Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de gecen gun iyki bi tatli yedim yani.. 2 gun yedim ust uste,toplamda 4 dilim yani... kilo yapti ve yok ,gitmiyo.. 3gundur ona cabaliyorum. Ac kalmam lazim aksam da yemiycem falan da anca gidicek heralde.. oof of.. ben de arti cikcam bu hafta ya dur bakalim.....

dün akşam arkadaşımla iftar yaptık dışarda akşam yemedim aç gittim haliyle.. çorbayı yarım porsiyon aldım, etli yemek vardı onu yedim pilavı patatesi yemedim ama avucumun ortası kadar küçük parça pide yedim bi de sütlü tatlımın yarısını yedim sabah da tartılmadım korkumdan

İki gündür misafirim vardı kızlar gelemedim yoğunluktan yarında misafirim var adetlikten misafirlerimi ağırlayım daha kolay olur dedim ama işyerinde yiyemiyorum herkes nşyetli evde de öyle oruç tutarken daha iyi besleniyorum valla yarın biter inşallah niyetlenirim tekrar
Spor konusunda kendime verdiğim sözü tutuyorum hergün 1 saat spor yapıyorum bayramda 85 i görmek istiyorum bende böyle kısa vadede hedefler koyucam artık
Bu arada internetten aldığım 42 beden pantolon oldu çok mutlu oldum 44 ten kurtuluyorum artık sanırırm

Çok yememişsin ki canım benim afiyet şeker olsun bu arada tayininiz hayırlı olsun Allah utandırmasın

Olur cnm allah yardım etsin güle güle gidin yerleşin bizim eşimin ilişik kesmesi uzun sürüyo

Kizlar kilo bildirimi nasil oluyor bir bilgi verebilir misiniz acaba oruc tutanlar icin

Cok sevindim senin adına arkadasim ne guzel... 42 beden ne guzelll sporu hangi saatkerde yapıyorsun

Cnm kilomuz gramı gramına aynı.. ben 102 ile başladım. Ama ben şu an 46 giyorum. Boyum 175.. sen nasıl 42 ye girebiliyorsun şaşırdım açıkcası.. ben biraz kilo dışında da iri yapılıyım ondan mı? Senin boy kaç??

İftar da bir dlm pide iki kepçe tarhana çorbası az da kızartma iki kaşık yoğurt iki bardak ayran
Şimdide sahur da ikifincan çay bir dilim pide klasik peynir tereyağı reçel yumurta domates salatalık yedim
Ama pideyi azaltmak lazım bu gün fazla yemişim su çok içmedim 1.5 lt civarında spor hak getire ben bu hafta anlaşılan fazla çıkacağım

Boyum 168 canım kumaş pantolon hiç giymiyorum jean giyiyorum genelde internetten 42 sipariş verdim biraz likralı bi kumaşı var belki ondandır yada spor yapıyormusun ben sporda yapıyorum o yüzden tartıdan çok aynadaki görüntüye önem veriyorum tartıda görünmese de eski kotlarıma girebiliyorum 30 beden olanlara hedefim 28 beden kota girebilmek sen eğer kumaş pantolon ve etek bedenine göre diyorsan benimde kesin 44 filan ancak olur

pentagram42 cım çöpe atmak yerine işe götürsen yada komşulara dağıtsan. Ramazanda sevap alıcam derken günaha girme aarkadaşım.
Bugün biraz daha kaldı işyerindeki arkadaşlar getirmişti zaten geri vereyim dedim kabul etmediler akşam yine misafirim var o zamanda bitmezse komşulara dağıtırım artık uyarın için çok sağol canım

Cok sevindim senin adına arkadasim ne guzel... 42 beden ne guzelll sporu hangi saatkerde yapıyorsun
Teşekkür ederim canım bu hafta regl olduğum için rahat yapabildim ama yarından sonra tekrar niyetlenicem yapabilirim inşallah ben saat 22:00 gibi yapıyorum 23:00e kadar bişeylerle uğraşıyorum Leslie +kol egzersizi yapıyorum bu aralar
Yen'i bi zumba videosu buldum 50 dakika kadar sürüyo bayağı ağır kardiyo diyorlar yapabilirsem ona başlıyım diyorum bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…