Ben aslen çankırılıyım cnm allah sizede hayırlısını versinhayırlı olsun canım. Bende ankaralıyım kalecik ilçesinden.hemşeriymişiz
Bizimde tain seneye allah nasip ederse.
Bu arada iftar menüm
2.5 kepçe soğuk çorba
1kaşık pilav
5-6 kaşık fırında tavuklu sebze
Salata
Karpuztatlı kısmını hiç yaxmıycam
Sahurumuda azönce yaptım.
Sucuklu yumurta( canım çok çekti)
birax peynir
Salatalık domates yarıma yakın yedim
2 zeytin
2 dilim ekmek
Çok sevindim canım komşu sayılırız artık eskişehirdeyim bendeAnkara canm çok şükür 2 aya taşınırız allahın izniyle
Hoşgeldin aramıza Cuma'ya listeye eklerim burda birlikte motive oluyoruz menü paylaşımlarımızı yorumluyoruz bazı arkadaşlarımız diyetisyene gidiyo bi şekilde yavaş da olsa veriyoruz aramızda güzel kilo veren arkadaşlar var26 yaşındayım 82 kiloyum 176 boyum hedefim ilk önce 73 sonra 65
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin İnan sağlık gibizi yok benim dün migrenim tuttu mideme filan vurdu Allahım ölüyorum sandım hala biraz var o yüzden rahatsız olunca ne yediğimi bilmiyorum bile akşam 3 mil Leslie yaptım birazda kol çalıştımMerhaba hanımlar ben de inşallah yarın oruç tutacağım dört gündür ateşli bir şekilde hastaydım mastit olmuş göğsümde anca iylecek inşallah o yüzden bir kaç gündür giremiyorum diyet yapmadım ama hiçbir şey yiyemedim artık Allah'ın izniyle geri geldim
Ewet baya yakınlaşıyoruzÇok sevindim canım komşu sayılırız artık eskişehirdeyim bende
Aa hemşeriyiz yani ewet cnm emniyette bizde biliyoruz yoğun ama çocuğa annem bakacak allah nasip ederse o yüzden ankara istetik ben nöbetli babası nöbetli o yüzden bakıcı zor olurRebel92 hayırlı oldun canım Allah utandırmasın seninde eşin emniyette o zaman bizde bi sene daha burdayız Seneye inşallah bizde gidiyoruz buralardan hayırlısı ile
Bu arada benim eşimde çankırılı hatta bayramda gidicez kısmetseAma ben Ankara düşünmüyorum görev yoğunluğundan dolayı umarım gidene kadar kilolarından da kurtulur atkanda bırakıp Yen'i bi hayata başlarsın
Kızlar bugün diyeti bozdum tayinimiz çıktı çoook şükür eşim dedi hadi tayini boşver kutlama yapalım die inşallah artıda çıkmam ama sewinçle az yedim orasıda ayrı
Hayırlı olsunKızlar bugün diyeti bozdum tayinimiz çıktı çoook şükür eşim dedi hadi tayini boşver kutlama yapalım die inşallah artıda çıkmam ama sewinçle az yedim orasıda ayrı
Size de hayirli olsunkızlaaaar tayinimiz çıktıı şükür kavuşuyoruz eşimle
şimdi bi yoğunluk başladı taşıma şirketi ayarladık ordaki evi temizleticez inşallah burda da işler var inşallah sağ salim kırılmadan dökülmeden giderizcuma da oruca başlıcam bu arada Allah yardım eder inşallah
Gözün aydın canımkızlaaaar tayinimiz çıktıı şükür kavuşuyoruz eşimle
şimdi bi yoğunluk başladı taşıma şirketi ayarladık ordaki evi temizleticez inşallah burda da işler var inşallah sağ salim kırılmadan dökülmeden giderizcuma da oruca başlıcam bu arada Allah yardım eder inşallah
Ben de eskisehire tayin isteyecegim.buvayin 15inde basliyor tercihler.Ben pek istemiyorum ama esim hevesli :)Çok sevindim canım komşu sayılırız artık eskişehirdeyim bende
Cnm pilav 8 yemek kaşığı biraz çok olmamış mı sankiGünaydın kızlar kızım biraz huysuzdu iki gündür o yüzden pek giremedim.
Dünkü menüm
Kahvaltı
1 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim helva
7 adet siyah zeytin
Yeşillik
3 dilim ekmek
1 tk bal ve tereyağı
Akşam menüm
1 kase çorba
Yarım porsiyon tavuk
8 yk pilav
Akşam atıştırma kiraz yedim
2 mil Leslie
Bir haftadır takıldım yaa ne bir gram yukarı ne bir gram aşağı yaa sinirlerim bozuldu bu hafta sporada başladım neden böyle oldu
Size de hayirli olsun
Gözün aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?