Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Fat secret indirdim ama bana 2100 kaloriyi çıkardı ben max 1500 istiyorum

kaç aylık annesin canım. 1500 emzirme döneminde olmayan bayanların günlük kalori miktarı olabilir.
Aynen normal zamanda o benim 2100 civarı alıyorum fit360 su içmemi felanda hatırlatıyor o açıdan beğendim

Akşam menum
1 kase tarhana 5 kaşık bulgur pilavı
5 kaşıktürlü bir kase ayran aşı bugün kızımı dr götür getir baya yoruldum spor yapmadım yürüyerek geldim şimdiye kadar 2 lt su içmişimdir

Akşam yoğurt çorbası arkasına fırın tavuk bol çoban salata yedim ramazan boyunca hiç spor yapmadım ama hergün en az 1.5 saat yürüdüm heralde faydasını gördüm ki zayıflamadığım halde her gören ramazanda temelli zayıflamışsın diyo

Ne güzel yürüyosun canım maşallah daha ne sporu yürüyüş en güzel spor başlarda sonra sıkılaşmak için evde başka sporlar yaparsın

Bende sadece iki gün haricinde hergün yaptım sporumu menümüzde vereyim
Sahur klasik süzme peynir 2 dilim tb ekmeği 1 haşlanmış yumurta yeşillik 2 avuç kiraz
İftar yarım kase şehriye çorba 2 kaşık pilav 2 kaşık taze fasülye salata yoğurt
Ara 1 kase puding ikisi bir arada kahve az karışık çerez
Spor 3 mil Leslie 15 dakika zumba sahur hazırlıkları var evde hepinize iyi geceler

günaydın kızlaarr :) ben bayadır pasif kaldım malum dün akşam da oğlumu sallarken ben de uyumuşum erkenden
sahura da kalkamadım Allah'tan iftarda sağlam yemiştim
dünkü menüm
öncelikle 1 lt. su
avucum kadar pide ama lavaş gibi ince bi pideydi
2 dilim süzme peynir
domates salatalık biber
yağda yumurta
1 yeşil zeyin
2-3 dilim hindi salam
1 çatal çiğ köfte
1 çatal minik parça kavun

kahvaltı hazırladığmız için otlanır gibi yemişim resmen
bu arada dün tartıldım 58.3üstelik adet olucam karnım da şiş.. ay nası mutluyuummm :)

Dun yedim de yedim yedim de yedim ama ne yedim . Bulduğumu yedim . Gordugumu yedim. Bi cilgindim sanki. Hedefler hayal oldu kilo vermeyi birak aliyorum bile. Bir an once bu duruma son vermeliyim ama nasil? Bayramda ve sonrasi da tatilde fazla kacicak . Niyetim her sabah yuruyus yapmak ama bakalim

Günaydın 16 aylığız canım yeterli gelecektir sonuçta amaç kilo vermekse kalori az olsun
Buradaki hedef emzirme öncelikle canım. O yüzden kaloriyi normaal bir bayan kadar düşürmek buradaki bayanlar için uygun olmayacaktır.
Ayrıca ibrahim saraçoğlundan ve netteki birkaç doktor yorumundan gördüğüm kadarıyla hızlı kilo vermek yağların arasına saklanmış toksinleri açığa çıkarıyor o tokssinlerde sütle bebeğe geçiyormuş.
Ama bu herkesin kendine göre ayarlaması gereken bir durum.

Bu hafta kızlar 78 ile77 arasındayım süz azaldı bebegim beni emmek istemiyor nağcam bilemiyorum ogluşummm 8 aya girdi ek besini azaltmayı diyorum bukez de zayıflıyor sizin bebişlere günde nekadar ek besin veriyorsunuz

Gunaydin kizlar ben haftada 3 -4 gun leslie yapmaya calisiyorum devamli yapamiyorum hem bebekten hemde kpss ye calismam gerek devamli yapipda gercekten faydasi goren oldu mu yoksa baska bir spor mu yapmaliyim sizce

Zerdayz Benim duydugum kadariyla 2 cay bardagini gecmemeli diye okumustum benim oglum 6.5 aylik biz ek gidaya baslayali 1.5 ay oldu sutum azdi erken başladım buraz 1.5 cay bardagi gibi veriyorum yaklasik her ogunde yarim cay bardagi bazen isterse 1 de yiyor

Slm hanımlar, tüm kilo veren, vermeye çalışan arkadaşları tebrik ederim, bebişler sağlıklı, bizler kilosuz ve sağlıklı olalım inşallah

kızlaaaarrrrr
bir gittim bir daha gelmedim. şimdi de googledan bişeye bakarken açtım. daha grubun durumuna da bakmadım. bende ne diyet kaldı ne bişi. olduğum yerde sayıyorum
ebrucum yazmışsın bana canım. ben de sizi özledim. buralar baya hareketlenmiş bakim kim ne yapmışş

ay hoşgeldin yeoscum.heralde dönmiyecek artık diyordum. burası çok hareketlenmişti ama ramaxanla duruldu. bayramdan sonra tam gaz devam hepbirlikte. sende kaldığın yerden katılırsın maratona

Üşüş akşamlar kızlar akşam menüm
6 kaşık bulgur pilavı
1 tavuk butu
Salata bir dilim ekmek
4 tatlı kaşığı dondurma yedin

2 lt su içtim 45 dk Leslie yapptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…