- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
Ben oldum canm da benim gibisi yoktur galiba normal dede çok olurdum şimdi de öyleyim çift ped koyuyorum çıkar diye hatta çok aşırı olduğunda çocuk bezi bile koydum iki gün böyle oluyor sonra azalıyo dr gitmem lazımMerhaba kızlar ben ilk adetimi oldun ama doğru düzgün kanamam olmadı yaa rahatlatamadım sizdede öyle mi olmuştu
Benim de öyle canım . kızım geçen ay bir yaşına girsi ertesi gün ilk adetim başladı ve eskiden olduğu gibi 7 gün sürdü ve aşırı geldiBen oldum canm da benim gibisi yoktur galiba normal dede çok olurdum şimdi de öyleyim çift ped koyuyorum çıkar diye hatta çok aşırı olduğunda çocuk bezi bile koydum iki gün böyle oluyor sonra azalıyo dr gitmem lazım
Aşırı olmakta zor oluyo ya her an tedirginsin oturmak yatmak problem her şey problem...Benim de öyle canım . kızım geçen ay bir yaşına girsi ertesi gün ilk adetim başladı ve eskiden olduğu gibi 7 gün sürdü ve aşırı geldi
Daha düzene girmesi baya vaktimizi alır sanki ama insan gerçekten bormal olduğu zamanlardaki gibi bi rahatlama yaşamıyoBen de 2.yi oluyorum ..cok fazla degil benim de..
Ben oldum canm da benim gibisi yoktur galiba normal dede çok olurdum şimdi de öyleyim çift ped koyuyorum çıkar diye hatta çok aşırı olduğunda çocuk bezi bile koydum iki gün böyle oluyor sonra azalıyo dr gitmem lazım
oda sıkıntı yani vücûd kan da kaybediyor. Benim toplasan bir ped dolmamıştı inşallah düzene girer de şişlikler inerBenim de öyle canım . kızım geçen ay bir yaşına girsi ertesi gün ilk adetim başladı ve eskiden olduğu gibi 7 gün sürdü ve aşırı geldi
Can'ım benim 40 im çıkar çıkmaz oldum birer hafta arayla iki kere daha oldum Bi anormallik var sanırım bende ama doktora gitme imkanım yok maalesefMerhaba kızlar ben ilk adetimi oldun ama doğru düzgün kanamam olmadı yaa rahatlatamadım sizdede öyle mi olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?