- 1 Şubat 2010
- 121
- 40
- 298
Listemi paylasayim
7:30 1 kucuk kase sekersiz irmik helvasi
10.00 2 kk peynir, toplam yarim demet dere otu-roka-tere-1/4 greyfurt pembe- 1 dilip tam bugday ekmegi ile tost
11.30 2 ceviz-2 kuru incir
13.30 Ev yapimi bol sebzeli hamburger- yesil salata(ust ekmegini yemeyecegim)
15.30 3 yk yogurt ve 3 yk yulaf ezmesi karisimi
17.30 1 bardak humana- 1 bardak rezene-kimyon-anason cagi
19.00 1 kase bulgurlu ezogelin corbasi- bol salata-3 kucuk kofte
20.30 3-4 parca sekersiz tahinli kabak tatlisi ( firinda kabak haslamask desek daha dogru:) )
4lt su
Gece her emzirdigimde corba veya 1 bardak sut
Dun gece melina hic uyumadi, gunduz uyursa 1 saat spor yaparim
8de gece uykusuna basliyor, 12de uyaniyor, 4te uyaniyor, 7de uyaniyor. Her uyandiginda emziriyorumGece kaç kere emziriyorsunuz merak ettim.
Her emzirdiğimde çorba ya da sut yazınca ondan sordum... Benimki 5-6 kere uyanıyor8de gece uykusuna basliyor, 12de uyaniyor, 4te uyaniyor, 7de uyaniyor. Her uyandiginda emziriyorum
5-6 kere zor tabi, o kadar sut icsem olmazHer emzirdiğimde çorba ya da sut yazınca ondan sordum... Benimki 5-6 kere uyanıyor
Nasıl yaptın uyku eğitimini. Kaç aylıkken başladın. Benimki 3 aylık.5-6 kere zor tabi, o kadar sut icsem olmazUyku egitimi cok ise yaradi bizde, ondan beri rahatladik kolik olmasina ragmen
Dogar dogmaz baslayabiliyorsun. Ben 40 gunlukken basladim. Bizim sirket egitimi karsiliyorsu pinar sibirski diye bir kadindan aldim. Ama youtube da birsuru videosu var. İzlersen egitim almaya gerek yok zaten. Bence deneyebilirsin.Nasıl yaptın uyku eğitimini. Kaç aylıkken başladın. Benimki 3 aylık.
Bakayım canım teşekkür ederimDogar dogmaz baslayabiliyorsun. Ben 40 gunlukken basladim. Bizim sirket egitimi karsiliyorsu pinar sibirski diye bir kadindan aldim. Ama youtube da birsuru videosu var. İzlersen egitim almaya gerek yok zaten. Bence deneyebilirsin.
Nice mutlu yıllara olsunBgn dogum gunumdu. Azcik kacamaklar oldu ama cok degil. Napalim senede 1 gun. Hafta icinde toparlarim ins.
Bence erken degil. Benim de bebegim bugun 2 aylik oldu. Bol protein ve sut yapici seyler yiyeceksin, sekeri ekmegi mumkun oldugunca azaltacaksin. Egzersiz de yaptin mi tamamdir. Hala odemlerin vardir muhtemelen, motivasyon olurKızlar bende katılamak istiyorum gruba, 2 aylığız bizde diyete başlamak için çokmu erken davranıyorum bilemedim. Üzerime hiç bir kıyafetim olmuyo ve bu durum çok canımı sıkıyo. 12 kilo fazlalığım var. Çok yemek yiyen biri değilim zaten ama şu tatlı çikolata vb. yemezsem sanırım olacak gibi geliyo. İnşallah verebiliriz kilolarımızı
Benimde başlangıç kilom 72, hedefim 60 , yaşım 28,
Evet ödemim var fakat hamileyken kalça bölgemde falan fazlalığım yoktu belkide karnımdan belli olmuyodu 18 kilo aldım hamilelikte, 61 le hamile kaldım 79 la doğum yaptım bir hafta sonra 71e düştüm ama alt tarafım çok şişti. Sezeryan oluncada çok hareket olmadı daha yeni yeni bacak hareketleri yapıorum. Umarım etkisi olur. Hayırlı olsun bu arada senin bebişindeBence erken degil. Benim de bebegim bugun 2 aylik oldu. Bol protein ve sut yapici seyler yiyeceksin, sekeri ekmegi mumkun oldugunca azaltacaksin. Egzersiz de yaptin mi tamamdir. Hala odemlerin vardir muhtemelen, motivasyon olur
Beniöde yapmam lazım bu eğitimi geceyi gündüz sanıyor öyle bakıyor tavana daha 2 aylığız erken sanıyodum ben iyi oldu söylediğin hemen araştırıyorum teşekkür ederimDogar dogmaz baslayabiliyorsun. Ben 40 gunlukken basladim. Bizim sirket egitimi karsiliyorsu pinar sibirski diye bir kadindan aldim. Ama youtube da birsuru videosu var. İzlersen egitim almaya gerek yok zaten. Bence deneyebilirsin.
Oo cok hizlisinnSelammmmm... herkes kayıp burda sanki. Paylaşım azaldı. Ben sabah erkenden kalktım kahvaltımı yaptım sporumu yaptım temizlik yaptım. Şimdi kahve keyfi yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?