Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bisey olmaz 1 dilim sut yag kakao ve biskuviden
Ben de su hazir satilan kurabiyelerden yedim kahvatida bugun. Baska da bisey yemedim zaten. Cok saglikli bi kahvaltiydi
Benim bebis iyce cazgirlasti hic bisey hazirlayamiyorum kendime.. :/

Bisey olmaz 1 dilim sut yag kakao ve biskuviden
Ben de su hazir satilan kurabiyelerden yedim kahvatida bugun. Baska da bisey yemedim zaten. Cok saglikli bi kahvaltiydi
Benim bebis iyce cazgirlasti hic bisey hazirlayamiyorum kendime.. :/

Bende gene bugun yarın demeye başladım bayramda verdiğim kiloyu da almışım ama gene de mutluyum gruba girmeden once ha bire alıyordum en azından şimdi yerimde saymış oldum yakında spora da başlıycam yazıldım o zaman daha iyi olur umarım

sabah 1 dilim beyaz peynir, bir çk tulum peyniri, melemen, ince dilim karpuz, çok az ekmek,2 bardak şekersiz çay
öğlen 2 adet tereyağlı yumurta, karpuz,2 kaşık makarna,1 dilim beyaz peynir
akşam 1 haşlanmış tavuk butu yoğurt 2 kaşık pirinç pilavı yatarken 1 bardak süt aralarda kuru kayısı
yazarken farkettim de amma çok yemişim

Merhaba bebegim 10 Şubat doğumlu çok kilo aldım 95 kiloyum nasıl vercem zaten 83 le falan halime kaldım çok üzgünüm bugun arkadaşlarımla buluştum onların yanında 48 beden pantolon aldım çok üzgünüm hemde çok bana yardımcı olur ne olur. Bebegim 4,5 aylık uyku sorunum var gece cok geç yatıyorum geç yatıp geç kalkam anneler nasıl zayıflar evde koşu bandında var. Ama üzerimde bir gün bile binmek içimden gelmiyor binsemde yorulup bırakıyorum

kizlar bilgi kisimlariniza bebislerinizin ayini da ekler misiniz, menulere yorum yapmaya niyetleniyorum ama bebegi cok kucukse ya da bebegi cok buyukse diye vazgeciyorum.

yok canim bence cok olmamis. gayet yerinde gorunuyor. sadece diyetisyenler karpuzu pek onermiyor galiba. benim pek aram yoktur zaten

kizlar cuma bildirimi zamani
bu hafta 70.1
anliyacaniz baya bir kotu gecirdim bayrami. Ama zarardan donus zamani. bu sabahtan itibaren diyet zamani bolum 2 ve insallah final bolumu olur. Bu hafta cezami da kes @ pentagram42 . annemlerin evinin yaninda uzun bir yuruyus yolu var aksamlari yuruyecegim insallah

Günaydın hanımlar bugun kilo bildirimi yapmasak mı ne yapsak ...
Geçen hafta 115.4(zar zor görmüştüm)
Bu hafta 118.5 (çikolataları şekerleri yersem böyle olur)

Günaydınlar sonunda geldim nasıl özlemişim burayı sizleri bide sağlıklı beslenmeyi zira hiç dikkat edemedim bayramda ama hep vicdanen rahatsız oldum bayağı alışmışım diyete ve sizlere bugünden itibaren eski düzenime kavuşucam inşallah dün gece yoldan geldik işr geldim şimdi uzun bi yoldu oldukçada yorucu sabah tartıldım şok oldum
88 olmuşum 6 günde almışım hemen su çok az içtim bide yolculuk ödem tuttu sanırırm bugün bol su sebze hallederim inşallah

Gecen hafta 75.3
Bu hafta 75.8
Fark 500 gram almisim olacagi buydu zzaten tatlilari yersem

Arkadaslar. Merhaba araniza katilmak istiyorum subay 2017 doğum yaptim 88.7 kg 1.70 boyundayim neler yapıyorsunuz jeler.yapıyorsunuz sütünüz azalmadan nasıl zayifliyorsunuz nasik besleniyorsunuz nekadar sürede nekadar kg veriyorsunuz

Günaydın hoşgeldin pentagram42 hadi bakalım sen ipin başını cekiyorsun seni ve chocolate19 ebruliki görünce hevesim artıyor. Birde iyi kayınvalide yoktur rol yapan var her zaman oğulları ayrıdır gelin hep rakip

Ben de kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 76.100
Bu hafta 76.300
200 gr artıdayım o kadar dikkat ettim güya birinci gün yendiğim tatlılar baya etki etmiş

Hepimiz yukselmisiz bu hafta galiba ama sorun degil . Haftaya cok cok kilo vermis oluruz insallah hepberaber gaz zamani kizlar. Ama sutumuzu azaltmadan . yiyelim ama saglikli secimler yapalim hem ilo veririz hem sutumuz kaliteli olur

Cidden sklms canin senin,cunku baksana bahsetmek bile istemiyorsun hic kisacik cevaplar yazmissn.. ay sen hepimize yorum yazardin mesela. Cik su ruh halinden yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…