Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende 4 saat dolaştım ama iftardan sonra 62.5 çıktım :) ki çok biseyd e yemeidm :))
Ben aynı kiloma ulaştım ya iftar sonrası ama çok su da içtim bakalım yarın sabah kaç çıkarsa artık...niğde gazozu içtim hem de 3 şişe ((( hadi bir olur iki olur da 3 ne gerek vardı dimi ama...

Ben aynı kiloma ulaştım ya iftar sonrası ama çok su da içtim bakalım yarın sabah kaç çıkarsa artık...niğde gazozu içtim hem de 3 şişe ((( hadi bir olur iki olur da 3 ne gerek vardı dimi ama...
Ben diyette olmasamda içemem midene yazık kiloyu faşan geçtim tam bi litre yapıyo asitli asitli

3 fazla olmuş biraz :) ama sorun değil kalorisi bı tatlı kadar değil :)) bence kafana takma taktikca veremezsin :) son haftada 2 kilo vermiş biri olarak söylüyorum bol bol AVM çarşı dolaş beğenme her ürünü başka mağazada ne vardır de sonra aaaa ilk mağazadaki güzelmiş de git o mağazaya saat buradaki değil oradaki mıydı acaba de sonunda kilo fazla kalmaz baklava bile yersin

Bi de ben hastalansaydım iyiydi.7.5 aylik olduk hala yok.biraz daha rahatlardim ödem de giderdi ne guzel

Kızlaaaar selammm taşınmaydı yerleşmeydi hiç gremedim mazur görün pentagram42 canm tartıldım ama inan grmeye yazmya fırsatım olmadı telefonumu daha dün şarj ettim düşünün
Geçen hafta:59.9
Bu hafta:58.6 :)))
Az kaldı inşallahh hadi ben kaçtım daha iftara hazırlancaz bi kaç gün daha toparlaniyim aktif yazmya devam edicem öptüm hepiniziii

Kızlar iyi akşamlar bende kırkından sonra ilk defa adet oldum o kadar tatlı isteği o yüzdenmiş inşallah ödemlerim biraz gider

Hayırlısıyla yerleş evine ne güzel telaşlar bunlar

iyi geceler kızlar listeyi güncelledim kilo veren vermeye çalışan herkesi tebrik ederim özellikle dereceye giren arkadaşlardan menü paylaşımı yapmalarını ve sırlarını bizlerle paylaşmalarını rica ediyorum çünkü nasıl verildiği de önemli ramazan dolayısı ile grupta bi durgunluk var bayramdan sonra eski formumuza kavuşalım inşallah
C Cupcake89 canım bebğin henüz çok minik ayrıca abartı bi kilon da yok grup kararı ile seni şimdilik kabul edemiyoruz maalesef önceliğin sütün olsun ki kilon da öyle aman aman verilmeyecek bi kilo değil bebişin biraz büyüdüğünde hala verememiş olursan bekleriz tekrar kusura bakma güle güle büyüt bebeğini
listede bildiim yapamayan arkadaşları hala bekletiyouam bayramdan sonra menü paylaşımı ile ilgili de kurallar olmasının konuşulmasından yanayım inanın kimse yapmayınca benimde yapasım gelmiyor artık grubun amacı zaten ne yedik ne içtik hangisi süt artıtı onu paylaşmak son haftamıx zaten elimizden geldiğince menü paylaşımı yapmaya çalışalım

hayırlı olsun canım güle güle oturun şaka maka 600 gr kaldı maşallah darısı bizlere

Tamamdır teşekkürler yine de , sizlere kolaylıklar dilerim:)

Kızar kalori hesabıyla kilo veren varmı nasıl yapıyoruz onu ben herşeyin kalorisini bilmiyorumki :)

kesinlikle canım bayramdan sonra sıkıya alalım hep birlikte saldık işi

Kızar kalori hesabıyla kilo veren varmı nasıl yapıyoruz onu ben herşeyin kalorisini bilmiyorumki :)
ben kalori hesabıyla başladım çok işe yarıyor. netten diyetkolik diye bir yerden tek tek bakıyordum kalorisine 1800 kaloriye denk getiretek yiyordum bir süre sonra oturdu sayılar bakmadan hesap yapabilir oldum.
şimdi ramazan olunca yapa ıyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…