Oo maşallah iyi vermişsin cnm hoşgeldin bu arada ..bebegin kaç aylıkMrmb kızlar bende emziren annenin kilo 90 boy 160 diyete başlayalı bir ay oldu 98 ile başladım devam ediyorum bakalım umarım başarılı olurum
TSK ederim hoş buldum oğlum 13.5 aylık ya öyle çok dikkat etmedim hani sadece abur cubur tatlı ve ekmeği kestim ama en az 4 litre su iciyorum sanırım onunda etkisi varOo maşallah iyi vermişsin cnm hoşgeldin bu arada ..bebegin kaç aylık
Ben bayram bitti adapte olamadım daha yarın sıkı bir şekilde başlarım inşallahTSK ederim hoş buldum oğlum 13.5 aylık ya öyle çok dikkat etmedim hani sadece abur cubur tatlı ve ekmeği kestim ama en az 4 litre su iciyorum sanırım onunda etkisi var
İnşallahhBen bayram bitti adapte olamadım daha yarın sıkı bir şekilde başlarım inşallah
burdayim okuyorum canim su siralar biraz canim sıkkınBu grubun ağır taşları nerde yahu bayramda mı kaldılar inşallah iyisinizdirpentagram42 chocolate19 ve diğerleri
Hayırdır inşallah önemli bir şey değildir. Kendimi yemeğe verme bunca çaban boşa gitmesinburdayim okuyorum canim su siralar biraz canim sıkkın
Kilonu boyunu bildir canim bir de yasini. vucut kitle endeksin 23 un altindaysa kaptanimiz seni ekleyecektir. Ama bence cok tazesin henuz diyete baslamak icin erken yine kendin bilirsin tabiMerhaba kızlar bende 50 gün önce Doğum yaptım aranıza katılmak istıyorum bugun diyetısyenede gıdecegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?