Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben aslen çankırılıyım cnm allah sizede hayırlısını versin

Hanımlar iyi sahurlar ben yemeğimi yedim
Sahur bir fincan şekersiz çay birkk peynir bir yumurta üç zeytin domates salatalık avuç içi kadar pide bir küçük parça nohutlu çörek 1/8 karpuz su 2 lt yakın

26 yaşındayım 82 kiloyum 176 boyum hedefim ilk önce 73 sonra 65
Hoşgeldin aramıza Cuma'ya listeye eklerim burda birlikte motive oluyoruz menü paylaşımlarımızı yorumluyoruz bazı arkadaşlarımız diyetisyene gidiyo bi şekilde yavaş da olsa veriyoruz aramızda güzel kilo veren arkadaşlar var

Rebel92 hayırlı oldun canım Allah utandırmasın seninde eşin emniyette o zaman bizde bi sene daha burdayız Seneye inşallah bizde gidiyoruz buralardan hayırlısı ile
Bu arada benim eşimde çankırılı hatta bayramda gidicez kısmetse Ama ben Ankara düşünmüyorum görev yoğunluğundan dolayı umarım gidene kadar kilolarından da kurtulur atkanda bırakıp Yen'i bi hayata başlarsın

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin İnan sağlık gibizi yok benim dün migrenim tuttu mideme filan vurdu Allahım ölüyorum sandım hala biraz var o yüzden rahatsız olunca ne yediğimi bilmiyorum bile akşam 3 mil Leslie yaptım birazda kol çalıştım

Dün biraz trendyola baktım ne güzel ciciler var Allahım bi zayıflasam artık dolabın önünde durup ne giysem neremi kapatsam derdinden kurtulsam bişeyler aldım bakalım güzel olacakmı biraz acele ettim sanki ama siz kıyafetler motive ediyo deyince aldım bayramda izine gidicez eşimin orda kilolu olmak on kusurlu hareketin ilk sırasında bıdı bıdı yapacaklar kesin inşallah hedefim bayramda 85 i görmek biraz zor ama hergün spor yapmayı düşünüyorum bakalım bayrama kadar

merhabaa sanirim buraya girip kendimi tanitmişimdir.
84 kilo ile hamile kaldim.
mide bulantisi derken 79 a düştüm 83 kilo ile doğuma girdim çiktğimda 80 kilodaydim.
3,5 aylık kızım var neredeyse 6 kilo almiş durumdayim hep tatlı yiyorum neredeyse
sütün kesilir yapmayin diyeti felan diyolar. off kilo almak istemiyorum
kocamda bana yanaşmiyor bakımsızım affedersin agda hiç yapmadim saçimi boyatamadim kaş bıyık hiç yapamadim şu 3,5 aylık kızım durmuyor şöle iki dakika agda yapayim diyorum yoook nerdeee...
hamileliğim boyunca yemediğim şeylerin acisini çikariyorum börek tatlı derken ne varsa yiyorum al sana 6 kilo...
ilk hedefim 80 75 70 65 60..
son durak 57 kilo olmak istiyorum nasıl yapıcam
kızımı emziriyorum bide işe başladim geçen ay..
yarim gün çalışıyorum.
bi ay sorada izine ayrılıyorum. nasıl yapıcam bana yardimci olurmusun?

Aa hemşeriyiz yani ewet cnm emniyette bizde biliyoruz yoğun ama çocuğa annem bakacak allah nasip ederse o yüzden ankara istetik ben nöbetli babası nöbetli o yüzden bakıcı zor olur

Günaydın kızlar kızım biraz huysuzdu iki gündür o yüzden pek giremedim.
Dünkü menüm
Kahvaltı
1 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim helva
7 adet siyah zeytin
Yeşillik
3 dilim ekmek
1 tk bal ve tereyağı

Akşam menüm
1 kase çorba
Yarım porsiyon tavuk
8 yk pilav
Akşam atıştırma kiraz yedim
2 mil Leslie
Bir haftadır takıldım yaa ne bir gram yukarı ne bir gram aşağı yaa sinirlerim bozuldu bu hafta sporada başladım neden böyle oldu

Size de hayirli olsun

Gözün aydın canım

Çok sevindim canım komşu sayılırız artık eskişehirdeyim bende
Ben de eskisehire tayin isteyecegim.buvayin 15inde basliyor tercihler.Ben pek istemiyorum ama esim hevesli :)
Tayini cikan arkadaslara hayırlı olsun.Ben de bugün ilk oruca niyetlendim 10 gündür tutamamistim.Oglum sadece gece emiyordu onu da iyice azaltti.Ramazanin sonunu gormez heralde.
Sahurda tost 8 10 karpuz salatalik yedim ve tabi bol bol su.

Cnm pilav 8 yemek kaşığı biraz çok olmamış mı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…