Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Listemi paylasayim
7:30 1 kucuk kase sekersiz irmik helvasi

10.00 2 kk peynir, toplam yarim demet dere otu-roka-tere-1/4 greyfurt pembe- 1 dilip tam bugday ekmegi ile tost

11.30 2 ceviz-2 kuru incir

13.30 Ev yapimi bol sebzeli hamburger- yesil salata(ust ekmegini yemeyecegim)

15.30 3 yk yogurt ve 3 yk yulaf ezmesi karisimi

17.30 1 bardak humana- 1 bardak rezene-kimyon-anason cagi

19.00 1 kase bulgurlu ezogelin corbasi- bol salata-3 kucuk kofte

20.30 3-4 parca sekersiz tahinli kabak tatlisi ( firinda kabak haslamask desek daha dogru:) )
4lt su

Gece her emzirdigimde corba veya 1 bardak sut
Dun gece melina hic uyumadi, gunduz uyursa 1 saat spor yaparim

Gece kaç kere emziriyorsunuz merak ettim.

Nasıl yaptın uyku eğitimini. Kaç aylıkken başladın. Benimki 3 aylık.
Dogar dogmaz baslayabiliyorsun. Ben 40 gunlukken basladim. Bizim sirket egitimi karsiliyorsu pinar sibirski diye bir kadindan aldim. Ama youtube da birsuru videosu var. İzlersen egitim almaya gerek yok zaten. Bence deneyebilirsin.

Dogar dogmaz baslayabiliyorsun. Ben 40 gunlukken basladim. Bizim sirket egitimi karsiliyorsu pinar sibirski diye bir kadindan aldim. Ama youtube da birsuru videosu var. İzlersen egitim almaya gerek yok zaten. Bence deneyebilirsin.
Bakayım canım teşekkür ederim

Kızlar bu gün kahvaltıya davetliyidik.olabildigince hafif anlatmaya çalıştım. Kahvaltıda da gördüm ki tam bir karbonhidrat canavarı toplumuz.
Menü
Sabah
1 dilim su böregi
Bolca zeytin 20 tane vardır
Yeşillik
Fırında patates 1 tabak
Küçük bir kepekli ekmeğin köşesine cemen sürdüm yedim

Aksam
5 kaşık etli kuru fasulye
Turşu
Yarım yufka ekmek
Spor. 8000 adım atıldı.

Kızlar bende katılamak istiyorum gruba, 2 aylığız bizde diyete başlamak için çokmu erken davranıyorum bilemedim. Üzerime hiç bir kıyafetim olmuyo ve bu durum çok canımı sıkıyo. 12 kilo fazlalığım var. Çok yemek yiyen biri değilim zaten ama şu tatlı çikolata vb. yemezsem sanırım olacak gibi geliyo. İnşallah verebiliriz kilolarımızı
Benimde başlangıç kilom 72, hedefim 60 , yaşım 28,

Bence erken degil. Benim de bebegim bugun 2 aylik oldu. Bol protein ve sut yapici seyler yiyeceksin, sekeri ekmegi mumkun oldugunca azaltacaksin. Egzersiz de yaptin mi tamamdir. Hala odemlerin vardir muhtemelen, motivasyon olur

Bence erken degil. Benim de bebegim bugun 2 aylik oldu. Bol protein ve sut yapici seyler yiyeceksin, sekeri ekmegi mumkun oldugunca azaltacaksin. Egzersiz de yaptin mi tamamdir. Hala odemlerin vardir muhtemelen, motivasyon olur
Evet ödemim var fakat hamileyken kalça bölgemde falan fazlalığım yoktu belkide karnımdan belli olmuyodu 18 kilo aldım hamilelikte, 61 le hamile kaldım 79 la doğum yaptım bir hafta sonra 71e düştüm ama alt tarafım çok şişti. Sezeryan oluncada çok hareket olmadı daha yeni yeni bacak hareketleri yapıorum. Umarım etkisi olur. Hayırlı olsun bu arada senin bebişinde

Evet gelelim bugünkü yorucu günün menüsüne
Sabah 5 zeytin tek yumurtalı omlet 1 çay kaşığı bal tereyağ üç dilim ekmek
Ara yarım muz
Öğle 3 küçük köfte salata ayran iki dilim ekmek
Ara 5 tane eti sultani rezene
Akşam tavuk fırın büyük porsiyon malesef 2 dilim ekmek salata
Ara 2 incir 1 ceviz kuşburnu çayı
Yatmadan önce süt içicem
2.5 litre su

Beniöde yapmam lazım bu eğitimi geceyi gündüz sanıyor öyle bakıyor tavana daha 2 aylığız erken sanıyodum ben iyi oldu söylediğin hemen araştırıyorum teşekkür ederim

Bu arada herkese iyi akşamlar menümü paylaşayım saçma sapan bigün oldu aslında saatlere uymadım öğün atladım gibi ama şurası gerçek ki burası bana iyi geldi ne zaman kalorili bişey yemek istesem kızlar var ama olmaz ben bunu yediğimi nasıl söylerim dedim ve yemedimgeleliö menüme
Sabah uyanınca 1 bardak tarçınlı su
Kahvaltı:1'5 haşlanmış yumurta 2 dilim az yağlı beyaz peynir 3-4 zeytin (yeşil ev yapımı) marul domates 1 dilim tahin helvası (küçücük bi dilim)2 dilim tb ekmeği bol su
Sonr kızı tiyatroya götürdüm saat 15:00 gibi sade Türk kahvesi yanında ikram edilen çakıl çikolatan 5-6 tane
Akşam burger de satılan ızgara tavuklu salatadan ayran
Erken yiyip Evede geç gelince saat 20:00 gibi 1 dilim tb ekmeği işe 4 kaşık ev yoğurdu yarım dilim peynirli börek yatmadan biraz daha suya yüklenirim gece emzirmeye kalkıncada leblebi yerim 1 avuç spor yapamadım bugün gezmekten humana steel tea içicem şimdi yarın erken kalkıp güne erken başlamak istiyorum inşallah herkese huzurlu aZ uyanmalı geceler

Selammmmm... herkes kayıp burda sanki. Paylaşım azaldı. Ben sabah erkenden kalktım kahvaltımı yaptım sporumu yaptım temizlik yaptım. Şimdi kahve keyfi yapıyorum.

Merhaba kızlar :) ben çok aktıf olamıyorum yatıp misafirim var ama diyete devam bugün dayanamayıp tartıldım eksileri görmek daha da motıve edıyor Regl dönemine girdim normalde tartı beni +1 kılo gösterırdı ama bu defa öyle olmadı dengelı beslenmeye bağlıyorum spora gelınce çok yapamıyorum bel fıtığım var

merhabalar. bende gelemedim bir süredir gezmelerden fırsat bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…