Fat secret indirdim ama bana 2100 kaloriyi çıkardı ben max 1500 istiyorumben kalori hesabıyla başladım çok işe yarıyor. netten diyetkolik diye bir yerden tek tek bakıyordum kalorisine 1800 kaloriye denk getiretek yiyordum bir süre sonra oturdu sayılar bakmadan hesap yapabilir oldum.
şimdi ramazan olunca yapa ıyorum tabi
kaç aylık annesin canım. 1500 emzirme döneminde olmayan bayanların günlük kalori miktarı olabilir.Fat secret indirdim ama bana 2100 kaloriyi çıkardı ben max 1500 istiyorum
Aynen normal zamanda o benim 2100 civarı alıyorum fit360 su içmemi felanda hatırlatıyor o açıdan beğendimkaç aylık annesin canım. 1500 emzirme döneminde olmayan bayanların günlük kalori miktarı olabilir.
Ne güzel yürüyosun canım maşallah daha ne sporu yürüyüş en güzel spor başlarda sonra sıkılaşmak için evde başka sporlar yaparsınAkşam yoğurt çorbası arkasına fırın tavuk bol çoban salata yedim ramazan boyunca hiç spor yapmadım ama hergün en az 1.5 saat yürüdüm heralde faydasını gördüm ki zayıflamadığım halde her gören ramazanda temelli zayıflamışsın diyo
kaç aylık annesin canım. 1500 emzirme döneminde olmayan bayanların günlük kalori miktarı olabilir.
Buradaki hedef emzirme öncelikle canım. O yüzden kaloriyi normaal bir bayan kadar düşürmek buradaki bayanlar için uygun olmayacaktır.Günaydın 16 aylığız canım yeterli gelecektir sonuçta amaç kilo vermekse kalori az olsun
ay hoşgeldin yeoscum.heralde dönmiyecek artık diyordum. burası çok hareketlenmişti ama ramaxanla duruldu. bayramdan sonra tam gaz devam hepbirlikte. sende kaldığın yerden katılırsın maratonakızlaaaarrrrr
bir gittim bir daha gelmedim. şimdi de googledan bişeye bakarken açtım. daha grubun durumuna da bakmadım. bende ne diyet kaldı ne bişi. olduğum yerde sayıyorum
ebrucum yazmışsın bana canım. ben de sizi özledim. buralar baya hareketlenmiş bakim kim ne yapmışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?