- 21 Mart 2017
- 60
- 89
- 88
Bu hafta kızlar 78 ile77 arasındayım süz azaldı bebegim beni emmek istemiyor nağcam bilemiyorum ogluşummm 8 aya girdi ek besini azaltmayı diyorum bukez de zayıflıyor sizin bebişlere günde nekadar ek besin veriyorsunuz
Yaa demek bnm oğlan o yüzden emmek istemiyo kuzum ya aç geziyo bide zayofşadı4. Aya girerken meme reddini yasadik bir hafta on gun kadar zorlandik baya ama vazgecmedim ih kurtuldum derken doktorumuz muhtemelen 8. Ayda da ayni durum olacak o zaman da ayni kararlilikla emzirmeye devam dedi.
Bu hafta kızlar 78 ile77 arasındayım süz azaldı bebegim beni emmek istemiyor nağcam bilemiyorum ogluşummm 8 aya girdi ek besini azaltmayı diyorum bukez de zayıflıyor sizin bebişlere günde nekadar ek besin veriyorsunuz
Ben ana ve ara ogün verdigim zaman beni hiç etmiyor maşallah sizin bebek ek gıda hariç 6_7 kez emiyormuş peki emme süresi nekadar bizimki bazen 2_3 dakika bazen 6 dakika sizin yazdıklarınıza ek günlük yumurta sarısına katıyorum bazen melemen yapıyorum ama yinede şöyle kendini göstermiyor yazıkki sigarada var anne sütüne nekadar geçiyor offff.canım biz hafta sonu 10 aylık olcaz.. sabah ben işe gitmeden bi emiyo
sonra geri uyanınca kahvaltı yapıyo onu da kahvaltılık lor veya labne, yarım domatesin rendesi, bi tatlı kaşığı pekmez, bi yumurta sarısı ve tam buğday ekmeğinin içiyle yapıyo
sonra benim sütümü içiyo
sonra ya sebze püresini yada meyvesini yiyo
sonra ben gitmiş olursam emiyo yetişemezsem yoğurt falan yer
akşam da bizimle sofrada çorbasını içer küçük kase yada yemek ona göreyse ondan yer sonra sabaha kadar emer
yaklaşık 6-7 öğün anne sütü, 3 ana öğün ek gıda bazen eve geç kaldıysam bi de ara öğün yapar böyle işte
canım kusura bakma da bebeğini azıcık seviyorsan içme şu zıkkımı ne suçu varya günden güne zehirliyorsun evladını. ayrıca şimdiden alıştırıyorsun içmeye .yapma bu acımasızlığıBen ana ve ara ogün verdigim zaman beni hiç etmiyor maşallah sizin bebek ek gıda hariç 6_7 kez emiyormuş peki emme süresi nekadar bizimki bazen 2_3 dakika bazen 6 dakika sizin yazdıklarınıza ek günlük yumurta sarısına katıyorum bazen melemen yapıyorum ama yinede şöyle kendini göstermiyor yazıkki sigarada var anne sütüne nekadar geçiyor offff.
ay hoşgeldin yeoscum.heralde dönmiyecek artık diyordum. burası çok hareketlenmişti ama ramaxanla duruldu. bayramdan sonra tam gaz devam hepbirlikte. sende kaldığın yerden katılırsın maratona
günaydın kızlarr :)yeos cum hoşgeldinben de gelmiceksin sanmıştım..öyle bırakmak yok kaldığın yerden devam
bu arada dünkü menüm
6 yk bulgur 2 baget (yanında patates ve soğanla fırında pişmiş)
fırında pişmiş karışık sebzelerden de aldım tabağıma
bi kase cacık
yaa bi de kaçamak yaptım yarım kase muzlu cremeole adet olcam ya tatlı isteğim var bi de kek yapmıştım bi çatal tadına baktım
ara rezene anason çayı ve su
sahurda bi parça çiçek ekmek peynir domates salatalık bi yumurta beyazı
Ayy bende spora gidecek yoksa evde bişey yapamıyorum ev işi kızlar derken yuruyuş falan da hak getire artık spor olunca mecbur gidilir ama bu defa 3 gün annemlerde olucam kızları bırakacağım diye oradakine yazılıcamsağolun kızlar. devam etmem lazım olmuyo böyle şimdi de ramazan girdi. iftarlarda görmeyin beni
ramazandan sonra spora başlamayı düşünüyorum. bana itici bir güç lazım. işten sonra 1 saat gidebilsem yeter. haftada 3-4 gün.
Ben ana ve ara ogün verdigim zaman beni hiç etmiyor maşallah sizin bebek ek gıda hariç 6_7 kez emiyormuş peki emme süresi nekadar bizimki bazen 2_3 dakika bazen 6 dakika sizin yazdıklarınıza ek günlük yumurta sarısına katıyorum bazen melemen yapıyorum ama yinede şöyle kendini göstermiyor yazıkki sigarada var anne sütüne nekadar geçiyor offff.
Hanımlar benim kızım 1 haftadır emmiyor.Bu yüzden artık aranızdan ayrılıyorum.Sizlerede kolay gelsin inşallah hepiniz kilolarınizi saglikli bir sekilde verirsiniz.Allaha emanet olun
Ay ne kadar guzel az kaldi hedefine... Benim daha cok var planladigim gibi devam ederse yılbaşına insallahÇok şükür dün adet oldum ödemimden kurtulup daha rahat dewam edicem ve gerçekten tatlı isteğimde geçti gibi bugün bakalım bayramı güzel geçirirsem temmuz sonu nezun olmak hedefim
Ne çabuk masallah.benim sipa 7.5 aylik oldum hala gelen giden yok.sıkıntı veriyor banaMerhaba kızlar ben ilk adetimi oldun ama doğru düzgün kanamam olmadı yaa rahatlatamadım sizdede öyle mi olmuştu
Cnm ben 3. Adetimi hala az az oluyorumMerhaba kızlar ben ilk adetimi oldun ama doğru düzgün kanamam olmadı yaa rahatlatamadım sizdede öyle mi olmuştu
Ben de 2.yi oluyorum ..cok fazla degil benim de..Cnm ben 3. Adetimi hala az az oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?