebilsem keşke)
Ikinci hesefim 60
Tatlım ben mgul hamilelik isterken mogami filanda vardı hani hatırladın mı. Ben 86 ile doğuma gittim büyük çabayla ve emzirerek 57 kilo oldum şimdi bebis 1 yaşında benimEvet canım 8 aylık bile olduk tanışıyormuyuzsenin bebiş kaç aylık kaç kilo verdin canım
Kilomuzda ayni mi peki :)ayni boydayız seninle
Ikinci aram:Sabah kalkinca bir bardak balli sirkeli su ictim. Bir bardak ta normal su
Kahvaltım:
Kepek ekmekle ve bol kasarla hazirlanmis bir tost ve bir yumurta
Ara:
3 cilek
15 erik
1 yerli kucuk muz
Bir buyuk bardak sutlu nescafe
Oglen:
5 kasik kisir
8 kasik Yoğurtlu ispanak
Bir buyuk kepce eristeli kara mercimek corbasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?