Az bile olması güzel ya guruba girmeden önce ha bire alıyordum şimdi tam olarak diyet yapmasam bile almıyorum buda beni mutlu ediyo :))))Can'ım benim 40 im çıkar çıkmaz oldum birer hafta arayla iki kere daha oldum Bi anormallik var sanırım bende ama doktora gitme imkanım yok maalesef
kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta: 79,2
Bu hafta: 78,7
Fark: 500 gr
Aslında hafta içi 78,2 yı gördüm ama bugün böyle oldubuna da şükür az da olsa gidiyor
Cnm. . Bende bu hafta gördüm 85i..İyi akşamlar kızlar ani bi kararla erken izne ayrıldık tüm planlarım çöpe gitti biz normalde haftaya çıkıp tatile filanda çıkacaktık izinler iptal oldu memleketteyiz tel internet çekmiyo çeken bi yer bulunca hemen yazayım dedim listeyi bu hafta yapamam sanırırm haftaya da gecikmeli yaparım sanırırm kilo bildirimim dün evden çıkmadan tartıldım
Geçen hafta 87,5
Bu hafta 86,8
Fark 800 gr
85 i göremedim ama moral bozmak Yok bayramdan sonra tam gaz devam inşallah burda bile sizler aklımdasınız şimdiden bir sürü ikramlığa hayır dedim bakalım bayramda nasıl olacak
Hepinize şeker tadında musmutlu bayramlar dilerim kocaman öpüyorum tatlı ikramlarında iki kere düşünelim sonuçta yemesi 2 dakika vermesi 1 hafta sürüyo ve zorlanıyoruz istediğimiz kiloya inince çok bayramlar görücez nasipse o zaman yeriz az az
Cok sevindim canimKızlar iyi bayramlar :) giremedim ya tartıldım aslında ama yolculuktu falan müsait olamadım. veeeee MEZUN OLDUMMM Cuma günü tartıldım 57.5 kızlar hepiniz hakkınızı helal edin çabucak verin inşallah kiloları :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?