Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar yaa.. bebegim 2gundur kafasini one arkaya salliyo sanki evet der gibi,hii hih der gibi yapariz ya.. sirt ustu yatarken yapiyo daha cok. Ay neden olabilir ki.. internetten baktim saga sola sallama var da,one arkaya dogru yok :/

Merhaba kızlar ben ilk adetimi oldun ama doğru düzgün kanamam olmadı yaa rahatlatamadım sizdede öyle mi olmuştu
Ben oldum canm da benim gibisi yoktur galiba normal dede çok olurdum şimdi de öyleyim çift ped koyuyorum çıkar diye hatta çok aşırı olduğunda çocuk bezi bile koydum iki gün böyle oluyor sonra azalıyo dr gitmem lazım

günaydın kızlar. sıpalarım uyanmadan yazayım :)
geçen hafta 67.5
bu hafta 67
fark 500gr. kaplumbağa hızında ilerlemeye devam :)

Benim de öyle canım . kızım geçen ay bir yaşına girsi ertesi gün ilk adetim başladı ve eskiden olduğu gibi 7 gün sürdü ve aşırı geldi

Benim de öyle canım . kızım geçen ay bir yaşına girsi ertesi gün ilk adetim başladı ve eskiden olduğu gibi 7 gün sürdü ve aşırı geldi
Aşırı olmakta zor oluyo ya her an tedirginsin oturmak yatmak problem her şey problem...

Ben kilomu 4 gibi yazıyım belki akşam kadar 100 200 gr eksikir:)))))

oda sıkıntı yani vücûd kan da kaybediyor. Benim toplasan bir ped dolmamıştı inşallah düzene girer de şişlikler iner

Ya benim tartim bozulmus mu pili mi bitmis bisey olmus anlamadim of yaa.. tartilamadim. Aksam.esim gelince baksin bi,tartilirim.insallah.. Gerci pek tartilasim da yok. Bi suru sey yedim bu 2haftadir bende diyet miyet kalmadi :/

İyi akşamlar hanımlar
Geçen hafta:117.1
Bu hafta:115.4
Fark:1.7
Sonunda biraz indim iftar sonrası artar ama olsun başladıgımdan beri daha 2.600 gitmiş
Yedim durdum anca

Ben iki haftadir suursuzca yedigim icin kilo aliyorum. Gecen haftada buhaftada 500gr aldim yani toplamda 1 kilo bana geldi arti olarak. Onumuz bayram yazlikta annemlerde olucaz ins cozutmam bayram donusu toparlanmak lazim yoksa olmaz bu is

Merhaba kızlar ben ilk adetimi oldun ama doğru düzgün kanamam olmadı yaa rahatlatamadım sizdede öyle mi olmuştu
Can'ım benim 40 im çıkar çıkmaz oldum birer hafta arayla iki kere daha oldum Bi anormallik var sanırım bende ama doktora gitme imkanım yok maalesef

kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta: 79,2
Bu hafta: 78,7
Fark: 500 gr

Aslında hafta içi 78,2 yı gördüm ama bugün böyle oldu buna da şükür az da olsa gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…