- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
verdim biLeHayırdır inşallah önemli bir şey değildir. Kendimi yemeğe verme bunca çaban boşa gitmesin
Nooooldu çaklıt niye canini sktn?burdayim okuyorum canim su siralar biraz canim sıkkın
Günaydın dün akşam ki menüm
Öğlen gibi. Bir dilim mozaik pasta yedim bunu yapmamam lazımdı
Akşam menüm
7 yk bulgur pilavı
Salata ve yoğurt
Akşam atıştırma yarım muz 3 kayısı on tane kiraz
2,5 lt su
Günaydın dün akşam ki menüm
Öğlen gibi. Bir dilim mozaik pasta yedim bunu yapmamam lazımdı
Akşam menüm
7 yk bulgur pilavı
Salata ve yoğurt
Akşam atıştırma yarım muz 3 kayısı on tane kiraz
2,5 lt su
kv kişisi yüzündenNooooldu çaklıt niye canini sktn?
yok canim bence cok olmamis. gayet yerinde gorunuyor. sadece diyetisyenler karpuzu pek onermiyor galiba. benim pek aram yoktur zatensabah 1 dilim beyaz peynir, bir çk tulum peyniri, melemen, ince dilim karpuz, çok az ekmek,2 bardak şekersiz çay
öğlen 2 adet tereyağlı yumurta, karpuz,2 kaşık makarna,1 dilim beyaz peynir
akşam 1 haşlanmış tavuk butu yoğurt 2 kaşık pirinç pilavı yatarken 1 bardak süt aralarda kuru kayısı
yazarken farkettim de amma çok yemişim
canim o kisiler gelin uzme egitiminden yuksek puanla gecen kisilerden ozel seciliyorlar ne yazik kikv kişisi yüzünden
Zor ama takmamaya çalış canım ya çünkü taktıkça daha çık canı sıkılıyor insanın yok gibi duşunkv kişisi yüzünden
Hepimiz yukselmisiz bu hafta galiba ama sorun degil . Haftaya cok cok kilo vermis oluruz insallah hepberaber gaz zamani kizlar. Ama sutumuzu azaltmadan . yiyelim ama saglikli secimler yapalim hem ilo veririz hem sutumuz kaliteli olurGünaydın hoşgeldinpentagram42 hadi bakalım sen ipin başını cekiyorsun seni ve chocolate19 ebruliki görünce hevesim artıyor. Birde iyi kayınvalide yoktur rol yapan var her zaman oğulları ayrıdır gelin hep rakip
Ben de kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 76.100
Bu hafta 76.300
200 gr artıdayım o kadar dikkat ettim güya birinci gün yendiğim tatlılar baya etki etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?