Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de yalnızdım oğlumla.sahurda 1 yumurtadan omlet 1 dilim peynir 2 ceviz salatalik domates yesillik 4 yk yogurt 2 bardak cay 2 dilim tb ekmegi yedim.aksam1 hirma ile orucumu açıp 2 kepçe corba ve 4yk közlenmiş biber 1 kase yogurt ve 2 dilim tb ekmegi yedim... Spor yapamıyorum ramazan girdiğinden beri su da 2.t litre oluyor günlük

Akşam yemeğinde bir kase çorba salata ve sarma yedim on tane civarı 3 dilimde ekmek

Ekmek yemesen tam olurmuş aslinda yanina bir kase yogurt da eklesen guzel bir minu olurmuş
Evet aslında yazınca bende fark ettim makarna yapmıştım yemedim ekmek yedim diye. Akşam yemeklerinde yememeye çalışayım en iyisi

Dün yine yine ve yine tatlı yedim çok üzgünüm ama iş yapınca akşama kadar ken şekerim düşüyo ve gerçekten hiç yemek isteniyorum sadece tatlı istiyo cnm az yiyom ama yiyorum bu hafta büyük ihtimal artıda çıkıcam

günaydın kızlar ben de cuma oruç tutcam inşallah :)
dün akşam yemeği yemedim annemle iftarda yedim ekmeksiz, yağsız kıymalı yumurta yedim 5 yk kadar, peynir yedim bikaç dilim domates yeşil biber sanırım protein eksik kaldı ki canım bunları çekti
oğluşum geceleri sık uyanıyo ben de yorgun oluyorum sabah ve öğlen atıştırmayla geçiyo dengeli beslenemiyom eskisi gibi
oruca başlayınca belki daha düzenli yerim ama bu hafta pazar toplanmaya başlıcak eşyalar pazt. de konyaya gidicez taşınma telaşı içinde muhtemelen bikaç gün dışardan yeriz kilo almasam yeter bana vermek şöyle dursun bayramdan sonra kaldığım yerden devam ederim inşallah zaten oğlumun doğum günü ağustos sonu :) kendime o zamana hedef koydum 58 kilo olmak için inşallah.....

Dışarda yesenizde telaşeden kilo almazsın cnm maşallah sen hemen gidiyon ben daha ağustosa kadar burdayım ben kaç aydır diyetteyim ama ilk defa böle tatlı krizindeyim resmen

Dışarda yesenizde telaşeden kilo almazsın cnm maşallah sen hemen gidiyon ben daha ağustosa kadar burdayım ben kaç aydır diyetteyim ama ilk defa böle tatlı krizindeyim resmen
regl yaklaşıyor olabilirmi canım. Bende doğumdan beri hiç olmadım. Normaldede tatlıyı severim ama sanki daha bi canım istito gibi.

Akşam yemeği dürüm yedim uzun zamandır yememiştim ama başka birşeyde yemedim bir bardakta ayran dışarı çıktık yürüyüşe eşim eve geçmeyelim deyince akşamı böyle geçirdik

Sahur iki fincan çay bir kk peynir zeytin tereyağı iki dilim pide bu kadar yiyebildim
İftar da 5 kaşık çorba bir porsiyon patlıcan kebabı üç dlm tatlı bunu yememeliydim ama çoktandir canım istiyordu su 1.5 lt

Aksam yenegi
Bi kase corba
4 yk taze fasulye
2 yk sebzeli kofte
3 yk pilav
Birer küçük dilim borek ve tatli
Salata karpuz
Ekmek yok
Suyu olculu icemiyorum ramazan girdiginden beri.

Günaydın hanımlar benim kilo vermem yine yavaşladı.80 kilodan aşağı inemi yorum.Gerci sebebini tahmin ediyorum benim suçum yok tek suçlu pide benim pideyede zaafim var.Yani pide varken tb ek.egini yemek gelmiyor icimden .Yazarken de kendimi suçlu hissettim nedense

bazen vücut isyan ediyor bence o zaman ona istediğini vermek lazım tabi tadımlık düzeyde sonra kalınan yerden devam canım bizim kurumda eş durumu tayinleri çabuk oluyor bayramdan sonra da orada işbaşı yapmam gerekiyor.. kaç gündür stresliydim taşıma şirketi bul orda temizlik şirketi bul ayarla böyle organizasyon evresinde ben hep stres patlaması yaşıyorum, oraya gidip başında da duramiycam inşallah güzel temizlerler burdan da sağ salim gideriz hem biz hem eşyalar :)olur gider dimi yaa Rabbim sağlık güç kuvvet mutluluk versin yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…