Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

4. Aya girerken meme reddini yasadik bir hafta on gun kadar zorlandik baya ama vazgecmedim ih kurtuldum derken doktorumuz muhtemelen 8. Ayda da ayni durum olacak o zaman da ayni kararlilikla emzirmeye devam dedi.

Bugun menum
Sahur yarim gozleme salatalik. Kk peynir 2 kiraz

İftar 1 kase meecimek corbasi 1 sis tavuk gogsunden sis yarim tabak kuru fasulye 5 firinda kofte 1 yk pilav 2 dl karpuz salata

Ara 3 hurma 1 fincan sade kahve

3 lt su

3 mil leslie

4. Aya girerken meme reddini yasadik bir hafta on gun kadar zorlandik baya ama vazgecmedim ih kurtuldum derken doktorumuz muhtemelen 8. Ayda da ayni durum olacak o zaman da ayni kararlilikla emzirmeye devam dedi.
Yaa demek bnm oğlan o yüzden emmek istemiyo kuzum ya aç geziyo bide zayofşadı

günaydın kızlarr :) yeos cum hoşgeldinben de gelmiceksin sanmıştım..öyle bırakmak yok kaldığın yerden devam
bu arada dünkü menüm
6 yk bulgur 2 baget (yanında patates ve soğanla fırında pişmiş)
fırında pişmiş karışık sebzelerden de aldım tabağıma
bi kase cacık
yaa bi de kaçamak yaptım yarım kase muzlu cremeole adet olcam ya tatlı isteğim var bi de kek yapmıştım bi çatal tadına baktım
ara rezene anason çayı ve su
sahurda bi parça çiçek ekmek peynir domates salatalık bi yumurta beyazı

canım biz hafta sonu 10 aylık olcaz.. sabah ben işe gitmeden bi emiyo
sonra geri uyanınca kahvaltı yapıyo onu da kahvaltılık lor veya labne, yarım domatesin rendesi, bi tatlı kaşığı pekmez, bi yumurta sarısı ve tam buğday ekmeğinin içiyle yapıyo
sonra benim sütümü içiyo
sonra ya sebze püresini yada meyvesini yiyo
sonra ben gitmiş olursam emiyo yetişemezsem yoğurt falan yer
akşam da bizimle sofrada çorbasını içer küçük kase yada yemek ona göreyse ondan yer sonra sabaha kadar emer
yaklaşık 6-7 öğün anne sütü, 3 ana öğün ek gıda bazen eve geç kaldıysam bi de ara öğün yapar böyle işte

Bizimki de beni uyku arasında emiyo uyanıkken emmiyo 30 saniye emiyo kafa çeviriyo 5 6 kez yapıyo emmiyo diye bırakıyorum mama yiyor zaten aralardada yemeklerden veriyordum kahvaltıya ballamıştım ama yaptırsam olur

Ben ana ve ara ogün verdigim zaman beni hiç etmiyor maşallah sizin bebek ek gıda hariç 6_7 kez emiyormuş peki emme süresi nekadar bizimki bazen 2_3 dakika bazen 6 dakika sizin yazdıklarınıza ek günlük yumurta sarısına katıyorum bazen melemen yapıyorum ama yinede şöyle kendini göstermiyor yazıkki sigarada var anne sütüne nekadar geçiyor offff.

canım kusura bakma da bebeğini azıcık seviyorsan içme şu zıkkımı ne suçu varya günden güne zehirliyorsun evladını. ayrıca şimdiden alıştırıyorsun içmeye .yapma bu acımasızlığı

ay hoşgeldin yeoscum.heralde dönmiyecek artık diyordum. burası çok hareketlenmişti ama ramaxanla duruldu. bayramdan sonra tam gaz devam hepbirlikte. sende kaldığın yerden katılırsın maratona

sağolun kızlar. devam etmem lazım olmuyo böyle şimdi de ramazan girdi. iftarlarda görmeyin beni

ramazandan sonra spora başlamayı düşünüyorum. bana itici bir güç lazım. işten sonra 1 saat gidebilsem yeter. haftada 3-4 gün.

Ayy bende spora gidecek yoksa evde bişey yapamıyorum ev işi kızlar derken yuruyuş falan da hak getire artık spor olunca mecbur gidilir ama bu defa 3 gün annemlerde olucam kızları bırakacağım diye oradakine yazılıcam

emme süresi 10-15 dakka falan bazen de 5 dakka beni özlediyse :)
bu arada sigara mı kullanıyorsun onun zehri geçmez mi geçer tabi.. şöyle anlatayım sana,
oğlum 6 aylıkken grip oldu 2 gün içinde ciğerine indi hırıltısı vardı dr. götürdük bronşiloit olmuş, dedi ki üç şeyden çocuğunu koru: üşümek, terinin sırtında kuruması ve sigara.. sigara içilen ortamda bulunmicaksın ve sigara içmiş birinin kucağına vermiyceksin dedi..o ara kayınvalidem bakıyodu. ben içiyorum dedi dr.a (kendisi günde 5-6 kere içerdi tabi balkonda ve ben evde yokken içmiyodu o konuda sözleşmiştik ) dr. dedi içmeyin eğer illa içicekseniz sigara içerken ayrı bi giysiniz olsun onunla için sonra üstünüzü değişin el, yüz, ağız temizliğinizi yapın ve çocuğa en az yarım saat yaklaşmayın yoksa bu çocuk ilerde astım olur ona göre dedi o günden beri kv sigarayı günde bire düşürdü ve dr.un anlattığı gibi gece oğlum uyurken içiyor sabaha kadar da etkisi gidiyo zaten.. bu arada böyle yaptığmız halde oğlum bir ayda iyileşebildi hastanede yatışı bile yapıldı. benm oğlumun ciğerleri hassasmış ailemizde de iki tarafta var astım.. annemdeki astımın ve ciğerlerindeki nodüllerin sebebini çocukluktaki pasif içiciliğe bağlıyor dr.lar malesef...

demem o ki bilmiyorum belki bana kızıcaksın ama bebeğinin geleceğini sağlığını etkiliyosun.. bugün bişeyi yok gibi görünse de 30 yıl sonra nolucağnı bilemezsin..belki onu da bağımlı yapıcaksın.. emzirmesen bile içmen doğru diilken hele bi de emzirirken.... bence bir daha düşün derim

Merhaba kızlar ben ilk adetimi oldun ama doğru düzgün kanamam olmadı yaa rahatlatamadım sizdede öyle mi olmuştu

Çok şükür dün adet oldum ödemimden kurtulup daha rahat dewam edicem ve gerçekten tatlı isteğimde geçti gibi bugün bakalım bayramı güzel geçirirsem temmuz sonu nezun olmak hedefim
Ay ne kadar guzel az kaldi hedefine... Benim daha cok var planladigim gibi devam ederse yılbaşına insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…