Ekmek yemesen tam olurmuş aslinda yanina bir kase yogurt da eklesen guzel bir minu olurmuşAkşam yemeğinde bir kase çorba salata ve sarma yedim on tane civarı 3 dilimde ekmek
Evet aslında yazınca bende fark ettim makarna yapmıştım yemedim ekmek yedim diye. Akşam yemeklerinde yememeye çalışayım en iyisiEkmek yemesen tam olurmuş aslinda yanina bir kase yogurt da eklesen guzel bir minu olurmuş
çok sevindim canım çok sıkıntı çekmiştiniz hakkınızda hayırlısı olsun
Dışarda yesenizde telaşeden kilo almazsın cnm maşallah sen hemen gidiyon ben daha ağustosa kadar burdayım ben kaç aydır diyetteyim ama ilk defa böle tatlı krizindeyim resmengünaydın kızlar ben de cuma oruç tutcam inşallah :)
dün akşam yemeği yemedim annemle iftarda yedim ekmeksiz, yağsız kıymalı yumurta yedim 5 yk kadar, peynir yedim bikaç dilim domates yeşil biber sanırım protein eksik kaldı ki canım bunları çekti
oğluşum geceleri sık uyanıyo ben de yorgun oluyorum sabah ve öğlen atıştırmayla geçiyo dengeli beslenemiyom eskisi gibi
oruca başlayınca belki daha düzenli yerim ama bu hafta pazar toplanmaya başlıcak eşyalar pazt. de konyaya gidicez taşınma telaşı içinde muhtemelen bikaç gün dışardan yeriz kilo almasam yeter bana vermek şöyle dursun bayramdan sonra kaldığım yerden devam ederim inşallah zaten oğlumun doğum günü ağustos sonu :) kendime o zamana hedef koydum 58 kilo olmak için inşallah.....
regl yaklaşıyor olabilirmi canım. Bende doğumdan beri hiç olmadım. Normaldede tatlıyı severim ama sanki daha bi canım istito gibi.Dışarda yesenizde telaşeden kilo almazsın cnm maşallah sen hemen gidiyon ben daha ağustosa kadar burdayım ben kaç aydır diyetteyim ama ilk defa böle tatlı krizindeyim resmen
Olabilir cnm bde burası çook sıcak sıcak olunca oruç çok bitkin bırakıyo o yüzden de olabilirregl yaklaşıyor olabilirmi canım. Bende doğumdan beri hiç olmadım. Normaldede tatlıyı severim ama sanki daha bi canım istito gibi.
Tehlikeli döneme girdin yani dikkat et canımKızlar adet geliyo ama adım adım bugünde bacaklarım ağrıyo yine tatlı isteği hat safhada
Öle cnm bide akşama kadar çok yorulmuş falan oluyorum oda perçinliyo bura acayip sıcak oda çok etkiliyoTehlikeli döneme girdin yani dikkat et canım
Dışarda yesenizde telaşeden kilo almazsın cnm maşallah sen hemen gidiyon ben daha ağustosa kadar burdayım ben kaç aydır diyetteyim ama ilk defa böle tatlı krizindeyim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?