Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Az bile olması güzel ya guruba girmeden önce ha bire alıyordum şimdi tam olarak diyet yapmasam bile almıyorum buda beni mutlu ediyo :))))

İyi geceler kızlar,
Geçen hafta; 57.2 idim
Bu hafta; 56.3 geldim
Hedefime çok yaklaştım, kendimi iyi hissediyorum ama , bayramda memleketime gidiyorum bakalım nasıl olacak, sanırım benim diyetim gevşer biraz, kilolar geri gelmese bari

Günaydın kızlar ramazanda bitti bayram geldi ay kilo almasak bari ben kesin alırım Bebek olduğu için habire misafirliğe git dayanmam herhalde

Bizim tartinin.pili bitmisti dun tartilamadim.. smdi halloldu tarti isi, pentagram42 baktim listeyi guncellememissin canim,yazayim dedimm.. :)
Gecen hafta 71.5
Bu hafta 71.1
400 gr,fena sayilmaz,cunku bu hafta diyet patladiydi benim... yedim de yedim :/
Ama adet oldum belki onun sayesinde biraz gitmistir gramlar..

Gruba bayram hazırlığı gelmiş herkes koşturma halinde galiba hadı bakalım sabah ola bayram ola

İyi akşamlar kızlar ani bi kararla erken izne ayrıldık tüm planlarım çöpe gitti biz normalde haftaya çıkıp tatile filanda çıkacaktık izinler iptal oldu memleketteyiz tel internet çekmiyo çeken bi yer bulunca hemen yazayım dedim listeyi bu hafta yapamam sanırırm haftaya da gecikmeli yaparım sanırırm kilo bildirimim dün evden çıkmadan tartıldım
Geçen hafta 87,5
Bu hafta 86,8
Fark 800 gr
85 i göremedim ama moral bozmak Yok bayramdan sonra tam gaz devam inşallah burda bile sizler aklımdasınız şimdiden bir sürü ikramlığa hayır dedim bakalım bayramda nasıl olacak
Hepinize şeker tadında musmutlu bayramlar dilerim kocaman öpüyorum tatlı ikramlarında iki kere düşünelim sonuçta yemesi 2 dakika vermesi 1 hafta sürüyo ve zorlanıyoruz istediğimiz kiloya inince çok bayramlar görücez nasipse o zaman yeriz az az

Cnm. . Bende bu hafta gördüm 85i..

Bayram geldi grup temelli dağıldı. Bayanalr yarin 3. gun bitiminde devam kaldigimiz yerden. Bende memlekete gidiyorum ama ordan katilima ve tartilmaya devam edicem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…