Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selamm tayini çıkan arkadaşlar hayırlı olsun isteyenlerede Allah nasip etsin.
Bugün iftara musakka var pilav var cacık var bide çorba yine kafama göre yiyebileceklerimden yicem.
Zaten yenmiyor yemek hemen şişiyor insan :))

Teşekkürler canım aynı sıkıntı bende de var bir basım ağrımaya başlasın hiç bir şey gözüm görmüyor o zaman da ne ışık ne ses hiçbir şey istemiyorum benim küçük kızıma hamileyken ortaya çıktı

Hadi gözün aydın hayırlı olsun

Cnm çok geçmiş olsun öle şeyleri erken farketmek çok önemli çocukların sağlığı yerinde olsunda kilolar istediğinde nasıl olsa verirsin
canım ikinizede çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Öncelik bebeklerimiz tabiki.
Geçmiş olsun cnm inşallah kendiliğinden hemen düzelir
Ortopediste gittin mi canım. Çocuk doktorları hüsnü kuruntu ediyor bazen.Bacaklarının ve kalçasının filmini çektirdin mi? filmde yoksa yoktur öyle bişey
hepinize cok tesekur ederim canlar sagolun, ebruliki yarin gidecez insallah ayrintili film cekilecek, baska cocuk doktorlarinada goturdum ama biseyi yok diyolar boyle seylere cok sik rastladiklarini zamanla duzene girdigini soyluyolar ama benim icim rahat degil nedense.. sol bacagi gercekten 1 cm uzun diyerinden

Cnm pilav 8 yemek kaşığı biraz çok olmamış mı sanki
aslında pilavı komple kesmem lazım ama daha bulgur yemiyorum bebeğe gaz yapar diye acaba pilav yüzünden mi 77 de takıldım kaldım

benim oğlumada demişti bir doktor ortopediye gittik hemen film çekildi hiçbirşey çıkmadı. şimdi neredeyse 3 yaşında yok gerçekten bir öyle bir durum

çok sevindim canım çok sıkıntı çekmiştiniz hakkınızda hayırlısı olsun

benim oğlumada demişti bir doktor ortopediye gittik hemen film çekildi hiçbirşey çıkmadı. şimdi neredeyse 3 yaşında yok gerçekten bir öyle bir durum
Aaaayyy... Allah razi olsun canim gercekten icim rahatladi resmen kac gundur icim icimi yedi resmen..

şimdi neredesiniz canım. eskişehiri neden düşünüyorsunuz

Bu ülkedeki bu mahalle baskısı havasına sinir oluyorum. Kiloluysam kime ne ama herkes herşeye nane.

Istanbuldayiz canım. Eşim afyon emirdagli memlekete yakın olmak istiyor.
Doğrudur emirdağlı çok burda. Ama istanbuldan sonra eskişehir büyük hayal kırıklığı haberin olsun. Benim eşim buralı o nedenle burdayım. Ama istanbulda uzun süre durdum. Karşılaştırılamaz inan.

Tayini çıkan bütün arkadaslara hayirli uğurlu olsun.ufaklik hastaydi 2 gündür yazamadım
Geçmiş olsun canım
Olabilir cnm çünkü baya çok yemişsin ben 3 aydır bulgur pilavı normal pilav makarna ve bunlarla yapılmış çorba yemiyorum
normalde yemem. Bende Yen'i Doğum yapınca yemek çeşidi kalmıyor yicek gaz yapmayan

Ben zaten istanbul asigiyim nereye gidersem gideyim burayi arayacagimdan eminim.esim hic sevmiyor ama burayı ikimizin memleketi de buraya uzak iki memleket de birbirine uzak.o yüzden baei birine yakın olalim dedik.Hayırlısı bakalım geçen sene istedim cikmadi bu sene de cikmaz belki :)

İftarda yalnızdım bu akşam. Gerçi yakbiz demeyeyim oğluşum eşlik etti bana :) valla ozenip yemek yapamadim oğlum dün aşı olmustu hala huysuz.hizlica firinda sebze makarna ve salata yedim ekmek yok.az once de bi şeftali yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…