- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
Çok yememişsin ki canım benim afiyet şeker olsun bu arada tayininiz hayırlı olsun Allah utandırmasındün akşam arkadaşımla iftar yaptık dışarda akşam yemedim aç gittim haliyle.. çorbayı yarım porsiyon aldım, etli yemek vardı onu yedim pilavı patatesi yemedim ama avucumun ortası kadar küçük parça pide yedim bi de sütlü tatlımın yarısını yedim sabah da tartılmadım korkumdan
Olur cnm allah yardım etsin güle güle gidin yerleşin bizim eşimin ilişik kesmesi uzun sürüyobazen vücut isyan ediyor benceo zaman ona istediğini vermek lazım tabi tadımlık düzeyde sonra kalınan yerden devam canım bizim kurumda eş durumu tayinleri çabuk oluyor bayramdan sonra da orada işbaşı yapmam gerekiyor.. kaç gündür stresliydim taşıma şirketi bul orda temizlik şirketi bul ayarla böyle organizasyon evresinde ben hep stres patlaması yaşıyorum, oraya gidip başında da duramiycam inşallah güzel temizlerler burdan da sağ salim gideriz hem biz hem eşyalar :)olur gider dimi yaa Rabbim sağlık güç kuvvet mutluluk versin yeter ki
bende soracaktım geçen hafta saati kaç olarak belirlediniz bayanlarKizlar kilo bildirimi nasil oluyor bir bilgi verebilir misiniz acaba oruc tutanlar icin
Kizlar kilo bildirimi nasil oluyor bir bilgi verebilir misiniz acaba oruc tutanlar icin
Cuma iftardan öncesi diye konuşuldu yanlış hatırlamıyorsam oruçlu olan arkadaşlar içinbende soracaktım geçen hafta saati kaç olarak belirlediniz bayanlar
Cok sevindim senin adına arkadasim ne guzel... 42 beden ne guzelllİki gündür misafirim vardı kızlar gelemedim yoğunluktan yarında misafirim var adetlikten misafirlerimi ağırlayım daha kolay olur dedim ama işyerinde yiyemiyorum herkes nşyetli evde de öyle oruç tutarken daha iyi besleniyorum valla yarın biter inşallah niyetlenirim tekrar
Spor konusunda kendime verdiğim sözü tutuyorum hergün 1 saat spor yapıyorum bayramda 85 i görmek istiyorum bende böyle kısa vadede hedefler koyucam artık
Bu arada internetten aldığım 42 beden pantolon oldu çok mutlu oldum 44 ten kurtuluyorum artık sanırırm
Kizlar kilo bildirimi nasil oluyor bir bilgi verebilir misiniz acaba oruc tutanlar icin
iftar saati çok geç oluyo 4 olsun o saatte işte olanlar 5 de olur ama iftarı beklemeyelim dedikbende soracaktım geçen hafta saati kaç olarak belirlediniz bayanlar
Cnm kilomuz gramı gramına aynı.. ben 102 ile başladım. Ama ben şu an 46 giyorum. Boyum 175.. sen nasıl 42 ye girebiliyorsun şaşırdım açıkcası.. ben biraz kilo dışında da iri yapılıyım ondan mı? Senin boy kaç??İki gündür misafirim vardı kızlar gelemedim yoğunluktan yarında misafirim var adetlikten misafirlerimi ağırlayım daha kolay olur dedim ama işyerinde yiyemiyorum herkes nşyetli evde de öyle oruç tutarken daha iyi besleniyorum valla yarın biter inşallah niyetlenirim tekrar
Spor konusunda kendime verdiğim sözü tutuyorum hergün 1 saat spor yapıyorum bayramda 85 i görmek istiyorum bende böyle kısa vadede hedefler koyucam artık
Bu arada internetten aldığım 42 beden pantolon oldu çok mutlu oldum 44 ten kurtuluyorum artık sanırırm
Boyum 168 canım kumaş pantolon hiç giymiyorum jean giyiyorum genelde internetten 42 sipariş verdim biraz likralı bi kumaşı var belki ondandır yada spor yapıyormusun ben sporda yapıyorum o yüzden tartıdan çok aynadaki görüntüye önem veriyorum tartıda görünmese de eski kotlarıma girebiliyorum 30 beden olanlara hedefim 28 beden kota girebilmek sen eğer kumaş pantolon ve etek bedenine göre diyorsan benimde kesin 44 filan ancak olurCnm kilomuz gramı gramına aynı.. ben 102 ile başladım. Ama ben şu an 46 giyorum. Boyum 175.. sen nasıl 42 ye girebiliyorsun şaşırdım açıkcası.. ben biraz kilo dışında da iri yapılıyım ondan mı? Senin boy kaç??
Evet aynen böyle kararlaştırmıştık çok geç olunca su kaybından dolayı yanıltıcı olabiliyor bilgileriftar saati çok geç oluyo 4 olsun o saatte işte olanlar 5 de olur ama iftarı beklemeyelim dedik
Bugün biraz daha kaldı işyerindeki arkadaşlar getirmişti zaten geri vereyim dedim kabul etmediler akşam yine misafirim var o zamanda bitmezse komşulara dağıtırım artık uyarın için çok sağol canımpentagram42 cım çöpe atmak yerine işe götürsen yada komşulara dağıtsan. Ramazanda sevap alıcam derken günaha girme aarkadaşım.
Teşekkür ederim canım bu hafta regl olduğum için rahat yapabildim ama yarından sonra tekrar niyetlenicem yapabilirim inşallah ben saat 22:00 gibi yapıyorum 23:00e kadar bişeylerle uğraşıyorum Leslie +kol egzersizi yapıyorum bu aralarCok sevindim senin adına arkadasim ne guzel... 42 beden ne guzelllsporu hangi saatkerde yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?